DR. NIELS LIBBRECHT NEUROLOOG

Divers


Dénomination : DR. NIELS LIBBRECHT NEUROLOOG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 881.505.910

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 14.04.2014 14091-0092-012
03/07/2014
ÿþmod 11.1

1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ^' na neerlegging ter griffue van de akte

Griffie Rechtbank Koophode

13 elk

Geit Ae3ipâlfrielleirjtieerruce

Ondernemingsnr : 0881505910

' Benaming (voluit) : DR, LIBBRECHT - DR. HANNON

(verkort): " ,

"

Rechtsvorm: burgerlijite vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'

Zetel: Varendreef 5 .

8020 Oostkamp (Hertsberge)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke! vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR4 LIBBRECHT  DR. HANNON", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 8020 Oostkamp:i (Hertsberge), Varendreef 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0.881,505.910, opgemaakt door notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 19! juni 2014, neergelegd ter registratie, met éénparigheid van stemmen, blijkt dat onder meer volgendei' besluiten werden genomen:

EERST BESLUIT: KAP1TAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mede irij:, toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, te verhogen met ee&i bedrag van het tussentijds netto-dividend (na afhouding van de roerende voorheffing), zijnde eend verhoging voor een bedrag van tweehonderd zestigduizend honderd euro (E 260.100,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, door inbreng in geld, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd euro (ei 278.700,00).

De kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbreng in speciën zonder creatie van , nieuwe aandelen, met aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

TWEEDE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

VOORKEURRECHT

Zijn vervolgens tussengekomen in persoonlijke naam, de Heer Niels LIBBRECHT en Mevrouw; Heidi HANNON, beiden voornoemd, die elk verklaren:

- alle aandelen van de vennootschap te bezitten en volledig cp de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap;

- dat zij hun voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging uitoefenen overeenkomstig ' de artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat elk van beidei aandeelhouders inschrijft op de kapitaalverhoging in verhouding tot het kapitaal dat door hunt aandelen wordt vertegenvimordigd en de aandelenverhouding ongewijzigd blijft.

Aldus schrijft de Heer Niels LIBBRECHT, voornoemd, in op de kapitaalsverhoging voor eet bedrag van (260.100 x 50/100) = 130.050,00 euro.

Aldus schrijft Mevrouw Heidi HANNON, voornoemd, in op de kapitaalsverhcging voor een: bedrag van (260.100 x 50/100) = 130.050,00 euro.

Na deze uiteenzetting verklaren de Heer Niels LIBBRECHT en Mevrouw Heidi HANNON, in de verhoudingen zoals hoger gemeld, het volledige netto-bedrag van het voormelde tussentijds; , dividend, zijnde een bedrag van tweehonderd zestigduizend honderd euro (E 260.100,00) in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, wetende dat de roerende voorheffing aan een tarief van tien procent (10 %) op het bruto-dividend werd ingehouden erij doorgestort. Dit bedrag van tweehonderd zestigduizend honderd euro (E 260.100,00), staat naari hun beider verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna wordt bevestigd aan dei: : hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'et

mod 11.1

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van tweehonderd zestigduizend honderd euro (¬ 260.100,00), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Bank J. Van Breda & C° met nummer BE52 6451 0188 6209 zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 17 juni laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging' door inbreng in speciën van tweehonderd zestigduizend honderd euro (E 260.100,90), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en volledig gestort is zodat net kapitaal daadwerkelijk weid àebracht,lbp: tweehonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd - euro (E 278.700,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder. nominale' waarde, die elk éénihonderdste (1/1001 van'het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESIWIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist-de :algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd euro (¬ 278.700,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100°) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de ineumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van dg Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

ZESDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor eensluidend ontledend afschrift

Notaris Dirk Delbaere

Tegelijk hiermede neergelegd: - Expeditie proces-verbaal dd. 19/06/2014, omvattende de gewijzigde statuten

- Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2014
ÿþmcd11.1

t:*\



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

Ondernemingsnr : 0881605910

ûriffta RechtilicokKQ

2 g4, itin 201i,

Griffie

/mit Uiettcp>'n

II

*14131846*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Dr. Niels Libbrecht neuroloog

(verkort)

Rechtsvorm: burgerlijke vannootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Varendreef.5

8020 Oostkamp (Hertsberge)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid "DR. L1BBRECHT  DR. HANNON", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Varendreef 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0.881,605.910, opgemaakt door notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 19 juni 2014, neergelegd ter registratie, met éénparigheid van stemmen, blijkt dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om het ontslag van Mevrouw HANNON Heidi, vocrnoemd, als zaakvoerder met ingang vanaf heden te aanvaarden, en geeft haar volledige kwijting en décharge voor het gevoerde zaakvoerderschap.

Tweede besluit.

A) De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van ;

de zaakvoerder met verantwoording nopens de wijziging van het maatschappelijk doel en van de bijgevoegde staat van actief en passief der vennootschap, aangezien aile ' aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag op voorhand te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

B) Er worden geen vragen gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot het verslag. Darde besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen door de schrapping van de bestaande tekst en deze te vervangen door de navermelde tekst "In binnenland als hoofdzakelijk doel, voor eigen rekening het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van de neurologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

De vennoot oefent zijn volledige activiteit uit in het kader van de vennootschap.

Dit omvat

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder ; die rechtstreeks nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties, kortom van een volledige materiële infrastructuur in rechtstreeks verband met voormelde activiteit om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te makem

het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake neurologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1



De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichten/eer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de

" vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De overeenkomsten die de vennootschap wenst af te sluiten met andere artsen of met derden dienen vooraf ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelen-vennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichten/eer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

" De vennootschap heeft ale bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, ohder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijke karakter van de vennootschap niet wijzigt, Dit houdt ondermeer in dat de vennootschap aile ' investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder der dit de vorm van een aanvullende commerciale activiteit

" aanneemt."

Vierde besluit

De vergadering besluit aan het bestuursorgaan alle machten te verlenen voor de uitvoering

van de genomen besluiten en aan de aangestelde notaris voor het opmaken van de gecoördineerde

. tekst der statuten..

Voor eensluidend ontledend afschrift

Notaris Dirk Delbaere

- Tegelijk hiermede neergelegd: - expeditie proces-verbaal dd. 19/06/2014

- geco6rdineerde statuten

f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

44e Voor-

behouden tten het Belgisch Staatsblad

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 08.04.2013 13085-0396-012
29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 22.03.2012 12067-0546-012
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 29.03.2011 11071-0099-012
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 25.03.2010 10075-0338-012
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 26.03.2009 09089-0372-013
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 02.04.2008 08098-0157-013

Coordonnées
DR. NIELS LIBBRECHT NEUROLOOG

Adresse
8020 Oostkamp (Hertsberge)

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande