DR. HUGO HUYGENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HUGO HUYGENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.001.825

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 11.04.2014 14090-0586-012
01/10/2014
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

e a

EERGELEGD

BELGISCH STA

RI PR!tRIJI.1 RI

echtbank Koophandel

1 7.SEP 2014

Gent Afdelin9 Brugge

De Mer

MONITEUR ELG

24 -09- 2014

te

TSB AD

Ondememingsnr : 0879.001.825

Benaming

(voluit) : DR. HUGO HUYGENS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Fortuinstraat 20 te 8310 Brugge (Sint-Kruis)

Onderwerp akte ONTBINDING - VEREFFENING (artikel 184 § 5) - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Maertens te Brugge op 12 september 2014, voor registratie, dat de Heer HUYGENS Hugo Guillaume Maria Gabriel, geboren te Antwerpen op achtentwintig april negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Fortuinstraat 20 (rijksregister nummer 450428 - 333.91), enig vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER HUGO HUYGENS", waarvan de zetel gevestigd is te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Fortuinstraat 20, ondernemingsnummer 0879.001.825, RPR Gent, afdeling Brugge, het volgende heeft beslist

UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

A. Agenda

De enige vennoot verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

11 Kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, het bijzonder verslag van een bedrijfsrevisor en een staat van activa en passive conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 6 van het Wetboek van vennootschappen.

3/ Onmiddellijke sluiting van de vereffening

4/ Volmacht formaliteiten.

. B. Oproepingen van de zaakvoerder

De hier aanwezige zaakvoerder verklaart afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping en het toezenden van stukken zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties op hun naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan, C. Vaststellingen

1/ De enige vennoot zet uiteen dat de zaakvoerder van de vennootschap, met name dokter Hugo Huygens, voornoemd en tot zaakvoerder benoemd bij de oprichting, bekendgemaakt als voormeld, aanwezig is teneinde antwoord te geven op de vragen die haar eventueel door hem worden gesteld met betrekking tot het verslag o tot de agendapunten

-2/ De enigb-vennnt-deelrme-darerthans hori-derneseritachtirl86)-aihdelen zijn urfgeg eTeb-e-n-firef geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

3/ De enige vennoot stelt vast dat hij titularis is van honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd.

Bijgevolg kan de huidige vergadering geldig besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering. 3/ De enige vennoot stelt vast dat hij geldig kan besluiten over de agenda.

De enige vennoot vat de agenda aan en neemt volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

De enige vennoot beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parmentier Guy", met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de Heer Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

J

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per éénenclertig augustus tweeduizend en veertien.

De enige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Verm. ter gelegenheid van de vereffening van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. HUGO HUYGENS" kan ik verklaren dat;

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en net geboekte claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 augustus 2014

" De stat van activa en passive, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 augustus 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 61.583,48 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vernielde opmerkingen

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinulleft.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 5.463,72 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd,

Schoten, 8 september 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor," TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFEN1NGSTELLING

De enige vennoot beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 en van 25 april 2014.tat wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

3. aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) zijn luidens de staat van activa en passive beslist de enige vennoot tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De enige vennoot beslist eveneens dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

DERDE BESLUIT ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De enige vennoot beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de enige vennoot vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennoot-'schap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 8310 Brugge, Fortuinstraat 20.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de Heer Hugo Huygens, voornoemd, teneinde het vereffeningssaido uit te keren aan de enige vennoot.

VIERDE BESLUIT

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake Inschrijving,

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name STUYTS ACCOUNTING SERVICES CVBA met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2A vertegenwoordigd door de Heer Kurt Van Daele evenals aan haar medewerkers, bedienden, aangestelden en lasthebbers met mogelijkheid van indeplaatsstelling



VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd ; een afschrift, voor registratie, van de akte dd. 12/09/2014> verslag

Notaris Bernard Maertens te Brugge, zaakvoerder, verslag bedrijfs-

revisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 22.03.2013 13070-0511-013
15/02/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te na neerlegging ter griffie van de akte mod i1.1

Vool behoul

aan h 13elgis Staatst

il

*iaose,sv

1111111

08

^IEGELEGu ter GRIFFIE dei ECHTBANKVAN K4CpHAND>:L Ts

ITi"t!R BELGgRU E (Afdeling Brume.

'RECTION ' '

_ 3 zont

02- 2012 ~ f1/4e.`

Griffie r

BEE.GISCr4

EFSTHJifR-. .._.

Ondernemingsnr : 0879.001.825

Benaming (voluit) : "Dr. Hugo Huygens"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge (Verkort):Burgerlij ke vennootschap o .v.v.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fortuinstraat 20

8310 Brugge (Sint-Kruis)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING : WIJZIGING BOEKJAAR EN VERLENGING LOPENDE BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, :î met standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere" op 27': december 2011, (Geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor REGISTRATIE twee bladen'' drie verzendingen op 09 JAN.2012 boek 268 blad 5 vak 14 ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR)°; P. BAILLEUL eerstaanwezend inspecteur (getekend)),

dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen ;

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen en voortaan te laten starten op 1 oktober en af;: te sluiten op 30 september. De vergadering besluit tot overeenkomstige aanpassing van de statuten;; als volgt;

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het'! volgend jaar,"

Het lopende boekjaar, aangevangen op 1 januari 2011, sluit af op 30 september 2012.

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de algemene vergadering voortaan te houden op de twintigste van de;i

maand maart om zestien uur (16u), ook al is dit een zon- of feestdag en besluit tot overeenkomstige,y

aanpassing van artikel 15 van de statuten als volgt:

"De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de twintigste van de maand maart om

zestien uur (16u), ook al is dit een zon- of feestdag, op de zetel van de vennootschap."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten en historiek van de.J vennootschap in één geheel.

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

It





op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 28.06.2011 11220-0329-012
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 16.07.2009 09418-0275-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 30.06.2008 08304-0391-012
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 20.07.2007 07427-0251-013

Coordonnées
DR. HUGO HUYGENS

Adresse
FORTUINSTRAAT 20 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande