DR. LUC DE KEYSER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LUC DE KEYSER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.479.041

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.08.2014, NGL 11.08.2014 14413-0109-011
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0314-011
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 04.07.2012 12258-0597-010
14/01/2011
ÿþ~" y;. mod 2.1

~ .

".44 ,$)  °

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illitIR10111)1111I11111

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsdia

NEERûELE6D

3 1. 12. 2.010

BEÇHTBANK KOOPHANDEL ri te KORTRIJK "

Ondememingsnr: Og3~. 1-09, ~ild

Benaming : Dr. Luc De Keyser

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 4

8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte :BV ow BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op. 17 december 2010, BLIJKT dat

I. de sub 1V nagemelde persoon een burgerlijke vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Dr. Luc De Keyser".

II. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8800 Roeselare/Rumbeke, Hoveniersstraat 4. M. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

IV. de enige vennoot ! oprichter is: De heer DE KEYSER Luc Michel, huisarts, geboren te Tielt op 16 november 1950, echtgenoot van mevrouw CLAEYS Lutgardis; wonende te 8800 Roeselare/Rumbeke, Hoveniersstraat 4.

V. het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt (vertegenwoordigd door 100 aandelen) en volstort is ten belope van twee/derde per aandeel; aldus is in totaal twaalf duizend:. vierhonderd euro (¬ 12.400,00) ter beschikking van de vennootschap.

VI. het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door storting in geld.

Vil. het boekjaar ingaat op 01 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 01 januari 2011 om te eindigen op 31 december 2011.

VOL omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste één twintigstee voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet en de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit : de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de . vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's;

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend."

"In geval van ontbinding der vennootschap geschiedt de vereffening door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering verkiest te dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier machten en bezoldigingen zij desgevallend vaststelt. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. De vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun aanstelling door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij gewone meerderheid van stemmen wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt. De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling."

IX. als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

1. voor de duur van zijn medische activiteit: voornoemde heer Luc DE KEYSER

2. voor onbepaalde duur: mevrouw CLAEYS Lutgardis Maria, geboren te Oedelem op 22 juli 1949, echtgenote van voornoemde heer Luc DE KEYSER, met hem wonende en alhier persoonlijk tussenkomend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor" beho:;den aan het Belgisch Staatsblad Elke zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking- Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de . algemene vergadering die hen benoemt, "hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten. .

Een zaakvoerder kan voor één of meerdere; handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon; mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de .vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

X. Indien wettelijk vereist of indien de algemene.vergadering-deartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand; op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan " één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden voor een hemieuwbare termijn van drie ; . jaar benoemd door de -algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het' instituut van bedrijfsrevisoren. De enige vennoot kan alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen. Hij hoeft het niet te doen maar hij kan het.

Aangezien uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist, overeenkomstig artikel 141,29 van het Wetboek van vennootschappen, geen commissaris aan te stellen. X/. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

. "De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" het uitoefenen van de geneeskunde door het organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van de huisartsgeneeskunde; dit in al zijn facetten en rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt evenwel enkel uitgeoefend door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaa(t)(n) en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, en geenszins door de vennootschap zelf;

" het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel vereist is;

" het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

 % het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter

beschikking te stelten van de geneesheer-venno(o)t(en); "

" het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten;

" het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

" het verstrekken van informatie en/of onderricht, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit en dit in de breedste betekenis van " het woord; zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen  zoals ondermeer de aan-en verkoop, het huren en verhuren, het oprichten van gebouwen en inzonderheid het verwerven van onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen om deze te verhuren of als vorm van bezoldiging ter beschikking te stellen aan de vennoten en/of zaakvoerders - uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

Alle uit de ingebrachte medische activiteiten voortvloeiende inkomsten worden rechtstreeks voor en door de vennootschap geïnd, zoals alle uit voormelde medische activiteiten voortvloeiende uitgaven en onkosten door de vennootschap worden vereffend.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle verenigingen, associaties en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge















rnod 2.1

Voor-

Ifbehouden àan het Belgisch Staatsblad

XII. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende

" bijzondere bepalingen bevatten:" "De jaarvergadering van de vennootschap gaat ieder jaar door op de tweede vrijdag van de maand juni om .

" twintig uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni van het jaar 2012 om twintig uur.

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot'de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan-'die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt. die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een. register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN .

De oprichtster verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van

de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
DR. LUC DE KEYSER

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 4 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande