DROESEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DROESEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.800.923

Publication

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 26.04.2013 13101-0157-008
26/01/2011
ÿþ ;#)

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : Oge , D. el Benaming

(voluit) : DROESEM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8640 VLETEREN (Oostvleteren), Edmond Devloostraat 21

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op dertig december tweeduizend en tien, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 7 JAN. 2011, bladen zeven, verzendingen één, boek 197 blad 69 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). (getekend) D. KNOCKAERT e.a. Inspecteur", dat tussen Heer MEURISSE Frederik-Michel-Bernard, geboren te Roeselare op twee december negentienhonderd zevenenzeventig, en zijn echtgenote Mevrouw CLARYSSE Stéphanie-Jacqueline-Dominique, geboren te Malmedy op elf mei negentienhonderd tweeëntachtig, samenwonende te Vleteren (Oostvieteren), Edmond Devloostraat 21,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "DROESEM" werd opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te Vleteren (Oostvleteren), Edmond Devloostraat 21.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro; (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

- Heer Frederik Meurisse, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor een: bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ), volstort tot beloop van één/derde, hetzij drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ); en,

- Mevrouw Stéphanie Clarysse, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.3000,00 ¬ ), volstort tot beloop van één/derde, hetzij drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ).

Het doel van de vennootschap is:

kinderopvang, voor- en naschoolse opvang van kinderen, bewaarplaats voor kinderen, vakantieopvang voor kinderen, verschaffen van maaltijden tijdens de opvang van kinderen.

Zij mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag zakelijke waarborg stellen of borgstelling verlenen ten voordele van derden, zowel fysische personen als rechtspersonen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stehlen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om het bereiken ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderdste zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere; volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,. dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 11l 0h1 010 1111 ff111 M 11I 1 1 01 11

behouden *11013791*

aan het

Belgisch r Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens ; derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de at-igemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform arti-'kel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand maart om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden aile activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur. Mevrouw Stéphanie Clarysse, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

~Ioor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DROESEM

Adresse
EDMOND DEVLOOSTRAAT 21 8640 OOSTVLETEREN

Code postal : 8640
Localité : Oostvleteren
Commune : VLETEREN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande