DR. PAUL VAN DEN BOSSCHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PAUL VAN DEN BOSSCHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.314.050

Publication

12/05/2014
ÿþOnciernemingsnr : 0885.314.050

Benaming

(voluit) : Dr. Paul Van Den Bossche

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen

Zetel Sint-Denijsplaats 12, 8940 Wervik (volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging mandaat

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 31 december 2013, werd beslist dat De heer Paul Van den Bossche vanaf heden zijn mandaat onbezoldigd zal uitvoeren.

Van Den Bossche Paul

Zaakvoerder

&Sad Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

KOop

1111111MF

V beh aa Be Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/07/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2014, NGL 01.07.2014 14247-0247-010
10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.08.2014 14548-0387-010
21/10/2014
ÿþOndememingsnr 0885,314.050

Benaming

(voluit) : Dr. Paul Van Den Bossche en Dr. Lefevere de Ten Hove Myriam

(verkort) :

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8940 VVervik, Sint Denijsplaats 12

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels te Kortrijk, tweede kanton, op 29 september 2014, ter

registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

1. De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van

a. Het bijzonder verslag overeenkomstig artikel 181§1 Wetboek Vennootschappen opgesteld door de zaakvoerders in datum van 25 september 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 25 september 2014, gehecht.

b. Het verslag overeenkomstig artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Bart Bosman", met zetei te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, over de boekhoudkundige toestand van de vennootschap omschreven in het verslag van de zaakvoerders.

Het besluit van hot verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"F. BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd op 25 september 2014 aangesteld door mevr. Le Fevere de Ten Hove Myriam en dhr. Paul Van Den Bossche, zaakvoerders van de BURG. BVBA DR. PAUL VAN DEN BOSSCHE EN DR. LE FEVERE DE TEN HOVE MYRIAM om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 25 september 2014 van de BURG. BVBA DR. PAUL VAN DEN BOSSCHE EN DR. LE FEVERE DE TEN HOVE MYRIAM. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 338.691,26 EUR en een netto-actief van 338.691,26 EUR.

Hij bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 25 september 2014 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld - volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd,

Ik heb kennis genomen van het Bijzonder verslag van de zaakvoerders voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Deinze, 29 september 2014

(getekend)

Burg, BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigt door

Bart Bosman

Bedrijfsrevisor"

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen.

De enige twee vennoten sluiten zich aan bij de conclusies vervat In de verslagen.

Op de laatste 1:11z. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

rechtspersoon en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dé  aide

Kock ,,),

Dult]

1111U11131J

Il

V bel

II

aa Be

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik Q vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c. Bij toepassing van artikel 181 § 4 Wetboek van Vennootschappen bevestigt de ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze in vereffeningstelling.

Op haar vraag hieromtrent gesteld aan de aanwezige zaakvoerders van de vennootschap heb1Sri deze meegedeeld dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden: niet in vereffening te gaan of waarbij de vennootschap zich verpricht heeft de ontbinding te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehouden.

2. De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffning uit, te rekenen vanaf heden, 29 september 2014. De vennootschap zal enkel nog bestaan oor de noodwendigheden van haar vereffening.

3. De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen ingevolge artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering en de zaakvoerders:

- de heer VAN DEN BOSSCHE Paul Joseph Marie Modeste Achille, geboren te Brugge op 5 mei 1945, echtgenoot van mevrouw LE FEVERE de TEN HOVE Myriam, nagenoemd, wonende te 8940 Weritik, Sint Denljepleats 12, en

mevrouw LE FEVERE de TEN HOVE Myriam Nestor Agnes, geboren te Antwerpen op 27 madrt 1947, echtgenote van de heer VAN DEN BOSSCHE Paul, voornoemd, wonende te 8940 Wervik, Sint DenijspIaats 12, erkennen te zijn ingelicht door de notaris over de inhoud van artikel 185 Wetboek van Vennootschappen: Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de vennoten-zaakvoerders in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden ais vereffenaars beschouwd..?

4. De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat beëindigd wordt

van de zaakvoerders, te weten:

- de heer VAN DEN BOSSCHE Paul, voornoemd,en,

- mevrouw LE FEVERE de TEN HOVE Myriam, eveneens voornoemd,

5. De vergadering stelt vast dat er geen passiva zijn en besluit tot verdeling van de activa, ingevolge artikel 184 § 5 en artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

6. Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privé vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensverrnenging meteen gesloten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm irai.' een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Paul Van Den Bossche en Dr. Le Fevere de Ten Hove Myriam", hierdoor gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan,

7, De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren in de woonplaats van de heer VAN DEN BOSSCHE Paul en zijn echtgenote, mevrouw LE FEVERE de TEN HOVE Myriam, voornoemd.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

8. De vergadering stelt de hierna genoemde persoon aan ais bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de tlelasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, incQsief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "0'5 ACCOUNTANCY", met zetel te 9760 Zingem, Ouwegemstraat

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte;

- verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief per 25 september 2014;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Notaris Ann Deels te Kortrijk, tweede kanton

Voor-behoude n aan het Beloisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.08.2013, NGL 27.08.2013 13472-0116-010
05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 28.09.2012 12597-0497-010
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.07.2011, NGL 30.08.2011 11461-0201-014
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.08.2010, NGL 30.08.2010 10465-0249-015
19/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.04.2009, NGL 15.05.2009 09146-0096-013
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 18.08.2008 08575-0245-010

Coordonnées
DR. PAUL VAN DEN BOSSCHE

Adresse
SIN-DENIJSPLAATS 12 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande