DR. PIETER LUYTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PIETER LUYTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.074.256

Publication

13/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.10.2013, NGL 08.01.2014 14004-0151-009
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.10.2014, NGL 25.11.2014 14676-0149-010
08/10/2012
ÿþmod 11.1

1.:L?

S/{ 1

,~.l~A`

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iAi 4ITEUR DELGE -)ij-

3CH ST~ ATSSLA

Ondernemingsnr: ~T J 094 23-6

-

t HtI JIJ) )t I 1)1)1 1M II) 111)1 II)

*12166009"

2012

NEERGELEGD

11. 01 2012

~yE~ 13A ANDEL

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DR. PIETER LUYTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MUNKENDOORNSTRAAT 135

8510 KORTRIJK-ROLLEGEM

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.17.432) verleden voor Dirk VAN HAESE-BROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 4 september 2012.

L Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een burgerlijke vennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Dr. Pieter Luyten".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk-Rollegem, Munkendoornstraat 135.

3. Duur : de vennootschap is opgericht vanaf 4 september 2012 voor een; onbeperkte duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij een beslissing door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging in de statuten.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter - Nog niet: volgestorte bedragen : de heer LUYTEN Pieter Alfons Elisa, geboren te Geel: op 6 november 1979, wonende te 2400 Mol, Pierre de Bellefroidlaan 29. Nog niet-volgestorte bedrag : ¬ 6.200,00.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 12.400,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat: in op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 4 september 2012 tot en met 30 juni 2013. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige: provisies en afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het' wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergade- ring, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : is benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit : de heer Pieter LUYTEN, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Zijn opdracht is bezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de medische plichtenleer door middel van haar leden op het gebied van de genees-, heel- en verloskunde, met specialisatie in de plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde, geneeskundige zorgen te verstrekken aan de patiënten, en te dien einde alle materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen.. De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door de geneesheren-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap.

De geneesheren-vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in het kader van de vennootschap.

Dit kan omvatten

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om een geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk uitoefening mogelijk te maken.

- het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap mag beleggen in (zakelijke rechten met betrekking tot) roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middel-envennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden de derde zaterdag van de maand oktober om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht :

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren of met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan moet cie vennootschap de uitoefening van

de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, aangewezen is om ten aanzien

Voorbehouden 4 aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

-e aan het

Belgisch

Staatsblad

van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE41 7380 3644 1710, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 augustus 2012 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.



Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Dirk Van Haesebrouck

Notaris

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.10.2016, NGL 30.11.2016 16689-0560-010

Coordonnées
DR. PIETER LUYTEN

Adresse
MUNKENDOORNSTRAAT 135 8510 ROLLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Rollegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande