DROMMELS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DROMMELS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.822.490

Publication

19/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE ciel

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (ASdeing Brug e)

op: 0 9 .DEC, 2013

'*o fee

Griffie

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla'

lIIIiII~ItliGVIBI

*131 0755*

Ondernemingsnr: 0 5 4

2 822 x:90

111111

NI



Benaming (voluit) : Drommels

(verkort)

Rechtsvoren : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal

Zetel: Tieltstraat107 oogmerk 8740 Pittem

Onderwerp akte :CVBA: oprichting



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Bart CLUYSE, notaris te Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, Wielewaalstraat 3, RPR. Brugge 0889.115.163 op drie december tweeduizend en dertien, geregistreerd te Tielt, veertien, bladen, geen Verwijzingen, op vier december tweeduizend dertien. Reg.: 5 boek: 441 blad: 24'; vak: 19. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). Voor de adviseur ai, EA inspecteur ai (getekend)',: De Becker J.P., adm. assistent, dat door:

1) Mevrouw DEMUYNCK, Marie-Anne Annie, (rijksregister nummer 63,10.17-366.32,,' identiteitskaart nummer 591-6520278-40) geboren te Tielt op 17 oktober 1963, echtgenote van:: de heer VERBRUGGE Hedwig Karel Maurice, geboren te Tielt op 6 februari 1960, wonende te 8740'; Pittem, Sint-Remigiusstraat 8.

Gehuwd te Pittem op 28 oktober 1983 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan ' voorafgaand huwelijkscontract en volgens verklaring niet gewijzigd tot op heden.

2) Mevrouw VERBRUGGE, Nathalie Theresia Janine. (rijksregister nummer 87.08.07148.70, identiteitskaart nummer 591-5302163-51), geboren te Tielt op 7 augustus 1987;' echtgenote van de heer SEYNHAEVE Miguel Luke, geboren te Roeselare op 12 december 1980,:; wonende te 8850 Ardooie, Krommestraat 3.

Gehuwd te Ardooie op 6 augustus 2011 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract en volgens verklaring niet gewijzigd tot op heden.

3) Juffrouw VERBRUGGE, Eliene Christa Christiane. (rijksregister nummer 89.03.10 444.79, identiteitskaart nummer 591-0460466-12), geboren te Tielt op 10 maart 1989,: ' ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd,!: wonend te 8870 Izegem, Krekelstraat 153.

4) Juffrouw UYTTE HOVE, Femke Martha, (rijksregister nummer 91.10,22-334.17, identiteitskaart nummer 591-5391894-57), geboren te Roeselare op 22 oktober 1991, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 8670: Meulebeke, Elbestraat 28 E

5) De vennootschap DEMUVER, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,. met zetel te 8740 Pittem, Sint Remigiusstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemings- en BTW-nummer BE-0455.518.730.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Godelieve Monballyu destijds te Pittem op 26 juni 1995, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op vijftien juli daarna onder: het nummer 950715-679, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn blijkens proces-1. verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Godelieve, Monballyu, destijds te Pittem op 9 april 2010 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig april daarna onder nummer 20100426-302367, alhier: vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 25 van haar statuten door haar statutair zaakvoerder mevrouw DEMUYNCK, Marie-Anne, voornoemd daartoe benoemd bij de oprichting van de ' vennootschap en als voormeld bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad; de hierna vermelde vennootschap werd opgericht, hierbij bij wijze van uittreksel bekendgemaakt :







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

J

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm en naam : De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk, haar naam is "DROMMELS".

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur en verkrijgt haar rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging door de instrumenterende notaris van een uitgifte van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8740 Pittem, Tieltstraat 107.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

A/ Het uitbaten van een groepsopvang voor kinderen vanuit een sociaal oogmerk, in die zin dat de gerealiseerde winst In eerste instantie en hoofdzakelijk zal besteed worden aan de verbetering van de opvang en de zorg en opvoeding van de kinderen, en het kapitaal slechts bijkomstig en binnen de beperkingen van de wet vergoed zal worden, dit alles overeenkomstig de bijzondere bepalingen van de artikelen 661 tot 669 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap zal zich bij deze uitbating richten naar de regels die door de toezichthoudende overheid en/of daartoe aangeduide instelling zijn opgelegd, zijnde het Intern Verzelfstandigd Agentschap met rechtspersoonlijkheid van de Vlaamse Overheid "KIND EN GEZIN" of diens eventuele rechtsopvolgers.

B/ in dit kader kan de vennootschap onder meer de volgende handelingen stellen:

- Het ter beschikking stellen van al het nodige materiaal nodig voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

- Het zetelen in commissies en organen uit de sector;

- Het aankopen, het huren, het leasen en invoeren van alle materiaal en de accommodatie nodig voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

- Het aanwerven en ontslaan van personeel;

- Het inrichten van een secretariaat en andere diensten die nodig of nuttig zijn voor de

uitoefening van de voormelde activiteit;

- Het zorgen voor de administratieve en financiële organisatie;

- Het scheppen van de mogelijkheden voor de verzorgenden en

alle andere medewerkers, onder welk statuut ook, om zich verder te bekwamen in de verzorging

en begeleiding van kinderen, dit teneinde een kwalitatieve service te kunnen bieden;

- De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband niet de activiteit;

- Het opleiden en opvolgen van studenten die een stage volgen

in het kader van een opleiding die verband houdt met de zorg en opvoeding van kinderen;

- Het aanleggen van reserves, nodig voor het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het' uitoefenen van de bovenvermelde beroepsactiviteit. De vennootschap zal aan haar gereserveerde

winsten een bestemming kunnen geven van welke aard ook, doch enkel voor zover dit geen afbreuk doet aan de realisatie van haar maatschappelijk doel en het sociale oogmerk waaronder zij is opgericht en verder blijft bestaan.

SOCIAAL OOGMERK

De vennootschap is een vennootschap met een sociaal oogmerk, en is derhalve, onverminderd de algemene regels van toepassing op coöperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, onderworpen aan de bijzondere bepalingen van de artikelen 661 tot 669 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten verklaren door deze vennootschap voor zichzelf geen of slechts een beperkt vermogensvoordeel na te streven. Zij verklaren ervan op de hoogte te zijn dat de rechtstreekse vermogensvoordelen verboden zijn.

Kapitaal en aandelen : Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk aanvangskapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Voormeld vast gedeelte van het kapitaal is volledig onderschreven/geplaatst.

Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven. Het kan verhoogd of verminderd worden bij buitengewone algemene vergadering mits de vereisten voor statutenwijziging.

Het kapitaal is zonder statutenwijziging veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte van , het kapitaal overtreft.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht' opheft of beperkt.

Het vast gedeelte van het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, genummerd van 1 tot en met 100, elk aandeel heeft een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (186 EUR). Op elk aandeel moet ten minste één/vierde zijn volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op het kapitaal werd op de volgende wijze ingeschreven bij wijze van inbreng in geld:

Mevrouw DEMUYNCK Marie-Anne, voornoemd schrijft in op 12 aandelen, dewelke zij aedeelteliik volstort door de inbreng van een globaal bedrag van zevenhonderd vierenveertig euro (744,00 EUR).

Mevrouw VERBRUGGE Nathalie, voornoemd schrijft in op 12 aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door de inbreng van een globaal bedrag van zevenhonderd vierenveertig euro (744,00 EUR).

Juffrouw VERBRUGGE Eliene, voornoemd schrijft in op 12 aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door de inbreng van een globaal bedrag van zevenhonderd vierenveertig euro (744,00 EUR).

Juffrouw UYTTENHOVE Femke, voornoemd schrijft in op 12 aandelen, dewelke zij gedeelteliik volstort door de inbreng van een globaal bedrag van zevenhonderd vierenveertig euro (744,00 EUR).

De vennootschap DEMUVER, voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, schrijft in op 52', aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort voor de inbreng van een totaal bedrag van drieduizend tweehonderd vierentwintig euro (3.224,00 EUR).

Inbreng in geld

De oprichters verklaren en erkennen dat ieder van de aldus ingeschreven aandelen gedeeltelijk en in gelijke mate ten belope van één/derde werden afbetaald door storting in speciën van tweeënzestig euro (62,00 EUR) per aandeel op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de dato 3 december 2013.

Het bewijs van deponering werd afgegeven door RECORD BANK, dat mij, Notaris, is overhandigd , om in mijn dossier te bewaren.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat het gestort kapitaal werd gedeponeerd " overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Noot te volstorten bedrag

Uit het voorgaande blijkt dat:

Mevrouw DEMUYNCK Marie-Anne, voornoemd, nog een bedrag van duizend vierhonderd achtentachtig euro (1.488,00 EUR) op deze aandelen dient te storten.

Mevrouw VERBRUGGE Nathalie, voornoemd nog een bedrag van duizend vierhonderd achtentachtig euro (1.488,00 EUR) op deze aandelen dient te storten.

Juffrouw VERBRUGGE Eliene, voornoemd nog een bedrag van duizend vierhonderd achtentachtig euro (1.488,00 EUR) op deze aandelen dient te storten.

Juffrouw UYTTENHOVE Femke, voornoemd nog een bedrag van duizend vierhonderd i achtentachtig euro (1.488,00 EUR) op deze aandelen dient te storten.

De vennootschap DEMUVER, voornoemd vertegenwoordigd als voormeld, nog een bedrag van zesduizend vierhonderd achtenveertig euro (6.448,00 EUR) op deze aandelen dient te storten.

De aldus onderschreven aandelen worden als volgt toegekend:

Aan mevrouw DEMUYNCK Marie-Anne, voornoemd, die aanvaardt: twaalf (12) aandelen, genummerd 1 tot en met 12, met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel.

Aan mevrouw VERBRUGGE Nathalie, voornoemd, die aanvaardt: twaalf (12) aandelen, genummerd 13 tot en met 24, met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel.

Aan juffrouw VERBRUGGE Eliene, voornoemd, die aanvaardt: twaalf (12) aandelen, genummerd 25 tot en met 36, met een nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel.

Aan Juffrouw UYTTENHOVE Femke, voornoemd, die aanvaardt: twaalf (12) aandelen, genummerd 37 tot en met 48, met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel.

Aan de vennootschap DEMUVER, voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt: tweeënvijftig (52) aandelen, genummerd 49 tot en met 100 met een nominale ' waarde van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, met gewone meerderheid van stemmen: Indien er twee bestuurders zijn benoemd, zullen zij steeds samen het bestuur dienen waar te nemen.

Indien er drie of meer bestuurders zijn benoemd, zullen die een raad van bestuur vormen, dat beraadslaagt en besluit als een collegiaal orgaan.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door één of meer controlerende vennoten of door een commissaris conform de wet. Ze worden benoemd door de algemene vergadering.

De controlerende vennoten mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enige ' opdracht of mandaat aanvaarden.

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De termijn van het mandaat van de bestuurders bedraagt zes jaar, die van de controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar. De uittredende bestuurders en controlerende vennoten zijn herkiesbaar. Zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Binnen de acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders ter griffie van de rechtbank van koophandel een uittreksel voorleggen uit de akte waarin hun bevoegdheid wordt vastgesteld en die hun handtekening draagt.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een college (raad van bestuur).

Het college kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

Bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. Het college komt samen op uitnodiging van de voorzitter en telkens dit wordt vereist door het belang van de vennootschap. Het moet ook worden bijeengeroepen wanneer twee van de leden erom verzoeken.

Het college komt samen in de zetel van de vennootschap of op enige andere, in de oproeping aangeduide plaats ln de gemeente van de zetel van de vennootschap.

De uitnodigingen worden minstens vijf voile dagen voor de vergadering rondgestuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, die in de notulen van de vergadering moet worden gemotiveerd. Zij vermelden de agenda.

Het college kan slechts rechtsgeldig beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen en wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig is of wordt vertegenwoordigd. Indien dat aantal echter niet wordt bereikt op een eerste vergadering van het college, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die dezelfde agenda afhandelt en rechtsgeldig beraadslaagt . ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter of het lid dat de vergadering voorzit, doorslaggevend.

Een bestuurder kan zich zelfs per gewone brief of door middel van fax of e-mail of enig ander soortgelijk procédé door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Elke bestuurder mag evenwel maar één andere bestuurder vertegenwoordigen. Een bestuurder die rechtstreeks een persoonlijk belang heeft bij één of meer door het bestuursorgaan te beslissen punten, mag niet deelnemen aan de stemming over dit bewuste punt.

De beraadslagingen en de stemmingen van het college worden vastgesteld in de notulen, die door alle op de vergadering aanwezige bestuurders worden ondertekend.

De afschriften van of uittreksels uit de verslagen voor te brengen in of buiten rechte moeten door de hiervoor aangewezen bestuurders worden ondertekend en bij gebrek aan aanwezen bestuurders door de voorzitter en de onder-voorzitter.

Onverminderd de bijzondere delegaties, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte voor alle akten en handelingen die het dagelijks bestuur overschrijden rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder, die niet van een beslissing of volmacht van het bestuursorgaan moet doen blijken.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien (10.00) uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden

gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De voorzitter van het bestuursorgaan, of bij ontstentenis de hiervoor aangewezen bestuurder, roept de jaarlijkse algemene vergaderingen en de buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping geschiedt uiterlijk acht dagen voor de geplande vergadering, volgens de in het huishoudelijk reglement bepaalde modaliteiten, vast te stellen rekening houdend met onderhavige statuten, met vermelding van de agendapunten.

Voor de jaarvergadering hoort het jaarverslag opgemaakt te worden door de bestuurders voor zover deze daartoe wettelijk verplicht zijn er wordt het verslag van de commissaris opgesteld (indien de vennootschap er een heeft aangesteld), alsmede het verslag van de met de controle belaste vennoten en het bijzonder verslag over de wijze waarop de vennootschap toezicht heeft uitgeoefend op het sociaal oogmerk dat statutair is bepaald. De bestuurders en de commissaris of controlerende vennoten antwoorden op de vragen die hen worden gesteld in verband met hun verslag of de punten die op de agenda staan. De vergadering beslist vervolgens over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij bijzondere stemming over de aan de bestuurders en de commissarissen te verlenen kwijting. Die kwijting is alleen dan rechtsgeldig wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening en, wat de extrastatutaire verrichtingen betreft, indien deze wel bepaald zijn aangegeven in de oproeping.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de enige bestuurder of door de voorzitter van het bestuursorgaan of bij ontstentenis door de oudste in dienstjaren aanwezige bestuurder of bij afwezigheid door de oudste.

De voorzitter wijst eventueel een secretaris aan. De vergadering kiest onder haar leden eventueel één of meer stemopnemers.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken.

De notulen worden bewaard in speciale registers. Delegaties, alsmede de uitnodigingen en de stemmen uitgebracht per brief of door middel van een fax of e-mailbericht worden erbij gevoegd.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde andere vennoot.

Iedere vennoot mag slechts één andere vennoot vervangen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit of vertegenwoordigd.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars en pandhoudende schuldeiseres en

schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon/vennoot.

Met uitzondering van de hierna bepaalde gevallen en de wettelijk bepaalde gevallen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Wanneer over de benoeming van bestuurders en commissarissen wordt gestemd, gebeurt dit in principe bij geheime stemming.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen, behoudens behoorlijk gerechtvaardigde gevallen.

Een vennoot die rechtstreeks belang heeft bij één of meer agendapunten mag hierover niet stemmen. Bij de berekening van de stemmen, worden zijn stemmen niet in aanmerking genomen.

Overeenkomstig artikel 661,4° van het Wetboek van Vennootschappen mag niemand aan de stemming in de algemene vergadering deelnemen met meer dan één/tiende van het aantal stemmen verbonden aan de vertegenwoordigde aandelen; dit percentage wordt op één/twintigste , gebracht wanneer een of meer vennoten de hoedanigheid hebben van personeelslid in dienst genomen van de vennootschap,

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over statutenwijzigingen indien de uitnodigingen de onderwerpen van de beraadslagingen en het doel van de voorgestelde wijzigingen " vermelden en indien degenen die de vergadering bijwonen, ten minste drie/vierden (3/4) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Als dit quorum niet bereikt is wordt een nieuwe vergadering bijeengeroepen.

Ze zal geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Voor een beslissing tot wijziging van de statuten zijn minstens drie/vierden van de aanwezige , of vertegenwoordigde stemmen vereist.

Buitengewone algemene vergaderingen mogen worden bijeen geroepen door de raad van bestuur telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Hij moet een buitengewone algemene vergadering bijeen roepen telkens de controlerende vennoten, of één of meer vennoten die samen één/derde van de aandelen bezitten, erom verzoeken en dit op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven, De vergadering moet worden gehouden binnen de maand van het verzoek.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enig andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, bestuurders, commissarissen en certificaathouders met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier ondertekend en gedagtekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de oprichting van de vennootschap en eindigt op éénendertig december tweeduizend en veertien.

Winstverdeling: Op de netto-winst van de vennootschap wordt enerzijds 20 procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en zulks tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal. De algemene vergadering kan beslissen om een groter deel toe te voegen aan de wettelijke reserves.

Voorts wordt 20 procent toegevoegd aan de post "overgedragen winst en verlies". De algemene vergadering kan dit percentage optrekken zo deze post op de balans negatief is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Voorts wordt 40 procent toegevoegd aan de beschikbare reserves. De algemene vergadering kan beslissen om een groter deel toe te voegen aan de reserves.

Wat overblijft na deze bewerkingen kan eventueel worden uitgekeerd aan de vennoten, voor zover de wettelijke en/of statutaire beperkingen worden gerespecteerd.

Een bepaald percentage kan toegekend worden aan de vennoten, maar dit percentage kan nooit leiden tot uitkeringen die het maximum overschrijden dat door de Koning is bepaald in uitvoering van de Wet van 20 juli 1955 houdende de instelling van de Nationale Raad voor de Coöperatie, toegepast op het werkelijk gestorte bedrag van de aandelen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo.

Indien het saldo wordt besteed, kan dit enkel aan het voornaamste sociale oogmerk zoals bepaald in het doel van de vennootschap.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Vereffening: Behoudens ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte ' overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen welke mogelijkheid hierbij rekening houdend met de wettelijke voorschriften uitdrukkelijk wordt voorzien, worden bij ontbinding met vereffening in principe één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Het benoemingsbesluit van de vereffenaar(s) kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten en kan een volgorde van voorkeur weergeven voor het geval de benoeming van de eerst voorgestelde vereffenaar niet door de voorzitter van de rechtbank wordt bevestigd. Is omtrent de aanstelling van de vereffenaar(s) niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders ais vereffenaars beschouwd en zij zullen handelen in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging of homologatie ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk strijdig zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwei ten allen tijde deze bevoegdheden , bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige Inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Bij de ontbinding en vereffening van de vennootschap wordt na aanzuivering van het passief, de inleg terugbetaald aan de vennoten. Hetgèen overblijft na deze transacties, moet worden uitgekeerd aan een vzw of een vennootschap met een sociaal oogmerk die eveneens een













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

kinderdagverblijf uitbaat. Zijn er op dat ogenblik geen vzw's of vennootschappen met een sociaal oogmerk die aan deze voorwaarden voldoen, dan het resterende saldo worden uitgekeerd aan een rechtspersoon zonder winstoogmerk die zich tot doel stelt de zorg en de opvang van kinderen. De concrete bestemming wordt bepaald door de buitengewone algemene vergadering ' die beraadslaagt over de ontbinding en de vereffening van de vennootschap. Bij zijn beslissing moet de buitengewone algemene vergadering rekening houden met voormelde principes.

Slot-en overaangsbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Met eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

PROCES-VERBAAL VAN EERSTE ALGEMENE VERGADERING

BENOEMING BESTUURDERS

Onmiddellijk na de voormelde oprichting en na de vaststelling van de statuten komen de

vennoten bijeen in een algemene vergadering met het oog op de aanstelling van de bestuurders. De algemene vergadering beslist het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op één en daarbij volgende persoon tot bestuurder te benoemen:

Mevrouw VERBRUGGE Eliene, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden,

onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet. Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd. OVERGANGSREGELING BESTUURDER

De bestuurder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden ais orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BENOEMING CONTROLERENDE VENNOTEN / COMMISSARIS

Vervolgens beslist de algemene vergadering dat, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde bestuurder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de aansluiting sociale kas zelfstandigen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te ' tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan de zaakvoerders werknemers of aangestelden van de , Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FIDUCIAIRE VANDER PAELT, met zetel te 8700 TIELT,

MEULEBEEKSESTEENWEG 65 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondernemingsnummer 0451.474.028,

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel van de onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting "DROMMELS" zijn aangegaan.

Bart Cluyse, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte;

- Een kopie van het bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 28.08.2015 15487-0272-013
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 30.06.2016 16240-0208-014

Coordonnées
DROMMELS

Adresse
TIELTSTRAAT 107 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande