DR. RASQUIN YVES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RASQUIN YVES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.648.961

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 13.08.2013 13422-0003-011
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 29.08.2012 12492-0010-011
24/08/2011
ÿþ Lml-s ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

teERGEI-EGO ter Gi'ttj"flË. dêr

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL T

BRUGGE {Acie4tng Brugge)

op:

I i

111111111 MM 111

*11130013*

Ondernemingsnr : 0835.648.961

Benaming

(voluit) : DR. RASQUIN YVES

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STAKENDIJKE 12 - 8340 SIJSELE Onderwerp akte : Neeriegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

Yves Rasquin

04/05/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

LAr ij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

- -- -- -

Ondernemingsnr :

O83564 ~ 9 - ~

,

Benaming : DR. RASQUIN YVES ;

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stakendijke 12

8340 Damme (Sijsele)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 8 april 2011 is opgericht door : De heer RASQUIN Yves Remi, arbeidsgeneesheer, geboren te Kortrijk op 4 mei 1959, echtgenoot; van mevrouw OPSOMER Linda Gina, geboren te Waasten op 5 mei 1955, wonende te 8340 Sijsele,? Stakendijke 12.

De burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Dr. Rasquin Yves".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8340 Sijsele, Stakendijke 12.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennotene op het gebied van de arbeidsgeneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap, met; inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aarde zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van; e? aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven: zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap heeft verder onder meer tot doel:

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig e>, zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur,om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de e algemene geneeskunde;

het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel is vereist.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, evenals alle zakelijke rechten hierop, zonder dat dit evenwel het burgerlijk karakter van vennootschap mag aantasten noch dat dit aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

e; Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in het kapitaal, belangen nemen in of deelnemen aan de werking van andere vennootschappen met een zelfde of verwant

1lu

X11067609

MONiTl=UR Brr_GE

r~t~~c~roº%v

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

3IOCH STAATSBLAD J op: 1 3 APR, 2011 BESTUUR

Griffie De griffier,

" 6 -04- 2011

N. SNAUWAERT

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

ede het'

Belgisch Staatsblad



doel en dit door inbreng, fusie, samenwerking, deelneming, uitoefenen van mandaten of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar inschrijving in het register der burgerlijke vennootschappen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen die elk 1/10051e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

Dokter Yves RASQUIN voornoemd verklaart in te schrijven voor alle honderd (100) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00).

Het saldo, hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerder, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke rennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vriidag van de maand maart van ieder laar om 20 uur, op de zetel van de vennootschap.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt OP eenendertig december van ieder iaar.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

ALGEMENE VERGADERING - SLOTBEPALINGEN

1! Benoeming zaakvoerder.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, dokter RASQUIN Yves voornoemd tot zaakvoerder te benoemen, met bezoldigd mandaat. Zelfde heer Yves RASQUIN verklaart deze functie te aanvaarden. De zaakvoerder zal in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

"

De aldus benoemde zaakvoerder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

2/ Geen commisssaris

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in de vennootschappenwet voldoet.

3/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2011.

41 Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011.

Bijgevolg zullen alle door de comparant in naam van de vennootschap sinds januari 2011 gedane of afgesloten verrichtingen, worden beschouwd als gedaan voor rekening. ten bate en voor risico's van huidige vennootschap.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De comparant, zijnde de aldus benoemde zaakvoerder, stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW en andere openbare diensten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: FIMACO BVBA te 8000 Brugge, Eekhoutstraat 4 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten.

1/ Voor-

behouden

áàn het's

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. RASQUIN YVES

Adresse
STAKENDIJKE 12 8340 SIJSELE

Code postal : 8340
Localité : Sijsele
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande