DR. KRIS VANDECASTEELE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KRIS VANDECASTEELE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.350.151

Publication

13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.08.2013 13409-0348-012
18/03/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





~iioaa~ea*



Dr. Kris Vandecasteele

burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

8211 Aartrijke, Brugse Heirweg 135

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Eveline De Vlieger, te ichtegem, OP 5 maart 2011 dat :

De heer VANDECASTEELE, Kris Dries, geboren te Oostende op veertien oktober negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.10.14 059-44, identiteitskaart nummer 590 8157031 36, echtgenoot van Mevrouw DECAESTECKER, Kim Yvonne, geboren te Brugge op acht mei negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.05.08 298-21, identiteitskaart nummer 591 2060502 33, wonende te 8210 Zedelgem-Aartrijke, Brugse Heirweg 135.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Dr. Kris Vandecasteele, heeft opgericht.

De enige vennoot bij de oprichting is Dokter Kris Vandecasteele, voormeld.

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euri (12.400,00 ¬ ).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00

¬ ).

De hierboven aangehaalde inbrengen van geld werden, overeenkomstig de wet, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Centea met nummer BE91 8601 1288 8376, zoals blijkt uit het attest van deponering afgeleverd door Centea bank op 3 maart 2011.

*De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat onder de' opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het: uittreksel van de onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, de vennootschap; uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor de rekening en ten name van de' vennootschap in oprichting "Dr. Kris Vandecasteele" zijn aangegaan vanaf heden.

*De vennootschap is opgericht als een éénpersoonsvennootschap zijnde een burgerlijke vennootschap die' de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam Dr. Kris Vandecasteele.

*De vennootschap heeft tot doel :

In binnen - en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de fysiotherapie als hoofdzakelijk doel, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de. vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn, voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties,' inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de, geneesheer-vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in' voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. -het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake fysiotherapie en dit in de breedste betekenis van het.

woord, zonder dat dit de vomi van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. "

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd " door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De' Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

D ó31.. 55o.454

1

Neaergeiegd ter griffie van ge rechtbank van koophandel

Brugge - afdeling te Oostende

°p 0 8 MART 2 Çriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

-De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8211 Aartrijke, Brugse Heirweg 135.

*De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden onder de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

*Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

*De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om 20 u, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

*A.De gewone en de bijzondere Algemene Vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van :

-de vaststelling van de jaarrekening

-bestemming van de beschikbare winst

-aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met 't doel van de vennootschap

-benoeming van commissaris (commissarissen)

-vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is. -bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn.

-het verlenen van kwijting volgens artikel 284 uit het Wetboek van Vennootschappen.

B.De buitengewone Algemene Vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten.

*De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht. *Controle gebeurt door de commissaris.

De enige vennoot kan alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen.

*De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

*Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

*Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1110 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone Algemene Vergadering.

*Bij ontbinding is de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar te beschouwen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levensfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming.

*De vennootschap begint te werken vanaf de dag van de neerlegging van de door de wet vereiste stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang genomen te hebben vanaf de neerlegging van de door de wet vereiste stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar beginnen vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken, zoals voormeld, en eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de derde vrijdag van de maand juni 2013.

Artikel 2: Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van diens medische activiteit, Dokter Kris Vandecasteele, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

*Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

*De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling , aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de naamloze vennootschap Fiscaal Buro Ghesquière met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, vertegenwoordigd door de heer Filip Ghesquière, accountant-belastingconsulent, wonende te 8800 Roeselare, Sterrebosdreef 22.

Voor eensluidend uittreksel.

Eveline De Vlieger

wordt tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

dr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DR. KRIS VANDECASTEELE

Adresse
BRUGSE HEIRWEG 135 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande