DR. PATRICK VANHIMBEECK - HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PATRICK VANHIMBEECK - HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.406.756

Publication

24/06/2014
ÿþrt -;:m7A.:

L.7

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

NE

I!II.IJIII,11q111.1111

Griffie Rechtbank Koophandel

13 JUN 2014

Gent Afdewieugge De griffier

Ondernemingsnr : 0846406756

Benaming

(voluit) : Dr. PATRICK VANHIMBEECK - HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap mett Beperkte Aansprakelijkheid.

Zetel: 8370 Blankenberge, Consciencestraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Bij proces-verbaal opgemaakt door notaris Luc Nobels met standplaats te De Haan op 19.05.2014, geregistreerd te Oostende, 10 kantoor, op 22 mei 2014, boek 775, bled 17, vak 13, werd in buitengewone. algemene vergadering van voornoemde vennootschap, telkens met eenparigheid van stemmen beslist

1) Het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftigduizend vierendertig euro door inbreng in geld en creatie van 269 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf de onderschtijving. De inschrijving zal geschieden tegen pari.

2) De statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

HÉ geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenzestigduizend zeshonderd vierendertig euro (68.634,00 EUR). Het is verdeeld in driehonderd negenenzestig (369) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/driehonderd negenenzestigste (1/369ste) van het kapitaal.

"VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal dd. 19/05/2014 en de gecoördineerde statuten.

Luc NOBELS, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2013
ÿþ :J#1 Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i IIIIRIIIIIIRIIIII

*13082659*

NE-à:.;aii.~..tiJ (er GFtIi=hÎe

RECHMAfi)lt VAN KOOPHAPIDEI. TE

RRl~1GGE cArl'ttentà

Griffie

Ondememingsnr : 0846.406.756

Benaming

(voluit) : DR. PATRICK VANHIMBEECK - HUISARTS (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8370 BLANKENBERGE, Consciencestraat 52

(volledig adres)

onderwerp akte : Quasi inbreng

Neergelegd conform artikel 220 § 2 W.Venn.

- Verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 24.04.2013;

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 26.04.2013.

Patrick VANNIMBEECK,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2012
ÿþ mod 11.1

Sdi»dk

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111 111111Ï11

*12107671*

NEERGELEGD ter GRIFFIE det

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op: o 6 JUNI 2012

De griMer

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Ondernemingsnr : 0846 4 0 6. 75 6

Benaming (voluit) : Dr. Patrick Vanhimbeeck - Huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

;: aansprakelijkheid

Zetel : Consciencestraat 52

8370 Blankenberge

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van' de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte] aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op een juni tweeduizend en twaalf, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid is opgericht door:

De heer VANHIMBEECK Patrick Ludovicus Theodora, geboren te Mortsel op 9 januari 1953,;

.l wonende te 8370 Blankenberge, Consciencestraat 52, echtgenoot van mevrouw Elisabeth Cuyvers; met wie hij gehuwd is te Berchem op 14 juli 1978 onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract; verleden voor notaris Teophiel Boen te Antwerpen op 19 mei 1978, welk stelsel niet is gewijzigd tot op heden.

;3 De naam van de vennootschap luidt: "Dr. Patrick Vanhimbeeck  Huisarts".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8370 Blankenberge, Consciencestraat 52.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse; taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest door eenvoudige beslissing van de'

ii zaakvoerder, welke beslissing dient bekendgemaakt te worden in de bijlagen van het Belgisch; staatsblad, alsmede voorafgaandelijk dient te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad van de: Orde der Geneesheren, waartoe de vennoten behoren.

, De arts-vennoot mag tevens, bij beslissing van het bestuursorgaan een bijkomende praktijk;

vestigen mits voorafgaandelijke toelating van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, l waartoe de vennoten behoren.

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke handelingen te stellen die betrekking hebben op:

- het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten van d& huisarts-vennoot of huisarts-vennoten , ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, op de gebieden van de algemene geneeskunde, controle geneeskunde, medische bijstand in binnen-en buitenlandse evacuatie van patiënten, dit alles rekening houdend met de regels van de Medische; Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, zo ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De; geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot of artsen vennoten uitgeoefend worden en geenszins door de vennootschap. De beroepsaansprakelijkheid van de huisarts-vennoot of van de huisartsvennoten is onbeperkt.

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel voor vereist is.

- de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria a rato van de geleverd&

prestaties en int en keert deze uit voor eigen rekening. "

- het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de artsen-vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

h mod 11.1



Voor-

behouden

aanliet

Belgisch

Staatsblad

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig' zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

- het aankopen, verwerven, huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de artsenvennoten.

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen, noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de artsen-vennoten.

- het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken en de evolutie van de geneeskunde in al haar facetten te volgen.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de uitoefening van de geneeskunde, de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten, dit alles in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

- de vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

- de vennootschap mag in het algemeen alle roerende en onroerende verrichtingen, alle werkzaamheden en rechtshandelingen in verband met deze doelstellingen voeren en/of stellen en op gelijk welke wijze deelnemen aan alle verenigingen, ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch zonder dat deze handelingen van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. Overeenkomsten die artsen niet mogen sluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen gesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen, Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven, beheren, vervreemden, alsmede zakelijke rechten verwerven, vestigen en overdragen, genot- en gebruiksrechten toestaan, evenals alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden of van die aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen. De vennootschap kan dit alles doen onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat ze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr, Patrick Vanhimbeeck  Huisarts ", in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

De heer Patrick Vanhimbeeck dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvcerders, natuurlijke personen, gekozen door de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Behoudens in het geval van overlijden van de zaakvoerder die ook enige vennoot was, kunnen uitsluitend artsen-vennoten tot zaakvoerder benoemd worden, voor zover deze hun volledige beroepsactiviteit uitoefenen in de vennootschap en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt tot de duur van zijn medische' beroepsactiviteit.

De arts-zaakvoerder kan uitsluitend voor het verrichten van niet-medische handelingen een bijzondere, tijdelijke volmacht verlenen aan personen die geen arts zijn. Deze bijzondere gevolmachtigde kan de vennootschap uitsluitend verbinden binnen de perken van de hem verleende volmacht

In geval van overlijden van de zaakvoerder die ook enige vennoot was, kan een niet-arts tot zaakvoerder worden benoemd met een beperkte opdracht voor de beperkte niet-medische activiteit die alsdan ten voorlopige titel kan uitgeoefend worden. In dit geval beperkt zijn mandaat zich tot het algemeen en administratief beleid van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor deze functie niet vergoed.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of volgens de onderhavige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit

In het geval er meer dan één zaakvoerder zou zijn, dan dienen deze een college te vormen en dienen beslissingen genomen te worden via een gewone meerderheid.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte,

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor de duur van zijn medische activiteiten te rekenen vanaf een juni tweeduizend en twaalf werd door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd:

- de heer Patrick Vanhimbeeck, wonende te 8370 Blankenberge, Consciencestreat 52.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan za! worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan Fiat Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Â

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur dertig minuten (20:30

uur).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden om twintig uur dertig minuten (20:30 uur).

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar

tweeduizend en veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 0110612012, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. PATRICK VANHIMBEECK - HUISARTS

Adresse
CONSCIENCESTRAAT 52 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande