DR. SANDERS TOM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SANDERS TOM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.620.092

Publication

24/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306777*

Neergelegd

20-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508620092

Benaming (voluit): Dr. Sanders Tom

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8310 Brugge, Schoolstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock te Brugge op 20 december 2012, te registreren, dat er door de Heer Sanders, Tom Maarten, geboren te Blankenberge op drie juli negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Schoolstraat 18, een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: Dr. Sanders Tom

ZETEL: 8310 Brugge, Schoolstraat 18

DUUR: onbepaalde duur

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de geneeskunde op het gebied van de huisartsenpraktijk, dit door haar venno(o)t(en)-geneeshe(e)r(en), ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer. De venno(o)t(en) oefent/oefenen zijn/hun volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de venno(o)t(en), geneeshe(e)r(en)-huisarts(en).

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren. Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

Te dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medisch apparatuur dienstig voor voornoemde praktijk en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, aankopen, huren, leasen of invoeren. In hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch secretariaat oprichten gelast met de inning en de verdeling van de erelonen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven. De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de venno(o)t(en) de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Binnen het kader van het aanleggen en beheren van een eigen roerend en onroerend patrimonium, mag de vennootschap haar eigen middelen investeren in roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen of kredieten.

Het doel kan ook inhouden het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskundige activiteit en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de medische plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regels van de medische deontologie, eigen aan het beroep van geneesheer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

KAPITAAL: Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De Heer Sanders Tom, voornoemd, heeft verklaard een inbreng te doen in geld ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE54-0688-9636-4697 bij de naamloze vennootschap Belfius Bank geopend ten name van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Sanders Tom in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 19 december 2012 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders die geen geneesheer-vennoot zijn, kunnen geen enkele medische activiteiten binnen de vennootschap uitoefenen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Voor medische activiteiten kan enkel een zaakvoerder geneesheer-vennoot optreden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Voor medische activiteiten kan enkel een zaakvoerder geneesheer-vennoot de vennootschap vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om tien uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

VERTEGENWOORDIGING: Iedere vennoot kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor eventuele aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd.De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Bij ontbinding van de vennootschap dient men beroep te doen op geneesheren voor de afhandeling van de zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMING: De oprichter benoemt als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd: de Heer Sanders Tom, voornoemd.

VOLMACHT: De oprichter stelt als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Titeca Henri Accountancy, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ondernemingsnummer 0882.371.584 rechtspersonenregister Kortrijk, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving of wijziging bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de sociale kas en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 30.07.2015 15373-0424-012

Coordonnées
DR. SANDERS TOM

Adresse
SCHOOLSTRAAT 18 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande