DR. HEYMAN MIEKE PEDIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HEYMAN MIEKE PEDIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.922.145

Publication

28/02/2014
ÿþ Matl Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iu1111i~~i~u~im8iiwu~m

19 5316*

r)udenaarde

9 FEB. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.922.145

Benaming

(voluit) : Dr. Heyman Mieke Pediater

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Volkaartsbeekstraat 7 te 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 oktober 2013, blijkt met ingang van 1 oktober 2013: de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Achterhoek 13 te 8581 Kerkhove.

Dokter Heyman Mieke

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 13.07.2013 13309-0325-013
12/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111111J11,1.11,1.11,111Ï11j1111*RIaa

Oudenaarde

0 2 MEI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : p g 3 S, 9 2. 4 5

Benaming

(voluit) : Dr. Heyman Mieke Pediater

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Volkaartsbeekstraat 7 te 9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Lucie Vandermeersch met standplaats te Oudenaarde op 19 april 2011, geregistreerd te Oudenaarde op 20 april 2011, 8 bladen 0 verzending, boek 755 blad 1.9 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro, e ontvanger H. De Greve,dat er door dokter Heyman Mieke Leona , pediater, (NN 79.03.31-138.30), geboren te Oudenaarde op 31 maart 1979, ongehuwd, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Volkaartsbeekstraat 7, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming Dr. Heyman Mieke Pediater met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Volkaartsbeekstraat 7. De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke stad of gemeente in hetzelfde taalgebied in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel is vooraf te melden aan de bevoegde Raad der Orde.

De vennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de medische plichtenleer door middel van haar leden met specialiteit "pediater zorgen te verstrekken aan de patiënten, en ten dien einde alle materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen. De vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in het kader van de vennootschap.

Zij zal mogen deelnemen aan bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde gelijkaardig of aanverwant doel. Maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door de vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan en persoonlijk professioneel aansprakelijk blijven.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe rechtstreeks noodzakelijk of nuttig zijn, en zal de vennootschap kunnen overgaan tot het investeren van de middelen.

Zij kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voomoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen zowel in de roerende als in de onroerende sector.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende goederen verwerven en beheren. Doch enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Voor zover er meer dan een vennoot is, dienen beslissingen i.v.m. het. investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan bestuurder zijn van andere burgerlijke artsenvennootschappen, voor zover deze een gelijkaardig doel hebben en deze erkend zijn door de provinciale raad van de orde der geneesheren.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een Notaris volgens de regels die in artikel 70bis van de vennootschappenwet gesteld zijn.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur en begint te werken op datum van oprichting.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering beraadslagend volgens de vereisten die gelden voor een' statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en ten belope van twee/derde volgestort.Alle aandelen worden toegekend aan de oprichter Mieke Heyman, hetzij 100 aandelen, welke volstort zijn ten belope van 12.400,00¬ , zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van 12.400,00 euro beschikt. Dit bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij de Record bank, onder nummer 652-8173132-91.

Kunnen uitsluitend vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, artsen specialist in de "pediater" of van een aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk uitoefenen of, bij inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De overdracht van aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs onder vennoten ten kosteloze of ten bezwarende titel gedaan, is ongeldig zonder voorafgaand aanbod tot verkoop aan alle medevennoten.

De vennoten zullen over een termijn van dertig dagen beschikken, termijn ingaande op de dag waarop zij per bij ter post aangetekende brief verwittigd worden om zich uit te spreken over het aanbod dat hun gedaan wordt.ln geval de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij tot overdracht onder levenden van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder-bedrijfsleider-vennoot-arts.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder : Dokter Heyman Mieke, thans wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Volkaartsbeekstraat 7, die aanvaard heeft, voor een duur van haar medische activiteiten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder-bedrijfsleider is bezoldigd.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur op de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende wérkdag.Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door de zaakvoerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds ééntiende van het kapitaal heeft bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden beslist met éénparigheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs vóór het verstrijken van haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wiens machten en vergoedingen zij zal bepalen.

Alle vennoten-artsen dienen de naleving van de medische gedragsregels te respecteren.

De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het beroepsgeheim, moeten worden nageleefd.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, ais arts persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening dient de andere vennoten hierover in te lichten.

Wordt hij geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch één der vennoten mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad

" . "

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voomoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

overgangsbepalingen

1. De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Volkaartsbeekstraat 7.

3. Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend twaalf en begrijpt eveneens alle handelingen die vooraf aan de oprichting, sedert 1 januari tweeduizend elf, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

4. De eerste jaarvergadering wordt in tweeduizend dertien gehouden.

5. De statutair-zaakvoerder, Dokter Heyman Mieke, verklaart zijn opdracht te aanvaarden en niet getroffen

te zijn door enige verbodsbepaling.

De statutair-zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de

datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, zal optreden als

volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neeriegging zal optreden als orgaan van de

vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lucie Vandermeersch

Burgschelde 13

9700 Oudenaarde





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0184-014

Coordonnées
DR. HEYMAN MIEKE PEDIATER

Adresse
ACHTERHOEK 13 8581 KERKHOVE

Code postal : 8581
Localité : Kerkhove
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande