DR. P. LEUPE NEUS-KEEL-OORZIEKTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. P. LEUPE NEUS-KEEL-OORZIEKTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.609.173

Publication

18/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15308291*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

13-05-2015

Griffie

0630609173

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dr. P. LEUPE NEUS-KEEL-OORZIEKTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

Amandsberg, ondergetekend op 23 april 2015, ter registratie neergelegd.

Blijkt dat :

I. De Heer LEUPE, Pieterjan Kobe Romain Maria, geboren te Ieper op achtentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, echtgenoot van Mevrouw CREVECOEUR Aurore Marie-Jeanne Marie-Louise, wonende te Kortrijk, Burgemeester Mayeurlaan 64, met Rijksregister nummer : 84.08.28-159.45, onder hem een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : Dr. P. LEUPE NEUS-KEEL-OORZIEKTEN.

III. De zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Burgemeester Mayeurlaan 64. Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

IV. De vennootschap als doel heeft :

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de neus- keel en oorziekten; dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer .

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen, van informatie en/of onderricht inzake neus- keel en oorziekten en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, volgende activiteiten uitoefenen :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Burgemeester Mayeurlaan(Kor) 64

8500 Kortrijk

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, het vruchtgebruik, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties.

De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00). Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt : De Heer Pieterjan LEUPE, voornoemd, honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Alle aandelen, door de oprichter onderschreven, worden door hem gedeeltelijk volstort tot beloop van twee/derden (2/3en), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van twee/derden (2/3en), aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

VIII.

Artikel 18 : Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten. Indien er meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren zijn, is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar en is vernieuwbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht. Artikel 22 : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger .

IX. Ieder boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op heden, drieëntwintig april tweeduizend vijftien en zal eindigen op dertig juni tweeduizend zestien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste zaterdag van de maand december van ieder jaar, om veertien uur, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslissen met

éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur, namelijk : de Heer

Pieterjan LEUPE, voornoemd.

De Heer Pieterjan LEUPE heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 23 april 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. P. LEUPE NEUS-KEEL-OORZIEKTEN

Adresse
BURGEMEESTER MAYEURLAAN(KOR) 64 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande