DRI-SA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRI-SA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.374.818

Publication

25/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

--- " - -;.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

- na neerlegging ter griffie van de akte

01\ILTEUR

TERG E LE G D BE eE

09. 04. 2014

TBANK KOOPHANDEL KORTRuKGriffie

URIE 1111

17 -04- 201 BE GISCH STMT

Ondememingsnr; 0821.374.818

Benaming (voluit) :BO-ZA

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Paanderstraat 98

8760 Meulebeke

Onderwerp akte :NAAMLSWIJZIGING-ZETELVERPLAATSING_STATUTENWLIZIGING

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart CLUYSE, notaris te Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap meij Seperkte Aansprakelijkheid genaamd 'Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, ingeschreven in he rechtspersonen-register te Brugge met ondernemingsnummer 0502.854.532 op 26 MAART 2014,i geregistreerd te Tielt, Registratiekantoor, vijf bladen, geen verwijzingen, op 27 maart 2014. Reg.: 5' Doek: 441 blad: 90 vak: 1. Ontvangen: vijftig euro (50 EUR). Voor de adviseur ai, E.A. Inspecteur e l(getekend) De Backer J.P., adm. Assistent, dat door buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BO-ZA, met zetel te 8760' Meulebeke, Paanderstraat 98, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemings- en BTW-nummer BE-0821.374.818 met eenparigheid de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT NAAMSWDZIGING

De vergadering beslist de bestaande benaming `130-ZA' te wijzigen en vanaf heden te vervangen door

Dienovereenkomstig zullen de statuten van de vennootschap aangepast worden en voortaan zal de vennootschap de benaming DRI-SA gebruiken in alle stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid' of door de afkorting `B.V.B.A.'.

TWEEDE BESLUIT ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap van 8760 Meulebeke,! Paanderstraat 98 over te brengen naar 8760 Meulebeke, Oostrozebekestraat 101. Dienovereenkomstig zal artikel 2 van de statuten worden aangepast.

DERDE BESLUIT  ACTUALISERING STATUTEN

Gezien de aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen voor wat betreft de regels aangaande ontbinding en vereffening van vennootschappen wenst de' vergadering hierbij de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte tevens in de statuten te voorzien en dienaangaande wordt artikel 29 van de statuten volledig geschrapt en volledig vervangen door volgend artikel:

"Artikel 29.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Behoudens ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen welke mogelijkheid hierbij rekening houdend met de wettelijke voorschriften uitdrukkelijk' wordt voorzien, worden bij ontbinding met vereffening in principe één of meer, vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar(s) kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten en kan, een volgorde van voorkeur weergeven voor het geval de benoeming van de eerst" voorgestelde vereffenaar niet door de voorzitter van de rechtbank wordt bevestigd. Is: omtrent de aanstelling van de vereenaar(s) niets beslist dan worden de in functie.

Op de laatste bl. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

,

rnod 11.1

-

zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd en zij zullen handelen in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging of homologatie ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk strijdig zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend, bij gebreke waarvan de eerst aangeduide vereffenaar geacht wordt gehomologeerd te zijn.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, ln geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STAUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-h/cor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennoten besluiten dat rekening houdend met voormelde genomen besluiten

de volgende artikels van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten zullen

worden gewijzigd en voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 1. - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming DRI-SA.

Artikel 2. - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke,

Oostrozebekestraat 101.

De zetel mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig

gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlagen tot het r3elgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 29 - ONTBINDING EN VEREFFENING

Behoudens ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen welke mogelijkheid hierbij rekening houdend met de wettelijke voorschriften uitdrukkelijk wordt voorzien, worden bij ontbinding met vereffening in principe één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar(s) kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten en kan een volgorde van voorkeur weergeven voor het geval de benoeming van de eerst voorgestelde vereffenaar niet door de voorzitter van de rechtbank wordt bevestigd. Is omtrent de aanstelling van de vereffenaar(s) niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd en zij zullen handelen in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging of homologatie ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk strijdig zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar Kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend, bij gebreke waarvan de eerst aangeduide vereffenaar geacht wordt gehomologeerd te zijn.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bitgewone meerderheid beperken.

Op de laatste biZ. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

t

mod 11.1

''Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VIJFDE BESLUIT  MACHTIGING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZESDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE

De vennôten geven de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en verlenen hierbij alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Bart Cluyse

Tegelijk met deze werd neergelegd:

- Expeditie van de akte

Historiek en coördinatie van de statuten.







Op cie laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 17.07.2013 13331-0265-015
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 17.07.2012 12310-0207-014
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 28.07.2011 11357-0018-013
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 29.07.2015 15372-0177-013
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 14.07.2016 16320-0515-013

Coordonnées
DRI-SA

Adresse
OOSTROZEBEKESTRAAT 101 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande