DR. MATHIAS LEYS - PNEUMOLOGIE & DR. EVELYNE WAERENBURGH - GYNAECOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MATHIAS LEYS - PNEUMOLOGIE & DR. EVELYNE WAERENBURGH - GYNAECOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.260.545

Publication

13/01/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

l

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0, 12. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

terafJK

111J11,111111!11J11111111111

Ondernemingsnr : 0848.260.545

Benaming

(voluit) : DR. MATHIAS LEMS - PNEUMOLOGIE & DR. EVELYNE

WAERENBURGH - GYNAECOLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Varentstraat 12 - 8791 Beveren-LeielWaregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4; ondernemingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 27 december 2013, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DR. MATHIAS LEYS  PNEUMOLOGIE & DR. EVELYNE WAERENBURGH - GYNAECOLOGIE" met zetel te 8791 Beveren-Leie, Varentstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0848260.545, met eenparigheid van stemmen beslist heeft :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00), door inbreng in speciën, mits creatie van duizend (1,000) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze aandelen worden uitgegeven aan de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk in geld worden ingeschreven en zij zullen volledig warden volstort bij de inschrijving.

TWEEDE BESLUIT

Aan voormelde aandeelhouders werd de mogelijkheid geboden deel te nemen aan deze kapitaalverhoging,

in evenredigheid met het gedeelte van het kapitaal dat hun huidige aantal aandelen vertegenwoordigt.

Zijn vervolgens tussengekomen, de Heer Mathias Leys en Mevrouw WAERENBURGH Evelyne, beide voormeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten op dit aanbod te willen ingaan en als volgt te willen inschrijven op de nieuwe kapitaalsaandelen van de vennootschap onder de hoger gestelde voorwaarden als volgt:

- de Heer Mathias Leys, voormeld, ten belope van vijfhonderd (500) nieuwe kapitaalaandelen, welke nieuwe aandelen volledig worden volstort door inbreng in geld door de Heer Mathias Leys ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), en

-Mevrouw Evelyne Waerenburgh, voormeld, ten belope van vijfhonderd (500) nieuwe kapitaalaandelen, welke nieuwe aandelen volledig worden volstort door inbreng in geld door Mevrouw Waerenburgh Evelyne ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Het bedrag van voormelde stortingen werd vdór het verlijden van deze akte gedeponeerd op een rekening

nummer BE32 0017 1501 8402 bij BNP Panbas Fortis.

Een bewijs hiervan werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

DERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-t

Voor-

behouden

aan het

Belàisch

Staatsblad

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) daadwerkelijk werd,verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd achttienduizend zeshonderd eurot (¬ + 118.600,00), vertegenwoordigd door duizend honderd zesentachtig (1.186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizend honderd zesentachtigste (1/1.186ste) van het kapitaal.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van het artikel 6 van de statuten om dit in overeenstemming te brengen met voormelde genomen beslissing.

De tekst van artikel 6 van de statuten zal voortaan letterlijk luiden als volgt:,

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achttienduizend zeshonderd) euro (¬ 118.600,00). Het is verdeeld in duizend honderd zesentachtig (1.186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/duizend honderd zesentachtigste deel (111.186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van zijn notariskantoor alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de BVBA "TeamAccount", met zetel te leper, Ter Waarde 64, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging

-

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012
ÿþ Ïro:r-- Mod Word 11.1

~~ rE.i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IINIVNIull~ll~llllryll

" iaisisis"

hi

BE

BEL_ ., t NEERGE.s_ E~-1D

2012

2 1 O8A 2012

RECHTBANK KOOí~tiANDEL r~~jf~TE~IJK



MONSTEUf

II ~+L'3kf~ 0 -DO-l.í^'.C1' n'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : Benaming Byg, 6c 545

(voluit) : Dr. Mathias Leys - Pneumologie & Dr. Evelyne Waerenburgh - Gynaecologie

(verkort) :

Rechtsvorm : BV o.v.v. BVBA

Zetel : Varentstraat 12, 8791 Beveren Leie

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting -" statuten - benoemingen

Uit een akte opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd notaris met standplaats te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat, 4, ondernemingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 18 augustus 2012, blijkt dat :

1) Dokter LEYS Mathias Hendrik Rene Georges, geboren te leper op 28 januari 1980, echtgenoot van mevrouw dokter WAERENBURGH Evelyne, hierna genoemd, en met haar samenwonende te 8791 Beveren Leie, Varentstraat 12.

2) Dokter WAERENBURGH Evelyne Roos, geboren te leper op 15 januari 1981, echtgenote van de heer dokter LEYS Mathias, voornoemd, en met hem samenwonende te 8791 Beveren Leie, Varentstraat 12.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "DR. MATHIAS LEYS - PNEUMOLOGIE & DR. EVELYNE WAERENBURGH - GYNAECOLOGIE"

Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De heer dokter Mathias LEYS heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen en heeft op deze drieënnegentig (93) aandelen in totaal drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) gestort.

Mevrouw dokter Evelyne Waerenburgh heeft eveneens ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen en heeft op deze drieënnegentig (93) aandelen eveneens in totaal drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) gestort, leder aandeel waarop aldus werd ingeschreven is volgestort tot beloop van één /derde.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6,200,00).

TITEL 2  STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

L ALGEMEEN GELDENDE BEPALINGEN EN BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP MEER DAN EEN VENNOOT TELT.

ARTIKEL 1 NAAM EN RECHTSVORM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht heeft aangenomen.

Zij is opgericht onder de naam: "DR. MATHIAS LEYS  PNEUMOLOGIE & DR. EVELYNE

WAERENBURGH - GYNAECOLOGIE",

ARTIKEL 2 DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel van

de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld,

ARTIKEL 3 ZETEL.

De zetel is gevestigd in de Varentstraat 12 te 8791 Beveren Leie.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

ARTIKEL 4 DOEL.

1. De vennootschap heeft tot doel:

(Me uitoefening van de geneeskunde op het stuk van de pneumologie en de gynaecologie door haar vennoten-geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer.

De geneesheren dienen verzekerd te zijn voor hun medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn,

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Het ereloon betreffende de prestaties van iedere geneesheer-vennoot wordt bijgevolg geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Aan iedere geneesheer-vennoot wordt een vergoeding uitgekeerd a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

f1Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die de hierboven omschreven specialisaties beoefenen.

Q'Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

CDe aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

DDe mogelijkheden scheppen om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

tiHet verstrekken van informatie entof onderricht inzake de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord.

DDe vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

2. De vennootschap heeft tevens als doel; een rationeel en oordeelkundig beheer nastreven als een goed huisvader; zij mag investeringen en beleggingen uitvoeren en daartoe mag zij roerende, onroerende  waaronder aankoop, verkoop, beheer, verhuur en oprichting -- en financiële activiteiten ontplooien. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Zij zal er zich evenwel voor hoeden dat enige van haar activiteiten de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren.

3. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

4. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel; dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van geneesheer.

ARTIKEL 6 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één1186ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 17 BESTUUR.

Behoudens hetgeen hierna is bepaald, wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders te benoemen door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een al dan niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

ARTIKEL 20  BEVOEGDHEID EN EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerder is bevoegd om aile rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

ARTIKEL 21 VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, behalve

wanneer hij in zijn hoedanigheid van geneesheer een patiënt behandelt.

Tegenover de vennootschap is de zaakvoerder, zoals een lasthebber verantwoordelijk voor de vervulling

van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur begaan heeft.

Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is

van overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten.

Ten aanzien van de overtredingen waaraan hij geen deel heeft gehad, is hij van die aansprakelijkheid

slechts ontheven wanneer hem geen schuld te wijten is en hij die overtredingen heeft aangeklaagd op de eerste

algemene vergadering die wordt gehouden nadat hij er kennis van heeft gekregen.

De medische plichtenleer wordt geacht integraal deel uit te maken van de statuten.

ARTIKEL 22 CONTROLE.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan of laten vertegenwoordigen door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. ln het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 24 GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de vierde dinsdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel of een andere plaats aangeduid In de oproeping.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerder behoren op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand juni van het jaar 2014.

ARTIKEL 25 - BIJEENROEPING BEVOEGDHEID VERPLICHTING.

De zaakvoerder(s) en In voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL 32 BOEKJAAR JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en ma(a)k(t)(en) de

zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de

desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

.1 t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders stel(t)(len) bovendien een jaarverslag op waarin zij hun

bestuur verantwoorden tenzij dit wettelijk niet verplicht is.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper en dit tot 31 december 2013.

ARTIKEL 33 BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1) het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2) behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunst in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto winst zal aangewend worden

71 voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2/ tot het uitkeren van een redelijk dividend aan de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

TITEL III  OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN

Overneming van verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 2 januari 2012 aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, warden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming van de eerste gewone zaakvoerders

Werden als eerste gewone zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur ; Dokter Mathias LEYS en dokter Evelyne WAERENBURGH, beiden voornoemd, die beiden verklaarden het hen toevertrouwde mandaat te aanvaarden. De duur van het mandaat van elke gemandateerde is beperkt tot de duur van de medische activiteit van de betreffende gemandateerde.

Aansprakelijkheid van de zaakvoerders.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Volmacht

De oprichters hebben volmacht gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap "Barrop Mees Vankemmel", met zetel Ter Waarde 64 te 8900 leper, ingeschreven onder het nummer 0405.482.368 RPR leper, dragend het BTW-nummer BE 0405.482.368, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister en/of Ondememingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher- Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

a voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen birlretB-élgiscrStWaslSlet-b6l[Tg/2U12"- Arinëxés dit Moniteur-belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0065-010

Coordonnées
DR. MATHIAS LEYS - PNEUMOLOGIE & DR. EVELY…

Adresse
VARENTSTRAAT 12 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande