DR. KOEN VINDEVOGHEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KOEN VINDEVOGHEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.372.865

Publication

12/12/2013
ÿþI

III I 10 I II

*13186419*

i ID

i

u

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie. na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 2, 12. 2013

RECHTBeriffieOpHANDEL

Ondernemingsnr : 0818372865

,j Benaming (voluit) : Dr. Koen Vindevoghel

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenteplein 20 bus 12

8790 Waregem

Onderwerp akte : BVBA: kapiitaaiswijziging

'FEr blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevensi Ste Herzele op 27 november 2013, dat is bijeengekomen de ;buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de ;;burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten, ,;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Koen ,;Vindevoghel, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem,, ;;Gemeenteplein 20 bus 12, ondernemingsnummer 0818.372.865,E ;teneinde te beraadslagen en te besluiten over de volgende ;agenda:

Eerste besluit - Verhoging van het maatschappelijk kapitaal i door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen, ;:onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537WIB92.: Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

;De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met 0_62.900,00 euro, om het te brengen van 18.600,00 euro op ;;181.500,00 euro.

;Deze kapitaalverhoging is het gevolg van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 W1B92, van het ;,verlaagd tarief van 10% roerende voorheffing hebben kunnen ;genieten. Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen; prioritair aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder] het regime van artikel 537 WTB92.

Oe voormelde vennoten verklaren dat het bedrag van 162.900,00; euro vóór het verlijden van deze akte gedeponeerd werd door ;creditering van de rekening nummer BE69 0882 6288 8078,; ;;geopend op naam van de vennootschap, bij Belfius, zoals; ;,blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door ;voornoemde bankinstelling op 15 november, en dat door de ,;notaris in zijn dossier zal bewaard blijven.

Oe vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te acteren =dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat ;het kapitaal effectief werd gebracht op 181.500,00 euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor zoveel als nodig verklaart de vergadering af te wijken van eventuele voorkeurrechten.

Tengevolge van voormelde kapitaalverhoging, beslist de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 wordt vervangen als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 181.500,00 euro. Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam."

Stemming: dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Tweede besluit - Vervanging van de artikelen 8 tot en met 12 met betrekking tot het statuut en de overgang van de aandelen. Aanpassing van de statuten.

De huidige artikelen 8 tot en met 12 van de statuten worden geschrapt en vervangen als volgt:

" Artikel 8 : Statuut van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid. De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap.

Artikel 9 : Overdracht van aandelen onder de 'levenden. Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale raad van de Orde der geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen is aanvaard. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de provinciale raad van de Orde der geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgaan op artsen en



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Tegen de weigering van toestemming is geen verhaal mogelijk. De weigerende vennóten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om overnemers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de aandelen te kopen of van hun weigering

af te zien.

Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote

eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager

en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of de rechte

neerdalende lijn van de overdrager.

De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

Artikel 10 : De overgang van aandelen wegens overlijden.

Het overlijden van de ene vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 (naam) en 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd. De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 12 van de statuten.

Artikel 11.

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van de enige vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Artikel 12: Waardebepaling van aandelen bij overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden.

De waarde van de aandelen in geval deze moeten worden overgedragen zoals hierboven bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De waarde der aandelen wordt vastgesteld rekening houdend met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen waarvan één door elke partij te benoemen.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen zal worden beslist door een deskundige, aangeduid op verzoek van de meest gerede partij door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zullen in elk geval tot stand moeten komen binnen 3 maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld." Stemming: dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Derde besluit - Coordinatie van de statuten - Machtiging tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10 % van het tussentijds dividend.

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap. De vergadering geeft hierbij volmacht aan NV Fiscaal Buro Ghesquiere te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, om in naam van de vennootschap over te gaan tot uitvoering van voormelde beslissingen, alle verklaringen in dat verband af te leggen, alle akten en documenten te ondertekenen en in de plaats te stellen.

Stemming: dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Waarvan proces-verbaal.

Voor analytisch uittreksel váór registratie aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hiermee neergelegd, een uitgifte van de akte en de coordinatie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 31.07.2013 13381-0256-011
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 05.07.2011 11261-0414-012
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0053-011

Coordonnées
DR. KOEN VINDEVOGHEL

Adresse
GEMEENTEPLEIN 20, BUS 12 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande