DRINKSYSTEM FLANDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRINKSYSTEM FLANDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.587.736

Publication

23/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-12-2014

Griffie

*14313043*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507587736

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DRINKSYSTEM FLANDERS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

--Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 18 december 2014, ter registratie op het eerste registratiekantoor te Oostende aangeboden, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid starter werd opgericht door de heer EECKLOO Andy, geboren te Oostende op 11 april 1983, rijksregisternummer 83.04.11 129-51, identiteitskaartnummer 591-2678912-68, geldig tot 7 februari 2016, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8680 Koekelare, Hovaerestraat 67.

De oprichter werd door geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen gewezen op het feit dat:

1. Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid STARTER enkel kan worden opgericht door één of meerdere natuurlijke personen voor zover geen van hen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5 %) of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van dergelijke andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en dat iedere oprichter van een in artikel 211bis bedoelde vennootschap geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER die hij nadien zou oprichten. Dit alles behoudens de gevallen van verlies of afstand van hoedanigheid van STARTER of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt. Daarenboven is iedere oprichter van een in artikel 211bis bedoelde vennootschap die effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5 %) of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van dergelijke andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden.

2. Dat de vennootschap het maatschappelijk kapitaal ten laatste vijf (5) jaar na de oprichting of zodra de vennootschap een equivalent van vijf (5) voltijdse werknemers tewerkstelt, moet verhogen om het ten minste te brengen op het voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid vastgestelde minimumbedrag. Zodra het maatschappelijk kapitaal is verhoogd zoals hiervoor is beschreven, verliest de vennootschap het statuut van  STARTER en zijn de bepalingen van artikel 233 Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

* De vennootschap draagt de naam  DRINKSYSTEM FLANDERS , afgekort S-BVBA "DRINKSYSTEM FLANDERS".

* De zetel is gevestigd te 8680 Koekelare, Hovaerestraat 41. De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

* De vennootschap heeft tot doel :

-Tussenpersoon in de handel. Handelsagent. Vertegenwoordiger. Commissionair. Makelaar. Onderagent.

-Het beheer en/of de uitbating van een drankgelegenheid, verbruik salon, bar, taverne, herberg, tearoom, cafetaria, bierhuis, brasserie, met of zonder kleine snacks.

- Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, waaronder café, restaurant, pizzeria, spijshuis, snackbar, milkbar, bodega, bistro,  guest- house , hotel en verhuur van kamers, motel, logement huis, drankgelegenheden allerhande met al dan niet alcoholhoudende dranken,

Onderwerp akte :

Hovaerestraat 67 8680 Koekelare

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

alsook wijnbar, dancing en discotheek, night club, feestzaal, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, bereide of belegde broodjes en gerechten, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen, evenals luxeartikelen en maroquinerie.

- De verhuring van feestzalen en tenten, het ter beschikking stellen van allerhande ruimtes. - De bereiding, de handel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, gebak, confiserie, vis  en vleeswaren, koude en warme voedingswaren en dranken, afgeleide producten van vleeswaren, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

-Het beheer en/of de uitbating van amusementsspelen, automatische ontspanning - en amusementstoestellen, een biljart  en/of snookerzaal, de toestellen en bijbehoren van dit alles. - De handel, in- en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector.

- Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteurdiensten. Frituur en aanverwante. Alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van warme en/of koude maaltijden en bereide schotels. Alle aanverwante activiteiten.

- Het inrichten van schouwspelen en culturele evenementen van om het even welk aard, zoals ballet -, dans -, en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen.

- Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen verband houden.

- het promoten van horeca activiteiten, welke deze ook zouden kunnen behelzen, en met welke middelen deze zijn tot stand gebracht.

- De aan  en verkoop van computermaterieel met inbegrip van alle toebehoren en periferie, wat dit alles ook mogelijk zijn, en de reparatie ervan.

- Het bouwen en onderhouden van websites, wat dit ook moge zijn. Hosting. Het opzetten van reclame en publiciteitscampagnes voor rekening van derden.

-Personen- en goederenvervoer, taxi. Koerier  en pakjesdienst.

-Het organiseren van web shop om vermelde activiteiten uit te voeren.

-Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening, of als onderaannemer, of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaan¬nemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

-Het organiseren van beurzen, seminaries, colloquia, in verband met materies die gelinkt zijn aan vermelde activiteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen.

-Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

-Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

-Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat. Het geven van lessen en advies in het algemeen. Het organiseren van beurzen.

-Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteit attesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen

Het optreden als beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen. Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

De vennootschap mag alle financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorde¬ren.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

* De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

* Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierduizend euro (4.000,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten gedurende de startersfase van vijf (5) jaar te rekenen vanaf heden.

Ten laatste vijf (5) jaar na de oprichting van de startersvennootschap, zal de vennootschap een gewone BVBA moeten worden, middels een kapitaalverhoging, of ontbonden moeten worden (artikel 214 § 2 lid 2 W. venn.). Bovendien wordt op dat moment de minimale volstortingsplicht van de BVBA, beschreven in artikel 223, leden 1 en 2 W. Venn., van toepassing.

Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst in speciën voor de inschrijvingsprijs van vierduizend euro (4.000,00 EUR). De heer Andy Eeckloo heeft ingeschreven op alle tweehonderd (200) aandelen.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211bis W. Venn. bedoelde geval is artikel 319 W. Venn. Niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 W. Venn., en het geplaatst kapitaal.

Over de bestemming van het overige beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Wordt over de bestemming van de winst geen overeenkomst gereikt, dan wordt de winst (of het verlies) automatisch overgedragen naar het volgend boekjaar.

Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nageleefd inzake winstverdeling.

Wanneer de vennootschap zich in de startersfase (zijnde de periode van de eerste vijf (5) jaar te rekenen van de oprichting) bevindt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid van de verrichting, niet worden overgedragen aan een rechtspersoon. Rechtspersonen kunnen alleen toegelaten worden door middel van een kapitaalverhoging die het maatschappelijk kapitaal ten minste brengt op het in artikel 214, §1 W. Venn. vastgestelde bedrag.

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA DRINKSYSTEM .

De vennootschap mag pas de vermelding  BVBA voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

De heer Andy Eeckloo wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

* Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de tweede vrijdag van de maand april om achttien uur (18h) op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om veertien uur. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016, de tweede vrijdag van de maand april. * Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld: de BVBA  Eggermont Boekhouding Fiscaliteit met zetel te 8500 Kortrijk, Brugsesteenweg 243/bus 4, vertegenwoordigd door de Heer Luc Eggermont, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen

doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en

griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2015
ÿþ MQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nt 101

Ondernemingsnr : 0507.587.736 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

DRINKSYSTEM FLANDERS

.

`.

t ,: sj " ; a:-

"

Í~t`ri l i l,n' "

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblat

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel : Hovaerestraat 67, 8680 Koekelare

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - RECHTZETTING

--Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 18 december 2014, ter registratie op het eerste registratiekantoor te Oostende aangeboden, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid starter werd opgericht door de heer BBCKLOO Andy, geboren te Oostende op 11 april 1983, rijksregisternummer 83.04,11 129-51, identiteitskaartnummer 591-2678912-68, geldig tot 7 februari 2016, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8680 Koekelare, Hovaerestraat 67.

De tekst van de betrokken akte oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 december 2014 onder het nummer 14313043. In deze tekst werd echter verkeerdelijk het volgende vermeld:

"* De zetel is gevestigd te 8680 Koekelare, Hovaerestraat 41. De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder."

Via deze publicatie wordt rechtzetting gevraagd als volgt:

* De zetel is gevestigd te 8680 Koekelare, Hovaerestraat 67. De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

En dit vanaf de aktedatum,

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. Hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.04.2016, NGL 29.08.2016 16522-0351-008

Coordonnées
DRINKSYSTEM FLANDERS

Adresse
HOVAERESTRAAT 67 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande