DRAGON POWER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DRAGON POWER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.199.753

Publication

05/07/2013
ÿþMod Word 11.1

NEERGELEGD T `

ER GRIFFIE

IEE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 JUNI 2013



iu *13103312*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0462.199.753

Benaming

(voluit) : DRAGON POWER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Franslaan 73/103, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING NAV FUSIE

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 17/05/2013,. geregistreerd te Nieuwpoort, acht bladen, drie renvooien op 19.06.2013, boek 5/115, blad 85, vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) E. VANDERMEIRSCH blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DRAGON; POWER", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 73/103, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort op 19/12/1997, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 13/01/1998 onder; nummer 980113-264, met eenparigheid van stemmen heeft besloten

EERSTE BESLUIT

(1) VERSLAGGEVING

De notaris geeft lezing van het fusievoorstel van vijf september laatst dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Veurne op drieëntwintig oktober laatst, en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf november daarna onder nummer 12180177. Een exemplaar van dit fusievoorstel wordt voorgelegd samen met het bewijs van neerlegging afgeleverd door de griffie.

De enige vennoot verzaakt bij deze uitdrukkelijk aan de formaliteiten van verkrijging en inzage van voormeld fusievoorstel, als voorgeschreven door artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen,

(2) GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL

De enige vennoot keurt het fusievoorstel goed, en besluit dienovereenkomstig tot fusie door overneming van; de naamloze vennootschap "DRAGON POWER", waarvan de zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 73/103, ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Veurne met ondernemingsnummer 0462.199.753, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden, tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening, op basis van de vermogenstoestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Aan de zaakvoerders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sinds één januari tweeduizend en dertien, zullen worden geacht, vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt, te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Overeenkomstig artikel 726, § 1 van het Wetboek van vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap toebehoren aan de overnemende vennootschap.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hierna omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden,

(3) OMSCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT.

De bestuurders van de vennootschap, hier aanwezig en/of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren wat hierna volgt:

" dat het overgegane vermogen van de vennootschap "DRAGON POWER" bestaat uit de activa en passiva voorkomend op de jaarrekening afgesloten op * laatst, en het bruto tweehonderd zevenenzestigduizend vierhonderd achtennegentig euro twintig cent (¬ 267.498,20).

.dat het overgedragen vermogen, met uitzondering van de hierna beschreven eigendommen sub I., Il. en 111., geen andere onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten, noch een authentiek huurcontract voor een looptijd van meer dan negen jaar, omvat.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A r

,r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" dat het overgedragen vermogen geen intellectuele noch industriële eigendomsrechten omvat waarvoor bijzondere formaliteiten van openbaarmaking gelden.

" dat in het overgedragen vermogen geen in pand gegeven handelszaak begrepen.

De overdracht omvat aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

De overdracht gebeurt op last van de overnemende vennootschap om de geheelheid van de schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen, en alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren; om alle akkoorden en verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap heeft afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, en haar werknemers; om aile belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1/ GEMEENTE NIEUWPOORT  tweede afdeling  38402  1 6475  0005

ln een appartementsgebouw, genaamd 'RESIDENTIE RODIN", opgericht op een perceel grond gelegen Franslaan 75/81B, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder de sectie D nummer 3831G, met een oppervlakte van vijftien are zesenvijftig centiare (15a 56ca):

De buitenparking genummerd 5, gelegen op de binnenkoer, omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: de parking zelf

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negen/tienduizendsten (9/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

2/ GEMEENTE NIEUWPOORT --tweede afdeling  38402  1 6475  0007

In een appartementsgebouw, genaamd "RESIDENTIE PRINCESS", opgericht op een perceel grond gelegen Albert I laan 255, gekadastreerd volgens titel onder sectie D nummers 3851E en 384 en recent kadastraal uittreksel onder de sectie D nummer 384/A, met een oppervlakte van tien are dertien centiare (10a 13ca):

De dubbele garage genummerd G22 en G23, gelegen op de ondergrondse verdieping, omvattende:

c)in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garage met afsluitpoort

d)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierenveertig/tienduizendsten (44/10.000sten) In de gemene delen waaronder de grond.

3/ GEMEENTE KOKSIJDE  tweede afdeling  38342  15310  0003

In een appartementsgebouw, genaamd "RESIDENTIE YZZIS", opgericht op een perceel grond gelegen Koninklijke Baan 84-86, gekadastreerd volgens titel onder sectie G nummers 74/A en 64/D en recent kadastraal uittreksel onder de sectie G nummer 74/B, met een oppervlakte van vijf are vijf centiare (5a 05ca):

De parking genummerd 8, gelegen op het gelijkvloers, omvattende:

e)in privatieve en uitsluitende eigendom: de parking zelf

f)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfendertig/tienduizendsten (35/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

1/ Voorschreven onroerend goed sub 1 hoort toe aan de naamloze vennootschap DRAGON POWER, om het te hebben aangekocht jegens de naamloze vennootschap C.V.H.C., te Dronge, blijkens akte verleden voor notaris Paul Dalle te Oostduinkerke op zeven februari tweeduizend en drie, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op negentien februari daarna onder formaliteitsnummer 066-T-19/02/2003-1467

2/ Voorschreven onroerend goed sub 2 hoort toe aan de naamloze vennootschap DRAGON POWER, om het te hebben aangekocht jegens de naamloze vennootschap BIJNGO BUILDING te Nieuwpoort, blijkens akte verleden voor notaris Paul De Blauwe te Woumen op twee juni negentienhonderd achtennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op tweeëntwintig juni daarna boek 9492 nummer 18

3/ Voorschreven onroerend goed sub 3 hoort toe aan de naamloze vennootschap DRAGON POWER, om het te hebben aangekocht jegens de naamloze vennootschap DE-TRA-CO te Knokke-Heist en de naamloze vennootschap MANAGEMENT & CONSULTANCY STRUCTURE (MCS) te Kortrijk, blijkens akte verleden voor notaris Anthony Wittesaele te Tielt, met tussenkomst van notaris Paul Dalle te Oostduinkerké op achttien juli tweeduizend en vijf, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op veertien september daarna onder formaliteitsnummer 066-T-14/09/2005-7409,

BASISAKTE

1/ De basisakte van de residentie Rodin werd verleden voor notaris Paul Dalle te Oostduinkerke op tien juli tweeduizend en twe, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op zes augustus daarna onder formaliteitsnummer 066-T-06/08/2002-5125.

2/ De basisakte van de residentie Princess werd verleden voor notaris Paul De Blauwe te Woumen op dertien oktober negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op dertig oktober daarna boek 9338 nummer 9

3/ De basisakte van de residentie Yzzis werd verleden voor notaris Anthony Wittesaele te Tielt op éénentwintig december tweeduizend en vier, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op elf januari daarna onder formaliteitsnummer 066-T-11/01/2005-00271.

Bodemdecreet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

K Voor-behoudmn

aan het Belgisch Staatsblad

Ruimtelijke ordening en stedenbouw

Hypothecaire toestand

Voorschreven onroerend goed is vrij zuiver en onbelast van enige inschrijving of bezwarende overschrijving, Mede-eigendom

Bij aangetekend schrijven van tweeëntwintig maart tweeduizend en dertien heeft ondergetekende minuuthoudende notaris aan de syndicus van voorschreven appartementsgebouwen het verzoek gericht waarvan sprake in artikel 577-11 § 1-2 van het Burgerlijk Wetboek.

Partijen erkennen door zelfde notaris in kennis te zijn gesteld van de staat van kosten en bedragen, bedoeld in artikel 577-11 § 1-2 die de syndicus hierop aan de ondergetekende minuuthoudende notaris heeft overgemaakt, bij brief van respectievelijk elf, twaalf en dertien april tweeduizend en dertien, en zij ontslaan de werkende notaris deze alhier te herhalen.

(4) ONTBINDING EN EINDE MANDAAT ZAAKVOERDERS

De enige vennoot stelt de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap vast tengevolge van het besluit tot fusie, onder de opschortende voorwaarden van (1) het door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap te nemen besluit tot fusie, en (2) de vaststelling van de (al dan niet gewijzigde) statuten van de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie.

De enige vennoot stelt eveneens - onder gemeld voorbehoud  de beëindiging van het mandaat vast, tengevolge van het besluit tot fusie, van de bestuurders van de vennootschap, te weten

" de voormelde heer Zhou Ansheng;

-mevrouw Ye Jinfen;

" de heer Zhou Renye;

In uitvoering van artikel 727, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen zal over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van hun mandaat, beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, met recht van in de plaatstelling, om deg verdere formaliteiten van de fusie te vervullen, waaronder de formaliteiten van openbaarmaking, alsmede zorg te dragen voor de doorhaling van inschrijving in het rechtspersonenregister van de ontbonden vennootschap.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marlou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert 1 laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344 en haar gevolmachtigden, om de vennootschap te vertegenwoordigen en alle formaliteiten met betrekking tot de wijziging van inschrijving van de vennootschap te vervullen bij het ondernemingsloket, BTW-administratie, griffie van de rechtbank van koophandel, Kruispuntbank van ondernemingen, en alle overheidsbesturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de ontbindingsakte dd 17106/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012
ÿþ Matl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



rmsze._.w..:.'®aD mn 65e1.4..1à4

Ftr3u~Ti iiAi}S VAN lxt3teneenra,

2 3 OKT. 2012

InurceiVb

IIU1 H I INB 1 11 II

*12180177*

Vc behc

aar

Belç Staal

Y 1

Ondernemingsnr : 0462.199.753

Benaming

(voluit) : Dragon Power

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Franslaan 73/103, 8620 Nieuwpoort (volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 05/09/2012 blijkt:

Fusievoorstel van Bvba PALAIS DU DRAGON door overneming van de vennootschap Nv Dragon Power

De voorgenomen verrichting waarover onderhavig voorstel handelt betreft een met fusie gelijkgestelde verrichting, zoals bepaald in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen.

Art. 676. Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld :

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;





2° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

ln onze hoedanigheid van bestuursorgaan van de Bvba PALAIS DU DRAGON en Nv Dragon Power verklaren wij onderhavig fusievoorstel op te stellen overeenkomstig artikel 719 W.Venn.

De voorgenomen verrichting vereist een procedure toepasbaar bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen.

Art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen stelt

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld :

1 ° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;









2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere

effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

[1 Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.] 1

De vennootschappen gaan een fusie aan op basis van staten van activa en passiva per 31 december 2009. 1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

De BVBA PALAIS DU DRAGON, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 73/0103 en gekende bij de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0833.112.511, stelt voor te fuseren door overneming van volgende vennootschap :

NV DRAGON POWER, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, gekend bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0462.199.753.

De te fuseren vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

1.BVBA PALAIS DU DRAGON

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Bruno Van Damme met standplaats te Nieuwpoort op 13 januari 2011 en haar statuten werden in uittreksel gepubliceerd onder nr, 2011-02-0410019644 in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 04 februari 2011.

De vennootschap is gekende bij de Kruispuntbank der Onderneming onder het nummer 0833.112,511 en bij de BTW administratie onder het nummer BE 0833.112.511.

De vennootschap heeft tot doel :

Restaurant, Hotel, Import en export van Chinese voedingswaren, kruiden, textiel en andere producten, het waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, bedrijfsbeheer en bedrijfsleiding, adviesverlening en administratieve diesnten aan bedrijven. Verhuur, aan- en verkoop van onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

2.NV DRAGON POWER

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jo Vileyn met standplaats te Nieuwpoort op datum van 19 december 1997 en haar statuten werden in uittreksel gepubliceerd onder nr. 980113-264 in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 januari 1998.

De vennootschap is gekende bij de Kruispuntbank der Onderneming onder het nummer 0462.199.753 en bij de BTW administratie onder het nummer BE 0462.199.753.

De vennootschap heeft tot doei:

De uitbating van een restaurant en afhaalcentrum (niet benuttigen ter plaatse), import en export van Chinese voedingswaren, kruiden, textiel en andere producten.

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Overeenkomstig artikel 719 W.Venn. is de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 01 januari 2013.

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten vande over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er worden geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld door de overnemende vennootschap aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, noch vennoten met bijzondere rechten, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

4° ieder bijzonder voortleef toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

De verrichting zal geen voordelen toekennen aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

De fusievoorstellen zullen door iedere te fuseren vennootschap worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Veurne.

Nieuwpoort, 05/09/2012

ZHOU Ansheng

Zaakvoerder

Voor--1 behouden a. aan .het. Bergisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.08.2012, NGL 31.08.2012 12557-0341-015
30/03/2012
ÿþi

illodWed 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl1111111111 1l 1111111111 IMI 111 liulfihil liii

*iaosssze*

1 bef

ai

Be Sta

Nedergeiegt.i ter grïffi e ven ore rechtbank van koi:,lo;ancet

BFt.fg Oeetenoe

f&- - .

Ondernemingsnr : 0462.199.753

Benaming

(voluit) : Dragon Power

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningsstraat 13, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 12/03/2012 blijkt:

1.Met algemeenheid van stemmen wordt beslist de zetel te verplaatsen van 8400 Oostende, Koningsstraat 13 naar 8620 Nieuwpoort, Franslaan 73/103.

Oostende, 12 maart 2012

Zhou Ansheng

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2012 : VE037467
15/03/2011 : VE037467
23/12/2010 : VE037467
06/07/2009 : VE037467
08/07/2008 : VE037467
28/08/2007 : VE037467
03/10/2005 : VE037467
23/06/2005 : VE037467
27/05/2005 : VE037467
27/05/2005 : VE037467
04/10/2004 : VE037467
16/12/2002 : VE037467
02/10/2002 : VE037467

Coordonnées
DRAGON POWER

Adresse
FRANSLAAN 76, BUS 103 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande