DR. STEVEN CNUDDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. STEVEN CNUDDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.661.225

Publication

09/07/2014
ÿþr mea Werd lii

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111.41,111111111

Il

LEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

25 JUN 2014

Gent AQtîffillb Grugge Dur-g-nt-fier--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0502.661.225 Benaming

(voluit): Dr. Steven Cnudde (verkort):

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: A. Bontestraat 17, 8200 Brugge (Sint-Michiels)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de Bijzondere Algemene vergadering van 1 juni 2014 wordt beslist met éénparigheid van de

stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen van A. Bontestraat 17, 8200 Brugge (Sint-Michiels) naar

Graaf Pierre De Brieylaan 60, 8200 Brugge (Sint-Michiels) en dit vanaf 1 juti 2014.

Steven Cnudde

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

31/01/2013
ÿþmod 11.1

FLÜik B } In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VOor-beh0udel

aar' het

Belgisch Staatsblac

NEERGELEGD ter GRIP) da,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afde+ing Brugpa)

.r)+

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : "Dr. Steven Cnudde"

Zetei : A. Bontestraat 17 8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Oprichting

!I Er blijkt uit een akte opgemaakt door Karlos Dewagtere, geassocieerd notaris, ter standplaats

Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere", op 10.1.2013.

Dat:

1. er door

de heer CNUDDE, Steven Marc, geboren te Kortrijk op 20 juni 1978, echtgenoot van mevrouw MAQUEDA MAQUEDA, Vicky Ann Manuela, geboren te Oostende op 19 augustus 1978, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), August Bontestraat 17, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. naam : "Dr. Steven Cnudde"

3. zetel : A. Bontestraat 17, te Brugge (Sint-Michiels)

4. doel :

In binnen - en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen

11 van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de anesthesie als

hoofdzakelijk doel, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geind voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

6

I G JAlY, Mes

1 2-25

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake anesthesie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. duur : onbeperkt.

6. kapitaal : Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 e.

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De oprichter verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geld zijn volgestort (op een bijzondere rekening onder nummer BE52001688121009 BNP Paris Fortis) ten belope van twee/derden, zijnde in totaal twaalf duizend vier honderd euro nul eurocent (£ 12.400,00)

7. externe vertegenwoordiging :

" De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

" De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van diens medische activiteiten.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

8. boekjaar : het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31.12.2013.

9. De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om 20 u, en voor het eerst in het jaar 2014.

10. Winstverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

- voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

11. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van diens medische activiteit, Dokter Steven Cnudde, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

12. Toelatingsvoorwaarden tot vergadering :

De statuten voorzien geen bijzondere regeling voor de toelating tot de vergadering en voor de

uitoefening van het stemrecht.

13. VOLMACHT

De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling , aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de naamloze vennootschap Fiscaal Buro Ghesquière met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, vertegenwoordigd door de heer Filip Ghesquière, accountant-belastingconsulent, wonende te 8800 Roeselare, Sterrebosdreef 22.

14. Overname van verbintenissen

De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel van de onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting "Dr. Steven Cnudde" zijn aangegaan sinds 1 januari 2013.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Karlos Dewagtere

geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.08.2015 15433-0437-012

Coordonnées
DR. STEVEN CNUDDE

Adresse
GRAAF PIERRE DE BRIEYLAAN 60 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande