DR. PAUL DEGRANDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PAUL DEGRANDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.053.510

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 01.07.2013 13234-0479-015
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 01.06.2012 12133-0290-015
28/07/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

im

Met 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in ii UH w flu61iiiuiuu0

X11116"

. ..ÿ G.riifié23

o;-,7

" ~JI_,U

~

Ondememingsnr : 0834.053.510

Benaming Dr. Paul Degrande

(voluit) :

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 40, 8690 Alveringem, België

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Controleverslag van Ruben Van Impe, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de regularisatie van de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA "Dr. Paul Degrande" - quasi-inbreng - dd. 05'juli 2011.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA "Dr. Paul Degrande", overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 05juli 2011.

(get.) Paul Degrande, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiugon bij- liet $elgiseli StualslslutI 28107/2011- Annéxës dü 1Glonitëür bëlgé

09/03/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mat 2.1 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lillt11!111j11111111!11111

Ondememingsnr : 31.1 10 5 3

Benaming

(voluit) : DR. PAUL DEGRANDE

---~......"~

i`Nf 3E VC N; Eh3 TER GRIME Rr^,OHTBt'NK. VAN KOOPHANDEL

2 J FFI 20i1

vEufiÉfge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8690 Alveringem, Nieuwstraat 40.

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 24 februari 2011, BLIJKT dat door de Heer DEGRANDE, Paul Geert, geboren te Tielt op 26 december 1962, wonende te 8690; Alveringem, Nieuwstraat 40,

Een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM : DR. PAUL DEGRANDE

ZETEL : 8690 Alveringem, Nieuwstraat 40.

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (ë 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en afbetaald ten belope van ten belope van tweederde (2/3e), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (ê 12.400,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij KBC Bank NV (Alveringem), overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichter : zesduizend; tweehonderd euro (6.200,00 E).

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf; procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming ; houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door; de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan, met dien verstande dat eens reserve moet worden aangelegd die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening van rechtswege verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien; einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging; met'. dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over; aile door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel! te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een; gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoot. Niet; vennoten (natuurlijk persoon of rechtspersoon) zonder lidmaatschapsrechten of stemrecht, kunnen enkel voor; niet-medische aangelegenheden zaakvoerder zijn; dezen mogen aldus nooit enige medische handeling°, verrichten, zodat hun opdracht zich beperkt tot het algemeen en administratief beleid van de vennootschap. Het mandaat van de/een zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van dienst medische activiteiten ; het mandaat van zaakvoerder(s)-niet-venno(o)t(en) is beperkt in de tijd, met name voor een (hemieuwbare) maximale duur van zes (6) jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.i. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile rechtshandelingen, in en buiten rechte ; - indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische (rechts)handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon (al dan niet vennoot), mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van de volledige praktijk van de geneeskunde in het algemeen en de uitoefening van de volledige praktijk van de algemene huisartsengeneeskunde in het bijzonder, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar venno(o)t(en) [zijnde uitsluitend artsen, gerechtigd tot de uitoefening van deze discipline en ingeschreven op de lijst van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren], die daartoe hun volledige of een gedeelte van hun medische activiteiten in deze discipline(s) inbrengen in de vennootschap en zullen uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de arts(en)-venno(o)t(en) gepresteerde werk [de honoraria voor deze prestaties zullen worden geïnd door de vennootschap]. Aile inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Dit omvat :

- het ter beschikking stellen van alle noodzakelijke, nuttige of nodige middelen en materieel voor de uitoefening van voormelde discipline(s) ;

- het inrichten van algemene diensten en van medische secretariaten in het bijzonder, die noodzakelijk, nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde discipline(s), alsook het ter beschikking stellen aan artsen die in het kader van de vennootschap werken, van paramedisch personeel dat de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaat;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts(en)-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische activiteiten teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bijwonen en organiseren van lessen, colloquia, cursussen, opleiding, studiereizen, lessencycli, symposia en congressen, het uitgeven van boeken en publicaties, in verband met de geneeskunde in het algemeen.

- het verstrekken van diensten aan uitgevers van geneeskundige wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op aile dragers.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden aile niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen, en waakt de vennootschap erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot/vennoten in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat commerciële beoefening van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie uitgesloten wordt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren, ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan ; zijn kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer, en na voorafgaandelijke goedkeuring door bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. De vennootschap zal echter geen overeenkomsten afsluiten dewelke artsen deontologisch niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden.

De feitelijke geneeskunde zal enkel door de arts(en)-venno(o)t(en) worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat dit het burgerlijk doel van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik een commerciële activiteit zou worden ontwikkeld. Zo kan de vennootschap onder meer :

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

- investeringen en beleggingen uitvoeren, zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt  het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen ;

- de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het in leasing nemen of geven, het onderhoud van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur in verband met voornoemd doel, om deze ter beschikking te stellen van de arts(en)-venno(o)t(en), en zodoende materiële voorwaarden en middelen te scheppen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

Beslissing over dit bijkomende investeringsbeleid moeten genomen worden met unanimiteit van stemmen ter algemene vergadering.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om 17u00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de ; eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid. Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht, bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris. - En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire

zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de Heer DEGRANDE Paul, voornoemd, "

Alhier aanwezig en die die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

4. Volmacht.

Bij toepassing van artikel 13 van de statuten, wordt door de zaakvoerder(s) bijzondere volmacht verleend aan de CVBA VAN REYBROUCK - ACCOUNTANTS & TAX CONSULTANTS, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 G (RPR Brugge 0875201997], evenals aan diens aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën (Directe en Indirecte belastingen), om alle functie uit te oefenen zoals voorzien in artikel 34 en 38 van de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of ;

van vergunningen. "

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 19.06.2015 15185-0077-016

Coordonnées
DR. PAUL DEGRANDE

Adresse
NIEUWSTRAAT 40 8690 ALVERINGEM

Code postal : 8690
Localité : ALVERINGEM
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande