DR. LIEVEN WOSTYN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LIEVEN WOSTYN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.516.640

Publication

09/12/2013
ÿþMod Word 71,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANI< VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brun e)

r2 ? NOV, 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0467.516.640

Benaming

(voluit) : Dr. Lieven Wostyn

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8380 Brugge (Zeebrugge), Rederskaaï 46 bus A 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaaisverhoging

Uit een akte verleden voor meester Ellen TURPYN, geassocieerd notaris te Zwevegem, op tweeëntwintig: november tweeduizend en dertien, ter registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering van de: Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Lieven Wostyn waarvan de zetel gevestigd is te; 8380 Brugge (Zeebrugge), Rederskaai 46 bus A4 blijkt dat met eenparigheid van stemmen de volgende: besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zevenhonderd twintigduizend euro (720.000,00¬ ), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene: vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld,

TWEEDE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Is vervolgens tussengekomen, de heer Wostyn, voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en: van de statuten van de vennootschap, Na deze uiteenzetting verklaart de heer Wostyn, enige vennoot, een: bedrag van zevenhonderd twintigduizend euro (720.000,00¬ ) in te brengen.

Dit bedrag staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap op rekening BE46 1430 8823° 4436 bij Fintro, zoals bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt; overhandigd en dat door de werkende notaris zal bewaard blijven in het dossier.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien; in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in: een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

DERDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zevenhonderd twintigduizend euro (720.000,00¬ ) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt; en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op zevenhonderd veertigduizend euro (740.000,00¬ ),' vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam zonder nominale waarde,

VIERDE BESLUIT-WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 5, Kapitaal.

Het kapitaal bedraagt zevenhonderd veertigduizend euro (740.000,00¬ ), verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénitweehonderdste (1/200) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het aandelenregister, gehouden op de zetel waar; elke belanghebbende het kan inzien,"

VIJFDE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COÔRDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en, geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen: op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

.I

Voor. 1111111111111111111111 IIIJ 1111111111111111111 JIl

behouder *13189098*

aan het

Belgisch Staatsbla

Op de laatste Dia. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ZESDE BESLUIT--MACHTEN AAN HEl BESTUURSORGAÁN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Opgemaakt door meester Ellen Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem





Tegelijk hiermee neergelegd.

- een uitgifte van het proces-verbaal

- coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþi

Mod Word 11.1

r l = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0467.516.640

Benaming

(voluit) : Dr. Lieven Wostyn

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8380 Brugge (Zeebrugge), Rederskaai 46 bus Ati-

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Stan DEVOS, notaris te Zwevegem, op twee mei tweeduizend en dertien, ter registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid Dr, Lieven Wostyn waarvan de zetel gevestigd is te 8380 Brugge (Zeebrugge), Rederskaai 46 bus 12, blijkt dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist de artikelen 8, 9, 10, 13, 16, 24 en 27 van de statuten als volgt aan te passen en; artikel 28 te schrappen:

"Artikel 8 : Statuut van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar; ten titel.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten< opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in, het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap."

"Artikel 9 - Overdracht van aandelen onder de levenden.

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk,

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve. activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat, , medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Tegen de weigering van toestemming is geen verhaal mogelijk. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om overnemers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de aandelen te kopen of van huh weigering af te zien.

Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager.

De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 12 van de statuten."

"Artikel 10 - Overdracht van aandelen bij overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in onderhavige statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

V beh aa Bel Staa

111111

i

N

S

NEERGEt-t3U rCi sartrrFlE MONSTEU BELGE RECHTBANKVAN IÆOOPIiANDEl.',

BRUGGE (AfdPi,i~~frugae)

17 -05- 2013 op: ti p MEl L

ELGISCH STAATSBLAD Griffie

ir:«>,ee&

luiuil imi~iiii

*130794 9*

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

4ebouden aan liet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 (naam) en 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd. De waardebepaling van de aandelen gebeurt overeenkomstig artikel 12 van de statuten."

"Artikel 13 : Aansprakelijkheid van geneesheer-vennoot,

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de , vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven."

"Artikel 16 : Bevoegdheid van de algemene vergaderingen.

A.De gewone en de bijzondere algemene vergadering is onder meer bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van

-De vaststelling van de jaarrekening;

-Bestemming van de beschikbare winst;

-Benoeming van commissaris (commissarissen);

-Vaststelling van bezoldiging van de commissaris;

-Bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit; die vergoeding

moet daarmee in verhouding zijn;

-Het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder(s).

B.De buitengewone algemene vergadering is bevoegd onder meer om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen,"

"Artikel 24 : Inventaris en jaarrekening.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.". "Artikel 27 : Benoeming vereffenaar-verdeling.

Bij ontbinding met vereffening von de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstet(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Bij de ontbinding dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of beroepsgeheim van de vennoten.".. Tweede beslissing.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissing uit te voeren.

Derde beslissing.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Opgemaakt door meester Stan Devos, notaris te Zwevegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van het proces-verbaal

coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 03.09.2012 12546-0223-010
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 30.08.2011 11486-0415-010
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 01.09.2010 10528-0289-010
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 31.08.2009 09669-0298-010
15/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.08.2008, NGL 10.09.2008 08716-0283-010
14/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 07.09.2007 07713-0109-010
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 25.08.2006, NGL 11.09.2006 06747-0242-011
14/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 26.08.2005, NGL 02.11.2005 05842-0235-011
11/07/2005 : BGT000661
23/12/2004 : BGT000661
17/11/2004 : BGT000661
17/11/2003 : BGT000661
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 01.09.2015 15561-0569-009
03/10/2002 : BGT000661

Coordonnées
DR. LIEVEN WOSTYN

Adresse
REDERSKAAI 46, BUSA4 8380 BRUGGE 5

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande