DR. SOPHIE MUYLDERMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SOPHIE MUYLDERMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.353.706

Publication

23/01/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT UR BELtrERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE 2014 ,BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

STAATÛ:';.Ar- 31 DEÇ.,ZQ e griffier.

Griffie

Ondernemingsnr 0544333706

Benaming (voluit) : Dr. Sophie Muyldermans

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stapelvoorde 27b

8380 Brugge (Dudzele)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishouten op 18 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Sophie Muyldermans" opgericht is geworden met als vennoot,

Dokter MUYLDERMANS Sophie Marie, geboren te Gent op 10 september 1982, nationaal nummer 820910 25863, echtgenote van de heer VANDEVOORDE Philippe, geboren te Brugge op 10 april 1982, wonende te , 8000 Brugge, Nieuwe Gentweg 100.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Patrick Lemmerling te Zele op 22 maart 2011.

'1.0e vennootschap is opgericht als een éénpersoonsvennootschap zijnde een burgerlijke vennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Dr. Sophie Muyldermans".

2.Zetel:De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8380 Dudzele, Stapelvoorde 27b.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder, die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlag en bij het Belgisch Staatsblad.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel moet aan de 'Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren' , worden meegedeeld.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de zaakvoerder, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels oprichten in België wanneer en waar hij het nodig acht, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan, dit mits naleving van de Code van de medische plichtenleer en voorafgaandelijke goedkeuring van de 'Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren'.

3.Doel: De vennootschap heeft tot doet, in de Europese Gemeenschap alsook daarbuiten, in eigen naam en voor eigen rekening

- Het uitoefenen van de genees-, heel- en verloskunde en meer in het bijzonder van de pneumologie, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de Lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven;

Het uitoefenen van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder dewelke dienstig of nodig zijn voor de uitoefening van de activiteiten zoals omschreven door huidig doel;

Het beheer van een praktijk inzake genees-, heel- en verloskunde en meer in het bijzonder' ' pneumologie, inclusief maar niet beperkt tot de aankoop, het huren, leasen en verhuren, het onderhoud van' gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen van geneesheren die in het kader van de vennootschap werken en van (para-) medisch personeel dat de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaat, het ter beschikking stellen van medisch materieel en van alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde disciplines;

De organisatie, het geven en het volgen van theoretische en praktische opleidingen, lessen, trainingen, seminars, vergaderingen, symposia en congressen in verband met geneeskunde en gezondheidszorg of hierbij aansluitend;

Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de geneeskunde in het algemeen en met pneumologie in het bijzonder op elke informatiedrager of via elk medium;

Het verstrekken van diensten aan uitgevers van geneeskundige wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers;

Het uitvoeren, organiseren en het participeren aan studies en (pre)klinisch onderzoek;

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11111111

*19023997*

f&-

BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Net aanhouden, de cessie en concessie van elk auteursrecht met betrekking tot voornoemde activiteiten alsook met betrekking tot vulgariserende publicaties en seminaries aangaande pneumologie, geneeskunde en/of gezondheidszorg;

Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde (medische) disciplines teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

ª% Het verschaffen van alle mogelijke en nodige middelen tot de uitoefening van een optimale

geneeskunde.

De vennootschap zal een rationeel en oordeelkundig beheer nastreven als een goed huisvader. Zij mag alleen of in participatie investeringen en beleggingen uitvoeren en daartoe mag zij activiteiten met betrekking tot roerende en onroerende goederen ontplooien met in begrip van zakelijke rechten verbonden aan deze laatsten

ª% waaronder de aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuur, verbouwing en oprichting - en financiële activiteiten ontplooien. Zij kan tevens alle voorschotten, garanties en leningen verschaffen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen meehelpen, alsook aan haar vennoten. Ten dien einde mogen de investeringen en/of beleggingen zowel met , eigen als met vreemde middelen warden gefinancierd. Zij zal er zich evenwel voor hoeden dat enige van haar activiteiten het burgerlijk karakter van de vennootschap zou aantasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

De eigenlijke geneeskunde zal uitsluitend door de geneesheer-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De geneesheer-vennoten blijven persoonlijk aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. Zij blijven eveneens, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk tegenover de patiënten die door hen worden behandeld.

De geneesheer-vennoten dienen verzekerd te zijn voor hun medische fouten, terwijl ook de aansprakelijkheid van de vennootschap moet gewaarborgd zijn.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen, associaties en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren deontologisch niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

4.0e vennootschap is opgericht vanaf 18 december 2013 voor een onbeperkte duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij een beslissing door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging in de statuten.

5.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nu cent (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/handerdtwintigste (11120ste) van het kapitaal.

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (12.400,00 E), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer met nummer 5E29 363 1285953 64, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 december 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd. Dit stuk zal door ons notaris worden bewaard.

Voornoemde dokter Muyldermans verklaart op alle aandelen in te schrijven in geld, tegen de prijs van honderd vijfenvijftig euro nul cent (155,00 E) per aandeel.

Voornoemde dokter Muyldermans verklaart dat het kapitaal ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (12.400,00 ¬ ) werd volstort, hetzij meer dan éénvijfde per aandeel.

6.0e aandelen zijn steeds op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend :

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het getal van de hem ' toebehorende aandelen;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

7.Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren of met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan moet de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

De aandelen van de vennootschap mogen niet in pand gegeven worden.

8.De enige vennoot kan vrij zijn aandelen overdragen aan een geneesheer-specialist in de heel- en verloskunde en meer in het bijzonder van de pneumologie, die in het kader van de vennootschap zijn geneeskunde zal uitoefenen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van alle medevennoten, aan een geneesheer-specialist in de heel- en verloskunde en meer in het bijzonder van de pneumologie, die in het kader van de vennootschap zijn geneeskunde zal uitoefenen,

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de 'Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren'.

Een vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen moet van zijn voornemen kennis geven aan zijn medevennoten, bij een ter post aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, het beroep en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De medevennoten zullen over een termijn van één maand beschikken (ingaande op datum van de ' aangetekende brief die het aanbod inhoudt) om zich uit te spreken over het aanbod dat hen wordt gedaan en om zich te verzetten tegen de voorgestelde overdracht. Blijven zij in gebreke gedurende één maand te antwoorden, zullen zij geacht worden met de voorgestelde overdracht in te stemmen.

Indien meerdere vennoten hun recht van voorkeur gelijktijdig uitoefenen, zullen de hiernavolgende regelen worden toegepast.

De vennoten die het recht van voorkeur uitoefenen zullen voor zover zij geen andere schikkingen treffen, de aan te kopen aandelen verdelen onder hen, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten. De prijs zal bepaald worden in onderling akkoord of bij gebrek aan akkoord, op dezelfde wijze als bij weigering van afstand of overdracht zoals bepaald wordt hierna.

9.De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

10.De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, al dan niet venno(o)t(en).

De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten, Indien meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar en is vernieuwbaar.

Uittredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

11.leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Indien wordt beslist het mandaat te bezoldigen, kan dit in geld of in natura of in een combinatie van beiden. Indien hij de functie van commissaris uitoefent, wordt hij voor deze functie niet vergoed.

Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

leder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

12.De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op 26 mei om 19 uur, ook indien die dag een zon- of wettelijke feestdag is.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats voorgesteld door de zaakvoerder(s) en vermeld in de uitnodigingsbrieven inzoverre wettelijke vereisten hiertoe verplichten.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

13.Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens in de gevallen door de wet of onderhavige statuten voorzien, worden de besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

' Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

14.Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

15.Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

if 3 > mod11.1

a

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). 16.De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden warden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, beraadslagen en besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder vcorstelt de activiteiten vcort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

= Bij ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening uitgevoerd door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt, waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij of zij heeft nagegaan dat de vereffenaar(s) voor de uitoefening van zijn (hun) mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bied(t)(en).

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar(s) kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank.

' Zo de voorzitter van de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij of zij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de wettelijke voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

17.Alle vennoten-geneesheren dienen de naleving van de medische gedragsregels te respecteren. De bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, opgesteld door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren, worden geacht integraal deel uit te maken van deze statuten.

De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het beroepsgeheim, moeten worden nageleefd.

III. OVE-GANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1) Afsluiten eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend veertien.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap

hebben plaatsgehad.

2) Datum eerste gewone algemene vergadering :

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

3) Benoeming niet-statutaire zaakvoerders :

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1) en tot deze functie wordt benoemd voor onbepaalde duur: Dokter MUYLDERMANS Sophie, voornoemd die verklaart haar opdracht te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

4) Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting :

De vennootschap die thans is opgericht neemt alle verbintenissen over die zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 juli 2013.

Nochtans zal deze overname slechts uitwerking hebben op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, namelijk op de dag van neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Bovendien wijst de instrumenterende notaris erop dat de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal/zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetbcek van vennootschappen, overneemt.

5) Verschijner erkent dat de instrumenterende notaris haar gewezen heeft op het feit dat een natuurlijke persoon slechts de enige vennoot van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan zijn, behoudens indien de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan. Verschijner verklaart voor deze nooit als enige vennoot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te hebben opgericht en ook niet alle aandelen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te hebben verworven onder levenden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie oprichtingsakte vóór registratie, akte neergelegd ter registratie

Op de laatste blz. van _Uri B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. SOPHIE MUYLDERMANS

Adresse
STAPELVOORDE 27B 8380 DUDZELE

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande