DR. VAN HOLLEBEKE JAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN HOLLEBEKE JAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.088.159

Publication

10/06/2013
ÿþMod warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~,

!III

1--

M1.111.11.1111,11

NEERGELEGD ter GRIFFIE de.

REOHTBANK VAN KOOPHANDEL `

BRUGGE {Afdeling Brugge,

op: 2 8 MEI 20(3

Gri e grec,

Qndernemingsnr Benaming

(vofuit)

(verhorti

Rechtsvorm

0844.088.159

: DR. VAN HOLLEBEKE JAN

Burgerlijke vennootschap o.v.v.

: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Scharestraat 30A, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn.

Jan Van Hollebeke

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2012
ÿþ Mod word 11.1.

Luïk,B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE,ERGELEGD ter GRIFFIE der



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL -

R BELGE BRUGGE (Afdeling Brugq

op: 01,h lemme

,me

'10NITE

1 5 -03

3ISCH

;TAATSBLA'- Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Hilil 1 I I)II II 1)111111 III UII

*1206]039"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

-----------4- 4 - Ondernemingsnr: 011 1-59- V ___________ _____...._...__

Benaming

(voluit) : Dr. Van Hollebeke Jan

(verkorf): Burgerlijke vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Scharestraat 30A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor notaris Katia Denoo te Oostkamp op 28 februari 2012, BLIJKT dat door:

De Heer VAN HOLLEBEKE Jan Gaston Maurice, geboren te Torhout op één januari negentienhonderd zesenzeventig, echtgenoot van mevrouw Kristien Van Leeuwen, wonende te 8020 Oostkamp, Scharestraat 30 A (nationaal nummer : 76.01.01-059.59). Een burgerl i j k e vennootschap o . v " v.

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

NAAM: Dr. Van Hollebeke Jan

ZETEL: 8020 Oostkamp, Scharestraat 30 A

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro: (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder; één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en: afbetaald ten belope van ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij Dexia Bank ,: overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichters zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig,

december van ieder jaar "

De winsten van de vennootschap zullen als volgt verdeeld warden

1. Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

2, Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

-voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's;

tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, beslissende in de vormen vereist voor de statuten-wijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap , om welke reden ook en op welk ogenblik het ook moge zijn, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoer-der(s) in functie, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de rechtbank van Koophandel, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of: het beroepsgeheim van de vennoten dient beroep gedaan te worden op geneesheren.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die natuurlijke personen en geneesheren moeten zijn.

Het mandaat van zaakvoerder(s) is beperkt in de tijd, met name voor een maximale duur van zes (6) jaar en is vernieuwbaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" G- Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge e, indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten, Aftre-'dende zaakvoerders zijn herbenoembaar. BESTUURSBEVOEGDHEID.

Ieder van de zaakvoerders beschikt over de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap te handelen en aile daden te stellen van beheer en beschikking. Zij mogen onder hun handtekening alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard zonder beper-king, borgen geven en aannemen, huurcontracten afsluiten, hypothekeren, kort-om alles wat in het kader van het doel van de vennootschap kan noodzakelijk wezen.

De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt door de algemene vergade-ring vastgesteld.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdeling een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is ge-houden dit mede te delen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van het college van zaakvoerders die de beslissing moet nemen; indien er een commissaris is moet deze laatste eveneens op de hoogte gebracht worden.

Die zaakvoerder mag de beraadslagingen van het college van zaakvoer-ders omtrent die verrichtingen niet bijwonen, noch aan de stemming deelnemen, behalve wanneer de tegenstrijdigheid van belangen uitsluitend voortvloeit uit de aanwezigheid van de betrokken zaakvoerder in het college van zaakvoerders of raad van bestuur van één of meer vennootschappen waarop die verrichtingen of die beslissingen betrekking hebben.

Op de eerstvolgende algemene vergadering brengt het college van zaak-voerders, vóér over enig ander punt wordt gestemd, een bijzonder verslag uit over de omstandigheden waarin tot bedoelde verrichtingen of beslissingen is besloten, over de voorwaarden waaronder zij tot stand zijn gekomen en over de gevolgen ervan voor de vennootschap.

Er wordt een verslag opgesteld door de commissaris-revisor of, bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor aangewezen door het college van zaak-voerders of door een accountant aangewezen op dezelfde manier en ingeschre-ven op het tableau van de externe accountants van het instituut der Accountants, waarin deze verklaart dat de in het verslag van het college van zaakvoerders op-genomen verklaringen juist zijn en voldoende om de algemene vergadering voor te lichten.

Wat de nietigheid van de handelingen en de eventuele schadever-goeding betreft wordt verwezen naar de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van be-langen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID,

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt ook rechtsgeldig verbonden door de bovenge-melde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van huisarts, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Aile inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend,

Het doel kan onder meer omvatten:

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur bege-leidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materië-le infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeringen van haar middelen mag gefinancierd war-den door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaar-dig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelen-vennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doe! van geneesheren. Dit alles

Voor- ~.. x.- n...x .. .nn. n. _... ___~..---nnn..x...... ._....._.........-....-....xs.+......xx_.n.x. x... __ ..n.-.......x...

` behouden ,aan het `'Belgisch Staatsblad rekening hou-dend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de' Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

4\7 JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om 11 uDD. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire

zaakvoerder voor de duur van 6 jaar :

- de heer Van Hollebeke Jan voornoemd

Alhier aanwezig, en die verklaart de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De oprichters hebben Dr. Van Hollebeke Jan voornoemd ook aangeduid als vaste vertegenwoordiger van

huidige vennootschap in het kader van al haar huidige en toekomstige bestuursmandaten in andere

vennootschappen, conform artikel 61§2 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris KATIA DEN00, Oostkamp.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeddanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 30.08.2016 16531-0143-012

Coordonnées
DR. VAN HOLLEBEKE JAN

Adresse
SCHARESTRAAT 30A 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande