DR. YVES DEVRIENDT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. YVES DEVRIENDT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.947.212

Publication

07/03/2014
ÿþMed 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondemerningsnr : 0897.947.212 Benaming

(voluit) : Dr. Yves Devriendt

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Beverlaai 67

Onderwerp akte : NEERLEGGING COORDINATIE STATUTEN

Wordt hierbij neergelegd de coördinatie van de statuten van de BV o.v.v. BVBA Dr, Yves Devriendt met' maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Beversaai 67 en ondememingsnummer 0897.947.212.

ISMINg111

ti

bel-

aa

Be Star,

Opgemaakt door geassocieerd notaris Elien TURPYN te Zwevegem

Bijlage:

coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2014
ÿþMoa z7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0897.947.212

Benaming

(voluit) : Dr. Yves Devriendt

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Beverlaai 67

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor meester Ellen Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem, op 19 december; 2013, ter registratie, blijkt hetgeen volgt:

1S VERSCHENEN

De buitengewone algemene vergadering van "Dr, Yves Devriendr, met zetel te 8500 Kortrijk, Beverlaai 67,' ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0897.947.212;

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van: honderd achtennegentigduizend negenhonderd euro (198.900,000, zonder uitgifte of creatie van nieuwe, aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in' geld.

TWEEDE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Is vervolgens tussengekomen, de heer Devriendt, voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap,

Na deze uiteenzetting verklaart de heer Devriendt, enige vennoot, een bedrag van honderd achtennegentigduizend negenhonderd euro (198.900,00E) in te brengen. Dit bedrag staat naar zijn verklaring; ter beschikking van de vennootschap op rekening BE54 64510083 7797 bij Bank J. Van Breda & Ce naamloze vennootschap, zoals bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd en dat door de werkende notaris zal bewaard blijven in het dossier.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien' in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in' een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

DERDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd achtennegentigduizend negenhonderd euro (198.900,00E) aldus daadwerkelijk; werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd zeventienduizend vijfhonderd euro (217.500,000, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde,

VIERDE BESLUIT -WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd zeventienduizend vijfhonderd euro (217.500,000, Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde.

Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam."

VIJFDE BESLUIT WIJZIGING ARTIKEL 8,9 en 25 VAN DE STATUTEN

«De vergadering beslist artikel 8 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 8.  Statuut van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per titel.

De uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten is geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid. De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik era blote . eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111 11111Il

*14013461*

1

I II

N ~: E R (a E LE CM.1

3 0, 12, 2013

RECHTBANK KOOPkANDF_lefigue

/J g,

Voor-

behouden

aan het

*Belgisch

Staatsblad

Bipagen bij-het-eeígiscirátaatsbiad i3/Qi/2fl1-4 = Amem eü nbniïëür bé-re

uitgeoefend, behoudens inzake het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld. Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe,

Indien tussen de mede-eigenaars geen overeenstemming wordt bereikt, kan de rechtbank op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen op voormelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van de mede-eigenaars."

" De vergadering beslist aan artikel 9 van de statuten volgende paragraaf toe te voegen:

"Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager."

" De vergadering beslist artikel 25 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 25. - Benoeming van vereffenaar(s),

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij de wet. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, ; hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt in dezelfde akte als de ontbinding, zenden de vereffenaars in de zevende ' en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, , opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Vocr zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a raio van hun aandelenbezit,

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

ZESDE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

ZEVENDE BESLUIT MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door meester Elien Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem

Bijlagen :

- een uitgifte van het proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.09.2013 13595-0476-012
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.12.2012, NGL 17.12.2012 12667-0219-012
20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.12.2011 11636-0490-011
08/02/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIINYVI11IIIYIIN



NEERGELEGD

25. 01, 2011

RÉciime KOOPHANDEL

_ KOATRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897.947.212

Benaming

(voluit) : DR. YVES DEVRIENDT

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klaverstraat 21, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder van de vennootschap, dokter Yves Devriendt heeft besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Beverlaai 67, 8500 Kortrijk, en dit vanaf 1 januari 2011.

Devriendt Yves

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.08.2010 10488-0582-013
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 12.10.2009 09808-0209-009
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.09.2015 15624-0007-012

Coordonnées
DR. YVES DEVRIENDT

Adresse
BEVERLAAI 67 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande