DRIES DEBEVER & C°

Société en commandite simple


Dénomination : DRIES DEBEVER & C°
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.962.907

Publication

10/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V *iaoMs1s" NEEt i1 LEGD ter GRIFFIE der

beh 1111 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

aa BRUGGE (Afdaling Brugge)

Be op:

Stat 2 8100 2012

~a

Grif~leA rer



Ondernemingsnr : 0837.962.907

Benaming

(voluit) : DRIES DEBEVER & C°

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Egemstraat 92, 8740 Pitten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging artikel 3 doel vennootschap

De vergadering beslist om het doel aan te passen in de zin van de volgende uitbreiding van het doel van de

vennootschap:

Het besturen en beoefenen van helikoptervluchten

Dit besluit wordt aangenomen niet een meerderheid van 100 stemmen voor en 0 stemmen tegen.

Dries DEBEVER

Aandeelhouder - beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ier GRIFFIE der

f 111f Il 1111f f 11f f III f111 If f 11f 1111f 11 11

+11116778*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TE

BRUGGE (AideiirLg Brugge)

op: 1 4 JULI 2011

De grrffier,

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : Dries Debever & C°

96 2907

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Egemstraat 92, 8740 PITTEM

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 01/07/2011 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met als benaming Dries Debever & C.

artikel 1: benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming Dries Debever & C. artikel 2: gecommanditeerde vennoten

De heer Dries DEBEVER, voornoemd, zal alleen gelast zijn met het bestuur van de vennootschap en zal. alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen en onder de beperkingen als hierna gesteld.

artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.Aankopen, verkopen, huren en verhuren van alle onroerende goederen in binnen- en buitenland, zoals woningen, kantoren, gebouwen, zowel voor private doeleinden als voor industriële of handelsdoeleinden, gronden, monumenten, het laten bouwen of verbouwen van al deze onroerende goederen, het laten. bouwen/bebouwen van deze gronden, het verpachten van deze gronden, behalve als de wet dit verbeidt.

2.Het beheren en onderhouden van onroerende goederen, dit zowel van residentiële gebouwen als overige onroerende goederen, waaronder begrepen de uitvoering van syndicusopdrachten van onroerende goederen in mede-eigendom.

3.Alte verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals ondermeer het nemen of geven van erfpacht- en opstalrechten en de .huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en het maken van studies met betrekking tot onroerende goederen.

4.De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband, staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle' onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin van welke aard ook.

5.Het verzorgen van projectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het ontwerpen van projecten, het uitvoeren van projectopvolging,, toezicht, werfcontroles en expertises, kostencalculaties en budgetbeheer, de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiïngswerken door aannemers, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers, en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures.

6.Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het produktie- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel-administratief- en personeelsbeleid. De (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

7.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in het algemeen. 8.De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, de aankoop van onroerende goederen met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

het oog op wederverkoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbating en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

9.Het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, voor eigen rekening; het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen.

10.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

11.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, economische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake belegging en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, informatica, technische handelingen en raadgevingen of andere eender op welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

12.Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse.

13.De productie, het beheer, de commercialisatie van en handel in alle informaticaproducten en -projecten in de meest ruime zin, zowel soft- als hardware voor alle mogelijke toepassingen.

14.Het waarnemen van alle bestuursmandaten in andere vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

15.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

16. Het uitvoeren van managementprestaties voor andere ondernemingen.

17. Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en dergelijke, het aanbrengen van isolatie  thermisch isolatiematerieel  isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, het spuiten en vervaardigen van polyurethaan als isolatiemateriaal.

Zij zal commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengen, onderschrijving en financiële tussenkomsten of op elke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen, dewelke van die aard zijn om de uitbreiding of ontwikkeling ervan te bevorderen;

de vennootschap kan alle rechthandelingen en daden stellen in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel; zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening of voor rekening van derden;

activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven;

daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

artikel 4: zetel

De zetel bij oprichting is gevestigd te 8740 PITTEM, Egemstraat 92.

De gecommanditeerde vennoot of zo er meer zijn, samen beraadslagend, kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

artikel 5: duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur, ingaande op 01 juli 2011.

artikel 6: kapitaal

Het kapitaal bedraagt 1.000,00" euro, ingebracht bij de oprichting als volgt:

- door de heer Dries DEBEVER, negenhonderd negentig (990,00) EURO;

- door mevrouw Monique RIGOLE, tien (10,00) EURO.

Als vergoeding van deze inbrengen verwerft de heer Dries DEBEVER negenennegentig (99) deelbewijzen,

mevrouw Monique RIGOLE één (1) deelbewijs.

Deze deelbewijzen op naam vormen samen het volledig kapitaal ten bedrage van 1.000,00 Euro dat aldus

volledig werd geplaatst. In totaal zijn er 100 deelbewijzen.

artikel 7: overdrachten van deelbewijzen

Buiten het eenparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of

legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

artikel 8: overlijden

f`" '

oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat aan hun

voorganger toekomt, volgens de aanwijzingen van de laatste balans.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de enige zaakvoerder zal de

algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig andere

persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door

de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

artikel 9: register der vennoten

Op de maatschappelijke zetel wordt een register van de vennoten gehouden, dat omvat:

1.de juiste aanduiding van ieder vennoot en het aantal deelbewijzen dat hem toebehoort;

2.de aanduiding van de gedane stortingen;

3.de afstand of overdracht van deelbewijzen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de ,

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de beneficiant in

geval van overdracht ter zake van overlijden;

artikel 10: bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke of derden of

gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen

handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten

verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de

vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

artikel 11: machten van de commanditaire vennoot

De machten van de commanditaire vennoten bestaan in:

" controle op de vennootschap

" het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s)

" hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering

artikel 12: toezicht

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de

vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van

alle geschriften van de vennootschap.

" artikel 13: boekjaar - algemene vergadering

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig december van ieder

jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand mei van ieder jaar

om 15.00 uur, op de zetel van de vennootschap.

artikel 14: winstverdeling

Over de winstbestemming en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 15: overgangs- en slotbepalingen

1)Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli 2011 en eindigt op éénendertig december

2012_

2)Met éénparigheid van stemmen wordt de heer Dries DEBEVER, voornoemd, voor onbepaalde duur

benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

" Dries DEBEVER

beherend vennoot - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DRIES DEBEVER & C°

Adresse
EGEMSTRAAT 92 8740 EGEM

Code postal : 8740
Localité : Egem
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande