DR. JOHAN VAN CAUWENBERGH - NEUROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JOHAN VAN CAUWENBERGH - NEUROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.788.580

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.06.2014 14219-0313-013
17/02/2014
ÿþ(í -

mas! 11,1

e`1= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel 11111111111,11181111111

Be Sta

riffie

Ondernemingsnr : 0473188.580

Benaming (voluit) : Dr. Johan Van Cauwenbergh - Neurologie (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gezellestraat 3 Bus B

8908 leper (Vlamertinge)

n" erwerp akte :UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, '; op negenentwintig januari tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de ;; burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Johan Van Cauwenbergh - Neurologie" volgende beslissingen heeft genomen :

'° A. Kapitaalverhoging door storting in speciën'

Beslissing

In aansluiting met de bijzondere algemene vergadering, beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van; ;: art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse! dividend, zijnde zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (£ 67.500,00), door storting in speciën, om het te brengen van, achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) op zesentachtigduizend honderd euro (E 86.100,00), zonder uitgifte van; nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op; kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door storting in speciën door de vennoot van; negentig procent (90%) van het hem toegekende tussentijds dividend.

De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE39 0017 1503 9519 bij de BNP! Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 januari 2014 afgeleverd bankattest.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (£ 67.500,00).

Voormeld bankattest wordt aan ondergetekende notaris overhandigd dewelke bevestigt dat de inhoud overeenstemt met; het bovenstaande.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar, zijn.

B. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot zesentachtigduizend honderd euro (E! :; 86.100,00), verdeeld over honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

C. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hoger;

vermelde besluiten, als volgt :

Artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesentachtigduizend honderd euro (¬ 86.100,00). Het is:

verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één honderd,

zesentachtigste (1/986ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die

het kapitaal niet vertegenwoordigen."

D.MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

_; De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoeder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

E.de vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Teaeliik hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten

expeditie proces-verbaal Notaris

coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0 6 FEB. 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.07.2013 13354-0085-012
11/02/2013
ÿþmod 11.1

LLÎ1C In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 6E0473.788.580

Benaming (voluit) : Dr. Johan Van Cauwenbergh - Neurologie (verkort) :

;

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op; tweeëntwintig januari tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van dei burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Johan Van: Cauwenbergh - Neurologie volgende beslissingen heeft genomen

A.het doel aan te passen en uit te breiden zodat de vennootschap vanaf heden de activiteiten als doel zal hebben, zoals deze ,; letterlijk beschreven staan in punt 1 van de agenda, als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

. De uitoefening van de geneeskunde op het stuk van de neurologie door haar vennoten-geneesheren die op de lijst van de:

!: Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving: van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer. De; beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is evenwel onbeperkt. De geneesheer die een patiënt be-handelt,: zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven;

Het ereloon, betreffende de prestaties van de geneesheer-vennoot, wordt bijgevolg geind in naam en voor rekening van; de vennootschap.

'r . Aan de geneesheer-vennoot wordt een vergoeding uitgekeerd e rato van de geleverde prestaties voor rekening van de;

; vennootschap,

 % Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer, die de hierboven omschreven specialisatie; beoefent,

 % Het inrichten van algemene diensten en een medisch se-cretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

 % De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle me-dische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voomoemde activiteiten,

 % De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische

: discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken,

 % De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een; gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

 % De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren. BIJKOMSTIG DOEL

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroe-rende goederen of mag haar middelen investeren, dit als il bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en in gene mate en op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook, Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Het op bijkomstige wijze beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen." ;

B. artikel 4 van de statuten aan te passen ingevolge de hierboven genomen beslissing tot wijziging en aanpassing van het doel.

De vergadering beslist deze wijziging en aanpassing uit te voeren naar aanleiding van het opstellen van de ge-;

coordineerde tekst van de statuten.

C. ingevolge de aanbevelingen gedaan in voormelde goedkeuringsbrief door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren,: de statuten verder aan te passen aan de huidige regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, als volgt # de eerste zin van artikel 11 der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

l; "Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst; : totdat één enkel persoon, die voldoet aan de vereisten bepaald In artikel 8 a), schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het; aandeel ten aanzien van de vennootschap,"

# In fine van artikel 16 der statuten wordt de volgende tekst aangevuld: ;" "Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd. De bezoldiging dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgevoerde! activiteit. Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt Ni voor deze functie niet vergoed."

;; # Na de eerste alinea van artikel 19 der statuten wordt volgende tekst ingepast

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

i 1 AI





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gezellestraat 3 Bus B

8908 leper (Vlamertinge)

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens' gewaarborgd te zijn, De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg tegenover deze laatste, als genees-heer, persoonlijk verantwoordelijk blijven."

# Artikel 33 der statuten wordt in fine aangevuld met volgende tekst

"Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

# Artikel 41 der statuten wordt aangevuld met volgende tekst: "De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteit."

# Artikel 43 der statuten wordt na de eerste zin aangevuld met volgende tekst: "Voor deze functie wordt hij niet ver-goed." ©.de vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tedeliik hiermede neeLctelegd:

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerder Pierre Moulin

-

coördinatie der statuten. Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/08/2012 : IET000199
01/08/2011 : IET000199
01/09/2010 : IET000199
02/09/2009 : IET000199
30/06/2008 : IET000199
13/07/2007 : IET000199
30/06/2006 : IET000199
13/07/2005 : IET000199
09/07/2004 : IET000199
06/01/2004 : IET000199
06/08/2003 : IET000199
02/01/2003 : IET000199
02/06/2001 : IET000199
23/01/2001 : IEA004883

Coordonnées
DR. JOHAN VAN CAUWENBERGH - NEUROLOGIE

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 3B 8908 VLAMERTINGE

Code postal : 8908
Localité : Vlamertinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande