DR. P. VAN HOONACKER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. P. VAN HOONACKER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.911.981

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.08.2012 12555-0070-010
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 23.08.2011 11430-0083-011
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 26.08.2010 10456-0388-011
11/05/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

MEM 13§111

38

MONITELR BEI

3 0 -04 20 ELGISCH STAA

Gent q fde

S ;LAI: De grf~~rugge

Gi-

~ ~ 2 3 APR 2015

e

EERGFLEG-t)

'me Rechtbank Koophandel

Ondernemingsnr : 0810.911.981

Benaming (voluit) : DR. P. VAN HOONACKER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sijselestraat 77

8730 Beernem (Oedelem)

n. erwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING2"

;; Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-Philippe Claesen te Hoeilaart, op 261912014, met vermelding van registratie " Geregistreerd op het lste registratiekantoor van Halle op 10 oktober 2014, Bladen ; twee; Verzendingen : zonder Register 5 Boek 736 Blad 2 Vak 18, Ontvangen registratierechten : Vijftig euro (50,00) Ontvangen boete laattijdigheid : 1 De Ontvanger, (getekend) P. Cowan Fin. Ass", dat de enige; aandeelhouder van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid Dr. P. Van Hoonacker, met zetel te 8730 Beernem (Oedelem), Sijselestraat 77 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 0810,911,981, rechtsgebied Brugge, volgende; beslissingen heeft genomen ;

EERSTE BESLISSING - VERSLAGEN

o De enige aandeelhouder ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van :

a. het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelioht overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, Aan dit bijzonder verslag van de; zaakvoerder is een staat van activa en passiva gehecht afgesloten op 22/9/2014.

b. het verslag van de Heer Geert VAN HEMELRYCK, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&F, Bedrijfsrevisoren , met zetel te Sint-Niklaas, Plezantstraat 86, door de zaakvoerder aangewezen, over de staat; van activa en passiva, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en; juiste wijze is weergegeven, opgemaakt op 231912014.

Zijn besluiten luiden als volgt

aBesluit

!ri het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van; Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Dr. P. Van Hoonacker" te 8730 Oedelem, Sijselestraat 77, een;!

i; boekhoudkundige staat van activa en passiva per 22 september 2014 opgesteld die, rekening houdend met de!

;ï vooruitzichten van de vereffening van voomoemde vennootschap, een balanstotaal geeft van EUR 509.898,85; en een netto-actief van EUR 509.898,85.

Op grand van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd In overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een;; beperkte aansprakelijkheid, zoals opgelegd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen:; dat:

deze boekhoudkundige staat per 22 september 2014 werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van,;

het bestuursorgaan van de vennootschap; ï;

- deze boekhoudkundige staat per 22 september 2014 de toestand van de burgerlijke vennootschap onder;; ;' de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr P. Van Hoonacker" volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de enige vennoot in het kader van de besluitvorming betreffende?

il de ontbinding van de betreffende vennootschap.

;: op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de; ;, controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnonnen van het Instituut van de!! i Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening,;

van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, ,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ter zake maakt ondergetekende een algemeen voorbehoud met betrekking tot mogelijke navorderingen inzake Vennootschapsbelasting, BTW en Sociale Wetgeving voor wat betreft de nog niet definitief goedgekeurde controlejaren van de vennootschap.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering zal voldaan worden door de zaakvoerder voor rekening van de enige vennoot alvorens de uitkering van de beschikbare liquide middelen aan de enige vennoot zal worden vonicht.

Net ligt in de bedoeling van de zaakvoerder om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen voor zover er geen schulden aan derden meer zullen zijn op de datum van het verlijden van de notariële akte van de in vereffeningstelling en de sluiting van de vereffening. Zodoende werd in het bijzonder verslag van de zaakvoerder geen vereffenaar aangesteld.

Dit verslag is enkel bedoeld om de enige vennoot een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt op 23 september 2094,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLISSING - VEREFFENING

Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening beslist de enige aandeelhouder toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184§5 van het Wetboek van vennootschappen, ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

De enige aandeelhouder stelt vast dat er geen schulden zijn, Zij beslist geen vereffenaar te benoemen en onmiddellijk over te gaan naar de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

De enige aandeelhouder beslist vervolgens de vennootschap te ontbinden, en spreekt de algehele ontbinding uit van de vennootschap, met ingang van heden, door het enkele feit van deze wilsuitdrukking,

De enige aandeelhouder stelt vast dat er geen maatregelen moeten genomen warden voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet kunnen worden afgegeven..

Alle activa van de vennootschap worden door de enige aandeelhouder overgenomen in hun persoonlijk vermogen, zij zullen derhalve vrij kunnen beschikken over deze activa en zelf en alleen instaan voor de passiva van de vennootschap, zodat de vennootschap vanaf heden heeft opgehouden te bestaan..

De enige aandeelhouder verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de Heer VANHOONACKER Petrus, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

De enige aandeelhouder verklaart tenslotte dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat de boeken en bescheiden van de vennootschap in de woonplaats van de Heer VANHOONACKER Petrus, voornoemd, zullen worden bewaard, gedurende een termijn van vijf jaar te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de enige aandeelhouder kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De enige aandeelhouder dankt de zaakvoerder voor zijn diensten en verleent hem aanstonds decharge voor

het door hem gevoerde bestuur van de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de akte van 26/9/2014 met volmachten en verslag van de zaakvoerder u.

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris Jean-Philippe Claesen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. P. VAN HOONACKER

Adresse
SIJSELESTRAAT 77 8730 OEDELEM

Code postal : 8730
Localité : Oedelem
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande