DR. HILDE DE BACKER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HILDE DE BACKER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.401.977

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.10.2013, NGL 28.11.2013 13671-0390-010
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.11.2014, NGL 19.12.2014 14699-0335-010
22/01/2013
ÿþRechtsvorm burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spinnetraat 24 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Bijzonder verslag van de zaakvoerder en Verslag van de bedrijfsrevisor bij

de verkrijging van vermogensbestanddelen (Quasi-inbreng)

Hilde De Becker

Zaakvoerder

GELEGD



24. 12, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL -, -jORTRIJK

MONITE,

1 r -e ELGISCH S

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0849.401.977

Benaming

vottsit) . DR. HILDE DE BACKER

el

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste iD1Z Vuil Luie B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

17/10/2012
ÿþ Mwd z.o

Mati In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



M

'DNITEUR

10 -W 2 ISCH STAA,

u 111111 I III I IIII~ II BI

*12171790*



BELG







-1:1---'7-- NEERGELEGD

e12

r SSLAD

24« 09. 2012

- HANDEL

TBi~

RECht~N

.,_.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : $~ca L(p.i , g 1-

Benaming

(voluit) : DR. HILDE DE BACKER

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Spinnersstraat 24

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Godelieve Monballyu, notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Godelieve Monballyu', met zetel te Pittem, 0889.115.163, RPR Brugge op twintig september tweeduizend en twaalf, waarvan een afschrift werd afgeleverd vódr de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het wetboek van registratierechten en enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel dat door mevrouw DE BACKER, Hilde Ivonne Marieta, geboren te Telt op één juni negentienhonderd vijfenzestig en haar echtgenoot BERGEZ, Bernard Maurits Michel, geboren te Roeselare op twaalf juli negentienhonderd vierenzestig, samen wonende te 8800 Roeselare, Spinnersstraat 24, gehuwd te Tielt op tweeëntwintig maart negentienhonderd éénennegentig onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor Notaris Godelieve Monballyu te Pittem op zestien maart negentienhonderd éénennegentig, welk stelsel volgens verklaringen niet gewijzigd noch aangevuld werd tot op heden; de hierna vermelde vennootschap werd opgericht (bij wijze van uittreksel):

Rechtsvorm en naam: De vennootschap is opgericht als een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DR. HILDE DE BACKER".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Spinnersstraat 24.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. De vennootschap heeft tot doei de uitoefening door de geneesheren-vennoten van de geneeskunde en in het bijzonder van neurologie en/of cardiologie, met in acht name van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

2. het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen;

3. het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

4. het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de vennoten voor de inrichting van een medische praktijk en voor de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

5. de aankoop en huur van medische apparatuur en begeleidende accommodaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten en het scheppen van mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in hun specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen.

De geneesheer-vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap kan, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten, van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg, eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1, De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline en waakt erover dat de onafhankelijkheid van de geneesheren-vennoten in de uitoefening van hun beroep gewaarborgd blijft.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Kapitaal en aandelen: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal werd op volgende wijze ingeschreven door inbreng in geld:

1) Mevrouw DE BACKER, Hilde Ivonne Marieta schrijft in op negenennegentig (99) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR) hetwelk zij gedeeltelijk volstort door de inbreng van een globaal bedrag van zesdulzend honderd achtendertig euro (6.138,00 EUR).

2) De heer BERGEZ, Bernard Maurits Michel schrijft in op één (1) aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) hetwelk hij gedeeltelijk volstort door de inbreng van een bedrag van tweeënzestig euro (62,00 EUR).

De oprichters verklaren en erkennen dat ieder van de aldus op hun respectievelijke naam ingeschreven aandelen gedeeltelijk en in gelijke mate werden afbetaald door storting in speciën van tweeënzestig euro (62,00 EUR) per aandeel op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op dertien september tweeduizend en twaalf dat mij, Notaris, is overhandigd om in mijn dossier te bewaren. Ondergetekende Notaris bevestigt dat het gestort kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bestuur en vertegenwoordiging: Behoudens hetgeen bepaald Is in de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die steeds vennoot en geneesheer zijn,

Het mandaat van de zaakvoerder/enige vennoot is steeds beperkt tot de duur van zijn medische activiteiten. Wanneer er meerdere vennoten zijn, is de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) beperkt tot zes (6) jaar. Herverkiezing of herbenoeming van de zaakvoerder onder de vennotenlgeneesheren Is steeds mogelijk.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht bepaalt, rekening houdend met het voormelde.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor een duur van zes jaar: Mevrouw DE BACKER, Hilde, voornoemd, die verklaart heeft te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. Dit mandaat neemt aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap, zal (zullen) de zaakvoerders) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, welke steeds een geneesheer zal zijn behoudens voor bijzondere en beperkte volmachten welke louter administratieve taken betreffen die volledig los staan van de uitoefening van de geneeskunde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Ingeval van éénhoofdigheid: Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. De duur van het mandaat is dan beperkt tot de duur van de medische activiteit.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand oktober om veertien uur (14.00 uur).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

e, r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vennoten en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden vijftien dagen vóár de vergadering, opgeroepen. Deze oproepingen geschieden door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in de statuten, dan zal (zullen) de zaakvoerder(s), samen met zijn (hun) rondschrijven waarvan sprake in de statuten, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een andere vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Ingeval van éénhoofdigheid: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Vereffening: Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Slot- en overgangsbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

Voormelde zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden ais volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden én met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de aansluiting sociale kas zelfstandigen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan: 1) mevrouw Nancy Declerck, accountant met kantoor te 8700 Tielt (Aarsele), Sterrestraat 3.

VOOR ONTLEDEN UITTREKSEL ---

Godelieve Monballyu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voorbehouden aan /let Beigise Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. HILDE DE BACKER

Adresse
SPINNERSSTRAAT 24 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande