DR. HILDE GORIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HILDE GORIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.504.581

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 26.06.2014 14223-0370-010
29/10/2014
ÿþ*14198443*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie vn fie akte

MONITEUR

-IO-

ering Rechtbank Koophandel

2014 13 OKT 2014

22

BELGISCH STIIATS8te Afeleeteugge

De griffipr

V---

Ondememingsnr: 0810.504.581

Benaming (voiuit): DR. HILDE GORIS

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Blauwhuisstraat 17

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :BVBA: wijziging naam - benoeming zaakvoerder - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. Hilde Goris, waarvan de zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp, Blauwhuisstraat 17, waarop alle vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 6 oktober 2014, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

eerste besluit

Nadat ondergetekende notaris uitdrukkelijk wees op het feit dat een vennootschap een naam moet voeren die verschillend is van die van een andere (Belgische of buitenlandse) vennootschap, derwijze dat er geen verwarring mag ontstaan, en dat, indien de naam gelijk zou zijn aan een andere, of er zozeer op zou gelijken dat er verwarring kan ontstaan, ledere belanghebbende hem kan doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadevergoeding kan eisen van de oprichters of de leden van het bestuursorgaan, onder meer daar dit, gelet op de rnogelijks bij het publiek gestichte verwarring, een met de eerlijke handelsgebruiken strijdige daad en/of een daad van oneerlijke mededinging kan uitmaken, besluit de vergadering de naam van de vennootschap te wijzigen in 'Artsen Birad", met overeenkomstige wijziging van artikel 1 der statuten, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst « Artikel 1 : rechtsvorm  naam - aansprakelijkheid

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een BVBA heeft aangenomen, met de naam uArtsen Birad".

De arts die een patiënt behandelt zal tegenover deze laatste, als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Alle van de vennootschap uitgaande stukken zoals akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en websites, al dan niet in elektronische vorm, dienen de door de wet voorgeschreven gegevens (naam, rechtsvorm, de woorden « burgerlijke vennootschap met handelsvorm », nauwkeurige aanduiding van de zetel, ondememingsnummer,...), in de door de wet voorgeschreven volgorde, te vermelden. »

tweede besluit  benoeming statutaire zaakvoerder

De vergadering besluit tot nieuwe statutaire zaakvoerder van de vennootschap te benoemen, voor de' verdere duur van de vennootschap

De Heer ROSSEEL Frederik Robberecht Jozef, geboren te Tielt op 27 januari 1968, nationaal nummer 68.01.27-129.11, wonende te 8020 Oostkamp (Fiertsberge), Blauwhuisstraat 17, echtgenoot van Mevrouw Goris Hildegart Kathleen

Alhier aanwezig en die uitdrukkelijk verklaart de aan hem verleende opdracht te aanvaarden.

derde besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor cle uitvoering van de genomen' besluiten en het opmaken van de gecerdineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten.

vierde besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Aan de Heer Christophe Blondeel, met kantoor te 8755 Ruiselede, Oude Tieltstraat 95, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeptaatstselling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en bandtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal de dato 6 oktober 2014, en een gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iEESGCLCCD t;.r

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AtdPiing Broche)

0

2 DEC. 2013'

Griffie

11111

1863 0

Ondernemingsnr : 0810.504.581

Benaming (voluit) : DR. HILDE GORIS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blauwhuisstraat 17

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging-statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. WILDE GORIS, waarvan de zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp,:, Blauwhuisstraat 17, waarop alle vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 27 november 2013, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

eerste besluit  kapitaalverhoging door inbrenq in geld

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van, Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend ten bedrage van tweehonderd eenennegentig duizend negenhonderd euro (¬ 291.900,00), dat ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 4 juni 2012 aan de enige vennoot werd uitgekeerd, zijnde een verhoging met tweehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd en tien: euro (¬ 262.710,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd: eenentachtig duizend driehonderd en tien euro (¬ 281.310,00) door inbreng in geld van gezegd bedrag, zonder, uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

tweede besluit  verwezenliikinq van de kapitaalverhoginq

Mevrouw Hildegart GORIS erkent volledig op de hocgte te zijn van de statuten en van de financiële toestand;: van de vennootschap "DR. HILDE GORIS" en verklaart negentig procent (90%) van het tussentijds brutodividend, zijnde een bedrag van tweehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd en tien euro (¬ 262.710,00), in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en;. doorgestort.

De vergadering erkent dat de hierboven besliste kapitaalverhoging ten belope van honderd procent (100 %): werd afbetaald in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat vanaf heden het bedrag van de kapitaalverhoging, zijnde tweehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd en tien euro (¬ 262.710,00) ter; beschikking staat van de vennootschap.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdt van het regime zoals voorzien in artikel 537: van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere; aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de inschrijver : nihil.

Het totaal van de stortingen in geld, hetzij tweehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd en tien euro (¬ 'i 262.710,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA "DR. HILDE GORIS", bij NV KBC te Oostkamp

Deze rekening draagt het nummer BE11 7480 4000 7048

Dit blijkt uit het bewijs van deponering de dato 25 november 2013, dewelke aan ondergetekende notaris;: overhandigd wordt met verzoek dit in Haar dossier te bewaren,

derde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende: inschrijvingen en overdrachten als naar rechte, en heeft Ons notaris verzocht ervan akte te nemen dat het:: kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op tweehonderd eenentachtig duizend driehonderd en:: tien euro (¬ 281.310,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonden vermelding van waarde.

vierde besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vrt oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 : kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, bedraagt tweehonderd eenentachtig duizend driehonderd en tien euro (¬ 281.310,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap op 16 maart 2009, bedroeg het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal, dewelke bij de oprichting allen werden onderschreven in geld en tot beloop van honderdvijfentwintiglhonderdzesentachtigsten (1251186 en) volstort.

Blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 27 november 2013, opgemaakt door notaris Katia Denoo te Oostkamp, werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met tweehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd en tien euro (¬ 262.710,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op tweehonderd eenentachtig duizend driehonderd en tien euro (¬ 281.310,00), door inbreng in geld (voor de totaliteit van de inbreng) door de enige vennoot (die haar inschrijving volledig afbetaalde)."

vijfde besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vàôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris Katia Denoo, Oostkamp

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal de dato 27 november 2013, en een gecoflrdineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 22.06.2012 12208-0007-010
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 19.06.2011 11181-0385-010
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 26.06.2010 10222-0366-010

Coordonnées
DR. HILDE GORIS

Adresse
BLAUWHUISSTRAAT 17 8020 HERTSBERGE

Code postal : 8020
Localité : Hertsberge
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande