DRIEM INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRIEM INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.642.769

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0403-016
13/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 11 ti " 'I! , 2012 D~

GRIFFIER,

Griffie

1 O118fi"

IA

L..

n

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.642.769

Benaming

(voluit) : DRIEM INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoornzeelstraat 8 bus 3, 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp. akte ; VERPLAATSING ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 november 2012, blijkt het volgende:

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen met ingang vanaf 1 december 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Lakenstraat 22, 8970 Poperinge.

Miguel Mahieu

Zaakvoerder

Maarten Debackere

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

20/04/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0841.642.769

Benaming

(voluit) : DRIEM INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lakenstraat 22, 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER - VERPLAATSING ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 9 december 2011, blijkt het volgende:

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen met ingang vanaf heden de heer Paul Mahieu te benoemen ais zaakvoerder.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 6 april 2012, blijkt het volgende:

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen met ingang vanaf 1 mei 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Hoornzeelstraat 8 bus 3, 3080 Tervuren.

Miguel Mahieu

Zaakvoerder

Maarten Debackere

Zaakvoerder

*iao»aoe*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2011
ÿþ Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

® 8 DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr o94-1 46g

Benaming

(voluit) : DRIEM INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lakenstraat 22, 8970 POPERINGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Frederic OPSOMER, te Kortrijk, op 5 december 2011 blijkt dat:

1. De Heer MAHIEU Miguel Emmannuel Gerard Paul, interieurarchitect en vastgoedmakelaar, geboren te Poperinge op 22 december 1984, identiteitskaartnummer 590.9571335.80, Rijksregistemummer 84.12.22335.77, wonende te 8970 Poperinge, Lakenstraat 22. Ongehuwd en niet wettelijk samenwonend.

2. de Heer DEBACKERE Maarten Gerard, geboren te Kortrijk op 12 mei 1988, identiteitskaart nummer 590-

9775186-37, rijksregistemummer 88.05.12-165.97, wonende te 8501 KortrijkiHeule, Wittestraat 28. Ongehuwd

en niet wettelijk samenwonend.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

NAAM: DRIEM INVEST

ZETEL: Lakenstraat 22, 8970 Poperinge

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden,

in België of in het buitenland:

!. Specifieke activiteiten

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of als tussenpersoon (bemiddelaar) of in deelneming met derden, alsook de prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verhuur van en handel in onroerende goederen zoals ondermeer: projectontwikkeling (promotor); bouwen en verbouwen; grondverkavelingen en valorisatie van onroerende goederen; handel in onroerende goederen (aan-en verkoop, ruiling); huur en verhuur; timesharing; beheer van onroerende goederen (syndicus); schatting en evaluatie van onroerende goederen (schatter); gerechtsdeskundige; management; aan- en verkoop van handelszaken (overnames); onderneming in onroerende goederen, omvattende onder meer voor eigen rekening van/of voor rekening van derden en/of als tussenpersoon: alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband houdend, zoals onder meer: de aan- en verkoop, ruiling, in huur neming, verhuring, expertise (vastgoedexpert), beheer, omvorming of ombouwing, verkaveling en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, dit alles in de ruimste zin.

2. Het uitbaten van een vastgoedkantoor, al dan niet onder franchising contract.

3. Het opmaken en afleveren van het verplicht Energie Prestatie Certificaat (EPC) bij verkoop of verhuur van woongebouwen en niet-residentiële gebouwen; het uitvoeren van energie-audits bij bestaande woningen volgens de EAP procedure; de EPB (Energie Prestatie & Binnenklimaat) verslaggeving bij nieuwbouw en verbouwing van woningen, scholen, kantoren en bedrijven en het afleveren van de bijhorende energiecertificaten; de opmaak van de verplichte haalbaarheidsstudie naar alternatieve energietechnieken (fotovoltaïsche zonne-installatie, thermische zonne-installatie, warmtepomp, stadsverwarming, WKK, ... ) voor gebouwen met een vloeroppervlakte groter dan 1000 m2 ; de adviesverlening voor ecologisch bouwen en passief bouwen; Opmeten van woningen en gebouwen; erkend energiedeskundige type A, B en C; het afleveren van het keuringsattest van de elektrische installatie bij verkoop of verhuur van woningen; advies omtrent plaatsing van de zonne-installatie, hergebruik van regenwater, aanbrengen van spouwisolatie en uitvoeren van "blower door test" voor het bepalen van de luchtdichtheid van een woning; uitvoeren van een energiescan van een woning met het oog op de aankoop van een woning, aangeven van de gebreken aan de kandidaat-koper op vlak van isolatie, verwarmingsinstallatie, ventilatie, ... ; het opsporen van pijnpunten op vlak van isolatie, verwarmingsinstallatie, ventilatie, klimatisatie, ... bij publieke gebouwen en scholen; de berekening en inregeling van grote verwarmings- en koelinstallaties, optimalisatie met het oog op vermindering van de kosten; de optimalisatie van de automatische regeling van grote verwarmings- en koelinstallaties; de berekening van warmteverliezen en koellasten met het oog op plaatsen van een verwarmings- en/of koelinstallatie; het ontwerp van de technische installaties (elektriciteit, verwarming, ventilatie, liften, sanitair, brandbestrijding,

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111

11190840*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

rookgasafzuiging, lasinstallaties, persluchtinstallaties, toegangscontrole, ... ) voor woongebouwen, ziekenhuizen, rusthuizen, scholen, bedrijven, kantoren, ...

4. Algemene bouwondememing, omvattende ondermeer maar niet uitsluitend: slopingswerken, grondwerken, nieuwbouw en verbouwingswerken van alle aard met inbegrip van "sleutel op de deur uitvoeringen, plaatsen van afsluitingen, waterwerken, funderingen, boringen, enzovoort. Groot- en kleinhandel, import en export van bouwmaterialen en toebehoren in de ruimste zin van het woord. Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten).

5. Alle roerende verrichtingen, onder meer het ruilen, kopen en verkopen, het beheer en de uitbating, alsmede het huren en het verhuren van roerende goederen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden. De import en export van goederen.

6. Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, advies en consulting bij het opvatten en uitwerken van projecten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden en vormen van personeel.

7. Advies en analyse van financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole.

8. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management; engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

10. De aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

11. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering, van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

12. De redactie, ontwerp en het uitgeven van teksten, geschriften, reportages en commentaren, het rubriceren van bladen, folders, publicitaire uitgaven, catalogi, thesissen en documentaires, evenals het ontwikkelen van promotiecampagnes in om het even welk domein.

13. Het optreden als ontwerper, redacteur, advies- en reclamebureau, denktank en uitgever voor zowel commerciële als culturele, politieke en religieuze geschriften, en publicaties in om het even welke taal.

14. Het opstellen van analyses, evaluatierapporten, en het promoten en sponsoren van om het even welke activiteit.

15. De uitbating van een ontwerp- en designbureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het uitwerken en visualiseren van ideeën door het maken van ontwerpen met de bedoeling deze op de markt te brengen en te verkopen, verhuren of in licentie geven, hetzij in eigen beheer te produceren en daarna te verkopen, verhuren of in licentie geven; de prospectie, organisatie, opvolging en afhandeling van activiteiten van merchandising in de meest uitgebreide zin van het woord; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

16. Diverse zakelijke dienstverlening in het algemeen aan zowel bedrijven als particulieren onder meer maar niet uitsluitend op het gebied van consultancy, advies, administratie, management, coördinatie, logistiek en marketing.

17. Het besturen, adviseren, ontwerpen, in plan brengen, van alle werken met betrekking tot het interieur of binnenhuisinrichting zowel in woningen, winkels, kantoren, magazijnen, en alle andere ruimten, dit in de ruimste zin van het woord.

18. De ontwikkeling, productie, groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de import en export van alle artikelen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks met binnenhuisinrichting te maken hebben, zoals onder andere meubelen, kantoormeubelen, gordijnen en stoffen, verlichting, vloeren faiences, behangpapier, siervoorwerpen, fantasieartikelen, kunstvoorwerpen, spiegelglas, sierglaswerk, sierkeramiek sierijzerwerk, interieurverf en bijhorende artikelen, dit in de ruimste zin van het woord.

19. Het bedenken, ontwerpen, creëren, aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen, parken, landschappen, velden en terreinen met inbegrip van de aanplantingen; het aanleggen van parkings, in- en opritten, sportterreinen en accommodatie, zwembaden, vijvers, constructies typisch voor tuinen en aangelanden, zoals tuinhuisjes, douches, sauna's, hangars, kunstwerken en diens meer, het plaatsen van afsluitingen en omheiningen, aanleg en onderhoud van gazonperken, heggen, bomen, struiken; het uitvoeren van ontmossingen, onderhoudswerken en snoeiwerken, het vellen van bomen en struiken; het kweken van tuinsier- en kamerplanten en bomen, het verkopen, aankopen, doorverkopen in groot- en kleinhandel van alle nodig, nuttig of dienstig materiaal, voorwerpen en planten die ermee verband houden. Het geven van advies, uitleg, workshops in verband met voorgemelde activiteiten en tuinaanleg, onderhoud, creatie en tuinarchitectuur in de meest ruime betekenis.

20. Alle handelingen inzake advies, ontwerp, management en coaching op het gebied van reiniging, herstel, renovatie of heropfrissing van onroerend goed, met het oog op snellere verkoop of (her)verhuur van het goed (Home-staging).

Il. Algemene activiteiten

21. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

22. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of pariculieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

kredietinstellingen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

23. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diesten verlenen, rechstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

24. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

25. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

immateriële duurzame activa.

ill. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

26. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

27. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

2B. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag deze activiteiten uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

29. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verengingen, vennootschappen, groeperingen of organisaties, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

30. Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezelijking van haar maatschappelijk doel.

31. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

32. De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van zijn onderneming.

33. De vennootschap mag haar doel verwezelijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

34. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer en beleggingsadvies doen als bedoeld in de

Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire

bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR: . De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd komma nul euro (18.600,00EUR),

vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een

fractiewaarde van één/vijfhonderdste van het kapitaal.

Bij de oprichting werd door de oprichters 6.200,00EUR gestort, zodat de niet volgestorte inbreng

12.400,00EUR bedraagt.

BESTUUR EN TOEZICHT:

Artikel 12: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, de Heer MAHIEU Miguel en

de Heer DEBACKERE Maarten, hetgeen zij beiden aanvaarden,

Artikel 14

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken

van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene

vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige

zaakvoerder of door iedere zaakvoerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van hun

verleende volmacht te verbinden.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17:

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand juni om 17 uur en voor de

eerste maal in 2013.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Artikel 18:

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht. Zijn stem mag ook schriftelijk uitgebracht worden.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, behoudens wettelijke beperkingen.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hijzelf geen

stemgerechtigde vennoot is.

INVENTARIS  BALANS  WINSTVERDELING  RESERVES

Artikel 20:

Het boekjaar begint elk jaar op 1 januari en eindigt elk jaar op 31 december.

Bij afwijking zal het eerste boekjaar aanvangen op heden om te eindigen op 31 december 2012.

Artikel 22:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid

van stemmen op voorstel van de zaakvoerders.

De wettelijke beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

ONTBINDING  VEREFFENING:

Artikel 23:

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden

onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk

recht.

Er wordt geen commissaris benoemd.

OVERGANGSBEPALING

ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Alle handelingen en verplichtingen die voortspruiten uit handelingen verricht door de verschijners

voornoemd in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden door de bij deze akte

opgerichte vennootschap overgenomen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters verklaren een bijzondere volmacht te verlenen aan Accountancy Quartus met mogelijkheid tot in

de plaatsstelling voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispunt Bank Ondernemingen en alle andere

administratieve formaliteiten.

van de vennootschap in de Kruispunt Bank Ondernemingen en alle andere administratieve formaliteiten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL uitgereikt om te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

Notaris Frederic OPSOMER

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte van oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteùrbèlgè

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

26/02/2015
ÿþ MM Waal 11.1

Y %~f a~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:~1_f" j~( ~ ~

i 11130 i

Ondernemingsnr : 0841.642.769 Benaming

(voluit) : DRIEM INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poperinge, Lakenstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op 30 december 2014 blijkt dat

- De vergadering beslist heeft, met éénparigheid van stemmen en met ingang van 1 januari 2015, de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Poperinge, Vlamingstraat 1 bus Dl;

-De heer Mahleu Paul zijn ontslag als zaakvoerder heeft aangeboden met ingang van 1 januari 2015. Dat ontslag werd aanvaard;

-De heer Maekelberg Filip, wonende te Poperinge, Werf 111 werd benoemd ais zaakvoerder, dit vanaf 1 januari 2015;

- De eerstvolgende algemene vergadering plaatsvindt in maart 2415, Aile volgende algemene vergaderingen zullen plaatsvinden in maart.

Debackere Maarten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/04/2015
ÿþrif Mod word 11.1

3 ~ ~~ ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L ...à

Ondernemingsnr : 0841642769 Benaming

(volut) : DRIEM INVEST

(verkort) :

I

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vfamingstraat I bus DI ? 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING  ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Frederic OPSOMER, met standplaats te Kortrijk op 17 maart 2015,

geregistreerd te Kortrijk 1M op 24 MAART 2015 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRIEM INVEST", met zetel te 8970 Poperinge,

Vlamingstraat 1 bus Dl; Ondememings-nummer BE 0841.642.769, Gent, afdeling leper.

De volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid der stemmen

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te veranderen in "WHITE HOUSE

VASTGOED".

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering bekrachtigt de beslissing genomen in de buitengewone algemene vergadering van 30

december 2014, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 februari 2015 onder

nummer 2015-02-26/0031620, namelijk de aanvaarding van het ontslag gegeven door de Heer Mahieu Paul ais

zaakvoerder met ingang van 1 januari 2015. Decharge van zijn beleid zal hem gegeven worden bij de

eerstvolgende vergadering.

DERDE BESLISSING:

De vergadering aanvaardt het ontslag gegeven op heden door de Heer DEBACKERE Maarten als zaakvoerder,

statutair benoemd bij de oprichting. Decharge van zijn beleid zal hem gegeven worden bij de eerstvolgende

vergadering.

VIERDE BESLISSING:

De notaris wordt gemachtigd de gecoördineerde statuten op te maken.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Frederic Opsomer.

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte der akte

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DRIEM INVEST

Adresse
VLAMINGSTRAAT 1, BUS 1D 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande