DR. PHILIP VULSTEKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PHILIP VULSTEKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.429.245

Publication

02/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0542429.245

Benaming (voluit) : Dr. Phifip Vulsteke

(verkort):

, Rechtsvorm : Burgertijke vennootschap onder de vorm van een Besioten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Bartholomeusstraat 1, 8900 leper, België

(volledig adres)

Onderwerp(er) akte :Neerlegging verslaggeving quasi-inbreng

Tekst:

Controleverslag van Ruben Van Impe, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen d.d. 4 april 2014.

Bijzonder verslag van de zaakvoerders van Dr. Philip Vulsteke BV ovv BVBA overeenkomstig

de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen d.d.

4 april 2014.

(get.) Philip Vulsteke, zaakvoerder

Mar POF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belg

------ 'QMéIdehRédtbNnri lidédái4Fiérd-ân Cl.o.inïthirrièrîférêricfe rkifàFi-, Cié-PeïéO(0)ii(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

27/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13307137*

Neergelegd

25-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542429245

Benaming (voluit): Dr. Philip Vulsteke

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8900 Ieper, Sint-Bartholomeusstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Tom Degryse te Ieper op twintig november tweeduizend dertien, nog niet geregistreerd.

BLIJKT :

Dat daarbij een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht.

1° Oprichter:

Dokter VULSTEKE Philip Robert Pierre Cornelius, geboren te Ieper op 12 november 1977, (identiteitskaart nummer 591.2162935.34, 771112-315-49), wonend te 8900 Ieper, Sint-Bartholomeusstraat 1, echtgenoot van mevrouw Baelen Karolien Paul Katrien;

2° - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "Dr. Philip Vulsteke .

3°  Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 Ieper, Sint-Bartholomeusstraat 1, met gevolg dat het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Ieper.

De werkelijke zetel mag elders overgebracht worden in België in het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Elke zetelverplaatsing dient medegedeeld te worden aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder een bijkomende praktijk oprichten in België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels en mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde. 4°  Doel.

De vennootschap heeft als doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde en in het bijzonder de specialisatie huisarts door de geneesheren-vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt gelden.

Het doel omvat onder meer:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel voor vereist is;

- de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening;

- de aankoop, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen, zowel de technische, de administratieve als de financiële organisatie die nodig of nuttig kan zijn om het doel te verwezenlijken;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de specialismen van de geneesheren-vennoten en dit in de breedste betekenis van het woord, het uitgeven van studies en publicaties, het participeren aan klinische studies, dit alles zonder de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aan te nemen.

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5°  Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

6°  Kapitaal  Maatschappelijk vermogen  Gestorte bedragen

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) . Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op al deze kapitaalaandelen wordt ingeschreven door dokter Philip Vulsteke voornoemd. De lidmaatschapsrechten, verbonden aan deze honderd (100) aandelen behoren dan ook uitsluitend toe aan de heer Philip Vulsteke. Hij verklaart evenwel dat de inschrijving op al deze kapitaalaandelen gebeurd is met gelden, afhangende van de huwgemeenschap die bestaat tussen hemzelf en zijn echtgenote, mevrouw Karolien Baelen zodat de patrimoniale waarde van deze aandelen, dan ook zal afhangen van het gemeenschappelijk vermogen.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is tot beloop van honderd vierentwintig euro (124,00 Eur).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 Eur).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij de KBC Bank te Ieper zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 19 november 2013 afgeleverd bankattest.

7° Bestuur en vertegenwoordiging  Controle  Benoeming van zaakvoerder

a) Bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen door de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering, die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de medische activiteit binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Bezoldiging.

De opdracht van zaakvoerder-vennoot wordt bezoldigd ; de opdracht van de zaakvoerder niet-vennoot wordt op generlei wijze bezoldigd of vergoed, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens de medische gebruiken op een normale manier vergoed. Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief de eventuele vergoedingen als zaakvoerder en terugbetalingen van kosten en vacaties, wordt in voorkomend geval vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de bepalingen van de artikelen 161 en/of 163 van de Code van de Geneeskundige Plichtenleer.

Bestuursbevoegdheid.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam van en voor rekening van de rechtspersoon.

Zaakvoerders die geen geneesheer zijn, mogen geen medische activiteiten verrichten. In dit geval beperkt hun mandaat zich tot het algemene en administratieve beleid van de vennootschap. Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

b) Controle.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening, de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten en van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening zal worden uitgeoefend door ieder vennoot, die individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris-revisor. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. Indien de vennootschap niet meer voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zal de controle worden toevertrouwd aan een commissaris-revisor te benoemen door de Algemene Vergadering overeenkomstig artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

c) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De heer Philip Vulsteke voornoemd wordt benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur. Hij aanvaardt dit mandaat.

Mevrouw BAELEN Karolien Paul Katrien Marta, geboren te Roeselare op 15 februari 1979, (rijksregister nummer 79.02.15-062.94), wonende te 8900 Ieper, Sint-Bartholomeusstraat 1, echtgenoot van de heer Philip Vulsteke voornoemd wordt benoemd tot niet-medisch niet-statutaire zaakvoerder, waarbij haar mandaat beperkt wordt tot het algemene en administratieve beleid van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

8° Maatschappelijk Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

9° Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10°) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf procent (5%) op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of zal dienen voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerders.

10° Jaarvergadering  Buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand maart om 18.00 uur op de maatschappelijke zetel, zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag is.

Indien alle vennoten en zaakvoerders aanwezig zijn en daarmee instemmen kan de jaarvergadering ook vroeger gehouden worden. In dit geval dienen de notulen uitdrukkelijk te vermelden dat de algemene vergadering als jaarvergadering bijeenkomt.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

11° Oproepingen  toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht

a) De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een algemene vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1/5°) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven ten minste vijftien (15) kalenderdagen voor de algemene vergadering.

De gewone algemene vergaderingen (jaarvergaderingen) en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De buitengewone algemene vergaderingen dienen gehouden te worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

b) Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de algemene vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) kalenderdagen vóór de algemene vergadering geschorst.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

c) Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

10° Verdeling saldo na vereffening

Luik B - Vervolg

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen. 11° Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op een 30 september 2014.

12° Overneming van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit zowel voor de verbintenissen aangegaan voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte als voor de verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de akte en het neerleggen conform artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlage:

- Uitgifte van de oprichtingsakte

Tom DEGRYSE,

Geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 16.03.2017, NGL 17.03.2017 17065-0029-012

Coordonnées
DR. PHILIP VULSTEKE

Adresse
SINT-BARTHOLOMEUSSTRAAT 1 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande