DR. PHILIPPE MAERE - NEUROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PHILIPPE MAERE - NEUROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.583.276

Publication

27/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 03.05.2014, NGL 26.05.2014 14134-0031-014
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 04.05.2013, NGL 29.05.2013 13134-0382-014
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 28.04.2012, NGL 30.05.2012 12130-0061-014
30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 30.04.2011, NGL 24.05.2011 11120-0207-014
19/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 24.04.2010, NGL 18.05.2010 10118-0446-014
07/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch $taatsble _ lÛU le-nialtenic9pie

na neerlegging ter griffie van de Rechtbank Koophandel

IUIIUH iui~~i suai

" 15~ CII"

111111

Griffie

2 5 MRT 2015

Gent Afdeling Brugge De griffier

Ondernemingsnr : 0874.583.276

Benaming (voluit) : Dr. Philippe Maere - Neurologie

(verkort) :

;i *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Thems 8

8490 Jabbeke (Varsenare)

iï Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte meester Jahan DE CUMAN, geassocieerd notaris te Kortemark, vervangende meester; Pierre MAERE, notaris met standplaats te Diksmuide, wettelijk belet op 04/03/2015, dat:

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder dec; vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. PHILIPPE MAERE NEUROLOGIE", met zetel te 8490 Varsenare, Grote Thems 8, met ondernemingsnummer 0874.583,276, in.1 het rechtsgebied Gent, afdeling Brugge.

Tot volgende beslissingen is overgegaan:

EERSTE BESLUIT: DOELSWIJZIGING.

De algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris authentiek vast te leggen hetgeen werd beslist inzake het maatschappelijk doel, met name de uitbreiding van het maatschappelijk doel.

TWEEDE BESLUIT: NAAMSWIJZIGING EN AANPASSING VAN DE STATUTEN DIENOVEREENKOMSTIG.

De vergadering beslist met algemene stemmen dat de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid veranderd wordt van "Dr. Philippe Maere - Neurologie" in "Drs. Maere en Temmerman". i.

DERDE BESLUIT: VERNIEUWING MANDAAT BESTAANDE ZAAKVOERDER EN;' BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist met algemene stemmen:

* het mandaat van de bestaande zaakvoerder, de heer Maere Philippe, voornoemd, te vernieuwen. De duur` van zijn mandaat is beperkt tot zes jaar, maar is vernieuwbaar.

* een bijkomende zaakvoerder te benoemen, te weten: mevrouw Beatrijs Temmerman, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden en die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor,, het uitoefenen van haar mandaat. De duur van haar mandaat is beperkt tot zes jaar, maar is vernieuwbaar.

Het mandaat van zaakvoerder zal bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de ° algemene vergadering

VIERDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist met algemene stemmen, in overeenstemming met de actuele inzichten van dec, provinciale raad van de orde van Geneesheren van West-Vlaanderen, volledig nieuwe statuten aan te nemen en,; luidend als volgt:

ARTIKEL I- NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen naar Belgisch recht. Zij draagt de naam: c; "DRS. MAERE EN TEMMERMAN".

ARTIKEL 2 - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte` I: op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld

ARTIKEL 3 - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8490 Varsenare, Grote Thems 8.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder,

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

ARTIKEL 4 - DOEL.

1. De vennootschap heeft tot doek

- De uitoefening van de geneeskunde op het stuk van de neurologie, de inwendige geneeskunde, de geriatrie en de palliatieve zorg door haar vennoten-geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer.

De geneesheren dienen verzekerd te zijn voor hun medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zin.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bigevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. Het ereloon betreffende de prestaties van de geneesheren-vennoten worden bigevolg geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Aan de geneesheren-vennoten wordt een vergoeding uitgekeerd a rata van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die de hierboven omschreven specialisaties beoefenen.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

- De mogelijkheden scheppen om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

2. De vennootschap heeft tevens als doel: een rationeel en oordeelkundig beheer nastreven als een goed' huisvader; zij mag investeringen en beleggingen uitvoeren en daartoe mag zij roerende, onroerende , waaronder aankoop, verkoop, beheer, verhuur en oprichting -- en financiële activiteiten ontplooien. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Zij zal er zich evenwel voor hoeden dat enige van haar activiteiten de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren.

3. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

4. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel; dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie eigen aan het beroep van geneesheer. ARTIKEL 6 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (618.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186) deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

ARTIKEL 17 - B STUUR.

Behoudens hetgeen hierna is bepaald, wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels.

F Voorbehouden - aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a

, Voorbehouden aan het "Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders te benoemen door de algemene

vergadering.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zin bevoegdheid overdragen aan een al dan niet

vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de

vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten.

Indien meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren is de duur van het mandaat beperkt tot zes

jaar en is vernieuwbaar

ARTIKEL 20 - BEVOEGDHEID - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling

voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen

onverminderd zin aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder.

ARTIKEL 24 - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

bijeenkomen op de eerste zaterdag van de maand april om elf uur, op de zetel of een andere plaats aangeduid

, in de oproeping.

ARTIKEL 32 - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één november van elk jaar en eindigt op eenendertig oktober

van het daaropvolgend jaar.

VIJFDE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering geeft met algemene stemmen de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals

ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel

Voor eensluidend uittreksel,

Johan De Cuman

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie wijzigingsakte

- Coordinatie en historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 25.04.2009, NGL 25.05.2009 09155-0288-014
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.10.2007, GGK 30.04.2008, NGL 30.05.2008 08166-0277-014
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.10.2006, GGK 07.04.2007, NGL 07.05.2007 07135-0035-016

Coordonnées
DR. PHILIPPE MAERE - NEUROLOGIE

Adresse
GROTE THEMS 8 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande