DR. KRISTOF RAMBOER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KRISTOF RAMBOER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.607.885

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0095-010
03/01/2014
ÿþr melM



2.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1.

behouden aan het Belgisch

1..

Staatsblad

1

11111111111111,1)1(11111jilliii

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

op: 9 DEC. 2813e

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i Ondernemingsnr : 0878607885 .:

Benaming (voluit) : "DR. KRISTOF RAMBOER"

:

(verkort) :

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V.

i Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

; Zetel : Polderhoeklaan 9

:i 8310 Brugge (Sint-Kruis)

:

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING : kapitaalverhoging - aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 10.12.2013 voor geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenbergh

te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere", ,

..

,

dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen: .

:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA .,

i Verslag bedrijfsrevisor: '

..

,

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor BV ovv BVBA Roels,i

i Criel & D', vertegenwoordigd door Marc De Cock, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9270 Kalken, Vaartstraat:

105 hiertoe aangesteld door de bestuurders, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature. ..

De besluiten van dit verslag tuiden letterlijk ais volgt: ..

,

,, . De Inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met I: beperkte aansprakelijkheid "Dr. Kristof Ramboer", bestaat uit een schuldvordering ten faste van de ,

vennootschap voor een bedrag van 450.000,00 EUR. ,

, .

:I Bij de beëindiging van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat: ..

.:

.

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut dei. ,

I Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is;: ..

.: voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: .,

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels: .,

met betrekking tof de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van::

10%; .

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 3 december 2013 die beslist

ii heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de Ingebrachte schuldvordering op grond van d&.; ,

niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering: , i Cl de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid enI;

duidelijkheid; .; ,.

D de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering beridjfseconomisch :I verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminsteII ,

:! overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat dei inbreng in nature niet overgewaardeerd is. 1; De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 2.168 aandelen van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v.:. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. Kristof Ramboern, zonder vermelding vani ; nominale waarde, met een fractiewaarde van 207,56 EUR per aandeel, hetgeen leidt tot een intrinsieke waardeI ,

van 207,56 EUR per aandeel, na de voorgenomen kapitaalverhoging. .

.; ,

,.

i Wij besluiten derhalve dat als tegenprestatie voor de inbreng, groot 450.000,00 EUR een werkelijke vergoeding,

groot 450.000,00 EUR zef worden verstrekt. ,.

Wil willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende del

i! rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

i Kalken, 5 december 2013.

BV ovv E3VBA Roels, Gilet & C,

i Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Marc De Cock

i Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

mod 11.1

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van zaakvoerder.

Neerlegging verslagen:

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ISeitaalverhoqing

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderdvijftigduizend euro nul eurocent (E 460.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro nul eurocent (E 18.600,00) op vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro nul eurocent (468.600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (netto-dividend schuldvordering) ten belope van het overeenkomstige bedrag, door creatie en uitgifte van tweeduizend honderd achtenzestig (2.168) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Deze nieuwe kapitaalaandelen zijn uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd en zeven euro zesenvijftig eurocent (E 207,56) per kapitaalaandeel.

Inbreng

De heer Kristof Ramboer, te Brugge (Sint-Kruis), Polderhoeklaan 9, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een netto-dividend schuldvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die bileens het verslag van de bedrijfsrevisor op vierhonderd vijftigduizend euro nul eurocent (¬ 450.000,00) beliep en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De heer Kristof Ramboer verduidelijkt dat voornoemd ingebracht netto-dividend schuldvordering tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 3 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt geschat op vierhonderd vijftigduizend euro nul eurocent (¬ 460.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergpeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in nature vergoed wordt door toekenning van tweeduizend honderd achtenzestig (2.168) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, aan de heer Kristof Ramboer, voornoemd.

Deze tweeduizend honderd achtenzestig (2.168) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Alaemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro nul eurocent (E 468.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend honderd achtenzestig (2.168) aandelen.

DERDE BESLUIT : AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal.

Bijgevolg luidt het nieuwe artikel vijf van de statuten letterlijk als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 468.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd vierenvijftig (2.354) aandelen zonder nominale merde. Zolang het kapitaal niet vol gestalt is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zifn aandelen.

De aandelen zijn op naam,"

1.RDE BESLUIT; VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om aile inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook aile hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DDC", met zetel te 8000 Brugge, Rijkepijndersstraat 11.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte, verslag zaakvoerder en verslag beddifsrevisor, geçoôrdineerde tekst van de statuten en de historiek van de vennootschap in één geheel.

P. Van Hcestenberghe

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" bjhouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.07.2013 13266-0442-010
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 02.07.2012 12252-0115-010
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 15.07.2011 11306-0555-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 28.06.2010 10244-0024-010
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 14.07.2009 09421-0070-010
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 16.07.2008 08423-0391-010
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 09.07.2007 07380-0246-010
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0324-010

Coordonnées
DR. KRISTOF RAMBOER

Adresse
POLDERHOEKLAAN 9 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande