DR.RAES R.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.RAES R.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.045.048

Publication

05/12/2013
ÿþi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE tier

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brusa.e)

,2 5 NOV. 2013,

Grifie

111111111111111 i d

V

beh

aa

Bel

Sta

A



Ondernemingsnr : 0462045048

Benaming (voluit) : Dr. RAES R.

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Booye 39

8700 Tielt

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 20 november 2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR, RAES R.", met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het verslag opgesteld in toepassing van artikel 313 §1 Wetboek van" Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "BDO Bedrijfsrevisoren" met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, zonder amendering goed te keuren.

Dit verslag werd ondertekend door de heer Philip Vervaeck en door de heer Kris Igodt, beiden bedrijfsrevisor en is gedateerd op 24 oktober 2013.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg, BVBA DR. RAES R. bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de:. algemene vergadering van vennoten van de voorgestelde uitkering van een tussentijds dividend van; netto 719.000, 00 EUR, voor een inbrengwaarde van 719.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde" van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

" nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van

de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2,411 aandelen van de Burg. BVBA DR, RAES.'

R., zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het."

kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR RAES..

R. en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Roeselare, 24 oktober 2013,

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Philip Vervaeck en Kris lgodt:"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1.

De vergadering beslist tevens het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder zonder amendering goed te keuren. Dit verslag is gedateerd op 24 oktober 2013,

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TW EDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maat te verhogen met een bedrag van zestig duizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 60.275,00) om het te brengen van achttien duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18,750,00) op negenenzeventig duizend en vijfentwintig euro (¬ 79.025,00) door de creatie van tweeduizend vierhonderd en elf (2.411) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving.

De vergadering beslist dat op deze tweeduizend vierhonderd en elf (2,411) nieuwe aandelen dient ingeschreven te worden tegen een prijs van tweehonderd achtennegentig euro tweeëntwintig cent (¬ 298,22) per aandeel, hetzij voor een totale, afgeronde prijs van zevenhonderd en negentien duizend euro (¬ 719.000,00).

Van deze onderschrijvingsprijs zal:

-zestig duizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 60.275,00) geboekt worden als kapitaal.

-zeshonderd achtenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (¬ 658.725,00) geboekt worden als uitgiftepremie.

leder nieuw onderschreven aandeel en elke daarbij horende uitgiftepremie dient volledig volgestort te zijn-

De vergadering verklaart zich akkoord met de uitgifteprijs van de nieuwe aandelen en met het vormen van een uitgifteprijs zoals voormeld.

De vergadering ontslaat de notaris van elke verantwoordelijkheid in dit verband.

INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN EN VOLSTORTING

INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist dat de voorgestelde eerste kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door een inbreng in natura,

En onmiddellijk is alhier tussengekomen:

De Meer RAES Rik Jozef, geboren te Zwevezele op 13 mei 1959, wonende te 8700 Tielt, Ter Booye 39, verklaart in te brengen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. RAES R," een zekere en vaststaande vordering welke hij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van zevenhonderd en negentien duizend euro. (¬ 719.000,00)

Oorsprong van eigendom

Voormelde vordering van zevenhonderd en negentien duizend euro (¬ 719.000,00) is ontstaan naar aanleiding van de toekenning van een tussentijds dividend voor een bedrag van zevenhonderd achtennegentig duizend aohthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 798.888,89) aan de enige vennoot van de vennootschap. Deze toekenning werd beslist door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 5 november 2013.

Na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), bedragend negenenzeventig duizend achthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 79.888,89) bleef er een netto tussentijds dividend van zevenhonderd en negentien duizend euro (¬ 719.000,00) over.

Dit netto tussentijds dividend werd toegekend aan de enige vennoot, de heer Raes Rik, voornoemd, en geboekt op zijn rekening courant als een schuld van de vennootschap jegens de enige vennoot, Veriçlaringen:

De inbrenger verklaart;

-dat de vordering wordt ingebracht in volle eigendom.

-dat de ingebrachte vordering door geen enkele inschrijving is gewaarborgd.

-dat, aangezien de vordering wordt ingebracht in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. RAES R.", die zelf schuldenares is, de formaliteiten voorzien dcor de wet van 6 juli 1994 betreffende overdracht van schuldvorderingen, niet dienen nageleefd te worden.

-dat de inbrenggenietende vennootschap in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger treedt met betrekking tot de ingebrachte vordering,

-dat de inbrenggenietende vennootschap de kosten, rechten en ereloon met betrekking tot inbrengakte zal dragen.

vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de gedane inbreng worden aan de inbrenger, de heer Raes Rik, voornoemd, tweeduizend vierhonderd en elf (2.411) nieuwe, volledig volgestorte aandelen toegekend, zonder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor -s

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

Voor-,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

aanduiding van nominale waarde, die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, bij akte vast te stellen:

-dat op alle nieuw uitgegeven aandelen werd ingeschreven door een inbreng in natura.

-dat alle nieuwe uitgegeven aandelen volledig werden volgestort,

-dat de eerste kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat na de realisatie van deze kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap negenenzeventig duizend en vijfentwintig euro (¬ 79.025,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door drie duizend honderd eenenzestig (3.161) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-dat door de inbrenger een uitgiftepremie werd gestort van zeshonderd achtenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (¬ 658.725,00)

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het totaal bedrag van de uitgiftepremie, bedragend zeshonderd achtenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (¬ 658.725,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening genaamd "uitgiftepremies". Deze rekening strekt tot waarborg van derden en kan slechts verminderd of opgeheven worden op de wijze bepaalt door het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te ' verhogen met een bedrag van zeshonderd achtenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (¬ 658.725,00), om het te brengen van negenenzeventig duizend en vijfentwintig euro (¬ 79.025,00) op zevenhonderd zevenendertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 737.750,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie van zeshonderd achtenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (¬ 658.725,00).

De vergadering beslist dat deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met een evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen. ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, bij akte vast te stellen:

-dat de tweede kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat naar aanleiding van deze tweede kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven, maar de fractiewaarde van de bestaande aandelen werd aangepast.

-dat na de realisatie van deze tweede kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zevenhonderd zevenendertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 737.750,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door drie duizend honderd eenenzestig (3.161) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Gelet op het voorgaande beslist de vergadering artikel zes van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door de hierna vermelde nieuwe tekst:

"Artikel 6. Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd zevenendertig duizend zevenhonderd vijftig euro (f 737.750, 00),

Het is verdeeld in drieduizend honderd eenenzestig (3,161) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van aile door deze vergadering genomen besluiten.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koop-handel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92.

De vergadering beslist dat onderhavige kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de bepalingen van het artikel 537 W1B92.

In dit verband verklaart de enige vennoot, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd: 1/dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 5 november 2013 beslist heeft over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van zevenhonderd achtennegentig duizend achthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 798.888,89)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-t behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

,2/d t de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal negenenzeventig duizend achthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 79.888,89) bedraagt, zijnde tien ten honderd van het totale bruto dividend.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing door de vennootschap werd ingehouden en werd doorgestort aan de bevoegde overheidsdienst.

4/dat het netto dividend, bedragend zevenhonderd en negentien duizend euro (¬ 719.000,00) toegekend werd aan de enige vennoot en geboekt werd op zijn rekening courant als een schuld van de vennootschap aan de enige vennoot.

5/dat het integrale toegekende tussentijds netto dividend bedragend zevenhonderd en negentien duizend euro (¬ 719.000,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde Kapitaalverhoging.

6/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

7/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend zevenhonderd en negentien duizend euro (¬ 719.000,00) bij de inschrijving volledig werd volgestort door een inbreng in natura.

9/dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit vôár 1 oktober 2014.

10/dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 20 november 2013

Gecoördineerde tekst der statuten

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van 24 oktober 2013

Verslag van de revisor van 24 oktober 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13380-0588-011
06/08/2012 : BGT000544
01/12/2011 : BGT000544
29/07/2011 : BGT000544
11/08/2010 : BGT000544
03/09/2009 : BGT000544
30/07/2008 : BGT000544
02/08/2007 : BGT000544
18/07/2006 : BGT000544
27/07/2005 : BGT000544
14/07/2004 : BGT000544
20/02/2004 : BGT000544
02/07/2003 : BGT000544
26/07/2002 : BGT000544
28/12/2000 : BGT000544
31/07/1999 : BGT000544
26/01/1999 : BGT000544
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 30.08.2016 16529-0188-012

Coordonnées
DR.RAES R.

Adresse
TER BOOYE 39 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande