DR. KOEN DESCHRIJVER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KOEN DESCHRIJVER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.634.677

Publication

07/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

UBI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIauu~inin87uu~ui~i~

14 57

Vc behc aan Betç Staat

IR 1

NEERGELEGD

26. 02. 2014

Ondernemingsnr : 0806.634.677 Benaming

(voluit) : Dr. KOEN DESCHRIJVER (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8720 Wakken, Kraaistraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaete te Wakken (Dentergem) op 19 februari 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

BEVESTIGING DIVIDENDUITKERING

De buitengewone algemene vergadering bevestigt dat er in de bijzondere algemene vergadering gehouden op negen december tweeduizend en dertien met eenparigheid van stemmen werd beslist om een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van honderdvijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00), dit overeenkomstig artikel 537 WIB.

Een netto  dividend ten bedrage van honderd achtenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 148.500,00) werd uitgekeerd aan de vennoten, na inhouding van tien procent (10 %) roerende voorheffing, te weten zestienduizend vijfhonderd euro (¬ 16.500,00).

Ingevolge deze beslissing heeft de enige vennoot een schuldvordering op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend.

Aldus wordt met eenparigheid van stemmen beslist een kapitaalverhoging in natura door te voeren voor een bedrag van honderd achtenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 148.500,00), onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot op de hoogte te zijn dat de resterende tien procent (10 %) van zijn dividenduitkering als roerende voorheffing werd ingehouden om te worden doorgestort.

TWEEDE BESLUIT

KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato eenendertig januari tweeduizend en veertien, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN", te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer BEIRENS Stefaan, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

.. 8. Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Koen Deschrijver, met maatschappelijke zetel te Kraaistraat 1, 8720 Dentergem en met ondememingsnummer BE 0806.634.677  RPR Kortrijk.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zij wij van oordeel dat:

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij Dr. Koen Deschrijver BV BVBA middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 165.000,00 EUR,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

onder afhouding van 10% roerende voorheffing of netto 148.500,00 EUR, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 148.500,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 148.500,00 EUR in kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 1.485 nieuwe aandelen van Dr. Koen Deschrijver BV BVBA, zonder nominale waarde gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan de heer Koen Deschrijver,

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 148.500,00, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 167.100,00 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging het kapitaal bijgevolg niet zal verhoogd worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 31 januari 2014...."

Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. DERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en de bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd achtenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 148.500,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdzevenenzestigduizend honderd euro (¬ 167,100,00), door inbreng in natura van een vordering in reKening  courant gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van duizend vierhonderdvijfentachtig (1.485) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd achtenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 148.500,00), zonder uitgiftepremie,

De duizend vierhonderdvijfentachtig (1.485) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100 %).

De duizend vierhonderdvijfentachtig (1.485) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de enige vennoot als vergoeding voor de inbreng in natura, zijnde het netto-bedrag van de dividenduitkering die hij van de vennootschap heeft ontvangen.

Inbreng

Is alhier tussengekomen, de heer DESCHRIJVER Koen, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto uitgekeerd dividend, te weten honderd achtenveertigduizendvijfhonderd euro (¬ 148.500,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de vordering in rekening  courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en dewelke op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden vordering in rekening-courant tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van negen december tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden duizend vierhonderdvijfentachtig (1.485) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze duizend vierhonderdvijfentachtig (1.485) nieuwe  volledig volstorte  aandelen, worden toegewezen aan de heer DESCHRIJVER Koen, voornoemd, als vergoeding voor de gedane inbreng.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot op de hoogte te zijn dat de resterende tien procent (10 %) van zijn dividenduitkering als roerende voorheffing werd ingehouden om te worden doorgestort.



g `voóri



behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIERDE BESLUIT

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging ten bedrage van honderd achtenveertigduizendvijfhonderd euro (¬ 148.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zevenenzestigduizend honderd euro (¬ 167.100,00), vertegenwoordigd door duizend zeshonderdeenenzeventig (1.671) aandelen zonder vermelding van waarde

VIJFDE BESLUIT

STATUTENWIJZIGING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzevenenzestigduizend honderd euro (¬ 167.100,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd eenenzeventig (1.671) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizend zeshonderdeenenzeventigste van het kapitaal."

ZESDE BESLUIT

MACHTEN AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend waarvan sprake hiervoor,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder, revisoraal verslag.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.10.2011, NGL 17.11.2011 11609-0462-012
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.09.2010, NGL 30.09.2010 10558-0227-012

Coordonnées
DR. KOEN DESCHRIJVER

Adresse
KRAAISTRAAT 1 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande