DR. PATRICK VANHEE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PATRICK VANHEE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.801.137

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 24.07.2013 13345-0015-009
27/12/2011
ÿþ MOtl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

12. 12. 2011

Griffie

C+ C ` Fi,ÿ:r4II_

EEINYEi}i1', `i

Illitillàfj111111111)!

r

Voc

behot aan I Belgi

Staats

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Patrick Van hee

(verkort):

$q /i. SD /13~

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8760 Meulebeke, Barnumstraat 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Benedikt DEBERDT te Tielt op één december tweeduizend en elf Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, zes bladen, geen ver-wijzing, op 6 december 2011, Register 5, boek 433, blad 87, vak 2, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), de EA Inspec-teur ai. (getekend) Chantal VANKEIRSBILCK, Fiscaal Deskundige, dat

Dokter Vanhee Patrick Jan, wonende te 8760 Meulebeke, Bamumstraat 54.een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Dr. Patrick Vanhee". heeft opgericht.

zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8760 Meulebeke, Barnumstraat 54.

doel

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor reke-ning van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de geneesheer-huisarts als hoofdzakelijk doel, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit« voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. - het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als', goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles_ rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

duur De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar op-richting.

Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt acht-tienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/166ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De inschrijver, dokter Vanhee Patrick heeft ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven volgestort tot beloop van zesenzestig euro zevenenzestig eurocent (¬ 66,67).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro tweeënzestig eurocent (¬ 12.400,62)

Algemene vergadering

.De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar om negen uur (09.00 uur), op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens der-den en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger .

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

winstverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Ontbinding en vereffening

,De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding is de functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar te beschouwen. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van za ken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Voor-_ehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van diens medische activiteit, Dokter Patrick Vanhee, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het eerste boekjaar loopt van één januari tweeduizend en twaalf tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Bijgevolg zal de eerste jaarvergadering doorgaan in het jaar 2013.

De vennootschap zal dus boekhoudkundig werkzaam zijn vanaf één januari tweeduizend en twaalf. VOLMACHT

De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van ; neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondememingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de ; rechtbank van koophandel, met name: de bv bvba Patrick Dermul met zetel te 8760 Meulebeke, Meentakstraat 12D, vertegenwoordigd door de heer Patrick Dermul, boekhouder-fiscalist, wonende te 8760 Meulebeke, Meentakstraat 12D

De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dal onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel van de onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting "Dr. Patrick Vanhee" zijn aangegaan sinds één januari tweeduizend en twaalf.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge





VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL werd gelijktijdig neergelegd; een uitgifte van de akte ,



NOTARIS BENED1KT DEBERDT TE T1ELT































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.06.2016 16249-0268-008

Coordonnées
DR. PATRICK VANHEE

Adresse
BARNUMSTRAAT 54 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande