DRS. SELOSSE - VANDEMAELE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS. SELOSSE - VANDEMAELE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.965.581

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 24.07.2014 14347-0588-009
07/01/2014
ÿþmod i i.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

r na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*19006251"

111101111

'co'

~ z ~ BEC. zoi3 ~

Gri~

Ondernemingsnr : 0869.965.581

Benaming (voluit) : Drs. Selosse - Vandemaele

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blasiusstraat, 11/C

8972 Poperinge (Krombeke)

Onderwerp akte : BV OW BVBA: uitbreiding van het doen + kapitaalswijziging

Er is een akte ondertekend ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-; HaringelPoperinge op drie en twintig december tweeduizend en dertien, akte ter registratie aangeboden,'; waarbij

j.S BIJEENGEKOMEN

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de;> rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRS. SELOSSE -VANDEMAELE", Vennootschap met zetel te 8972 Poperinge (Krombeke), Blasiusstraat, 11/C.

EERSTE BESLUIT: uitbreiding doel.

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders van zestien november tweeduizend en dertien inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van' de, staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt, zijnde van eenendertig;; oktober tweeduizend en dertien.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte,? verantwoording,

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

" de vennootschap kan, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar; middelen investeren zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of, investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen"

Aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om artikel twee als volgt uit te breiden: s;

Artikel twee  DOEL. :?

plet doel van de vennootschap is

1. De uitoefening van de algemene geneeskunde, meer bepaald de uitoefening van een huisartspraktijk en; , arbeidsgeneeskunde, door haar vennoten zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van

Geneesheren zijn ingeschreven, en rekening houdend met de Medische Plichtenleer. £l

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door°; de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria.

2. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn,; voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

' 3, De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties,"

inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten. 4, Het aanleggen van reserves.

5. Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

6. Alle activiteiten, nijverheids, financiële, roerende en onroerende die niet door bijzondere bepalingen ° onverenigbaar worden verklaard met de uitoefening van het medisch beroep en zonder invloed blijven op de professionele onafhankelijkheid en de eer en de waardigheid van het beroep.

De vennootschap zal alle burgerlijke, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doei, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, tenzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland die een gelijkluidend aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andére geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap' uitleggen, verklaren en uitbreiden, dit na voorgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap kan, ais bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar middelen investeren zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen wordt besloten ondergetekende Notaris te ontslaan van de verplichting tot

het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato VIJFTIEN NOVEMBER

TWEEDUIZEND DERTIEN houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van HONDERDVIERENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDVIERENVEERTIG EURO VIERENVEERTIG CENT (¬ 144.444,44) onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op laatst gezegde datum door overschrijving op de respectieve rekeningen van de vennoten.

DERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 537 WIB

1. Beslissing

De Algemene Vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen niet HONDERDDERTIGDUIZEND (130.000,00) euro om het te brengen van ZESENTWINTIGDUIZEND (26.000,00) euro op HONDERDZESENVIJFTIGDUIZEND (156.000,00) euro door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van HONDERDVIERENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDVIERENVEERTIG EURO VIERENVEERTIG CENT (¬ 144.444,44) onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing,

De kapitaalsverhoging wordt volledig gerealiseerd door inbreng in speciën, zoals voormeld, door de bestaande vennoten, verhoudingsgewijs tot hun actueel aandelenbezit en in uitvoering van hun voorkeurrecht.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van HONDERDDERTIG (130) nieuwe aandelen van c dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op ieder nieuw aandeel wordt volledig ingeschreven en dit wordt volledig volgestort.

2 Inbreng

Is alhier tussengekomen :

- De heer Dominique SELOSSE, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten VIJFENZESTIGDUIZEND (65.000,00)EURO , te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en ' hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën.

Mevrouw Hilde VANDEMAELE, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart haar netto-aandeel in voorreld uitgekeerd dividend, te weten VIJFENZESTIGDUIZEND (65.000,00)EURO , te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën,

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormelde gelden rechtstreeks en volledig voortkomen uit het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van VIJTIEN NOVEMBER TWEEDUIZEND DERTIEN.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

3. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

4. Vergoeding voor de inbreng.

Ais vergoeding voor deze inbreng in natura worden HONDERDDERTIG (130) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze HONDERDDERTIG (130) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen als volgt : voorkeurrecht van de bestaande vennoten:

- VIJFENZESTIG (65) aandelen aan de heer Dominique SELOSSE, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van VIJFENZESTIGDUIZEND (65.000)EURO;

- VIJFENZESTIG (65) aandelen aan Mevrouw Hilde VANDE MAELE, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van VIJFENZEST1GDUIZEND (65.000)EURO;

5. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot HONDERDZESENVIJFTIGDUIZEND (156.000,00)euro.

De verschijners verklaren en erkennen dat de volledige volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een

globaal bedrag van HONDERDDERTIGDUIZEND (130.000,00)euro werd gestort op een bijzondere rekening bij

KBC BANK te POPERINGE op rekening BE 65 7480 4016 7096, waarbij de voormelde inbrengen werden

volstort

De verschijners overhandigen aan ondergetekende Notaris het bankattest van vier december tweeduizend

dertien, die het voorgaande bevestigt. Ondergetekende Notaris bewaart het attest in zijn dossier.

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de penomen besluiten,

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDZESENVIJFTIGDUIZEND (156.000,00)EURO,

vertegenwoordigd door HONDERDZESENVIJFTIG (156) aandelen, zonder nominale waarde en met een

fractiewaarde van 1/156 van het maatschappelijk kapitaal.'

VIERDE BESLUIT.

De algmene vergadering besluit met algemeenheid van stemmen om artikel 8 van de statuten volledig te

schrappen en te vervangen door volgende tekst:

Artikel 8 Statuut van de Aandelen.

"De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom

of in gesplitste eigendom, namelijk in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van

deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden."

VIJFDE BESLUIT.

De Algemene Vergadering beslist om artikel 24 van de statuten aan te passen aan de recente wetgeving

inzake vereffening van vennootschappen.

De bestaande tekst van dit artikel dient integraal te worden geschrapt en te worden vervangen door een

nieuw in te voegen tekst, zoals hierna uitgebreid is beschreven in het vijfde besluit.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen,

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

De statuten luidden vanaf heden als volgt

HOOFDSTUK I - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1.- Vorm en naam

De vennootschap is opgericht als een personenvennootschap, zijnde een burgerlijke vennootschap die de

vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en zodoende verkrijgt zij de

hoedanigheid van koopman niet.

De vennootschap draagt de naam " Drs. SELOSSE  VANDEMAELE ".

Artikel 2.- Doei

Het doel van de vennootschap is

1. De uitoefening van de algemene geneeskunde, meer bepaald de uitoefening van een huisartspraktijk en

arbeidsgeneeskunde, door haar vennoten zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van

Geneesheren zijn ingeschreven, en rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1



De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria.

2. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

3, De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, : inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten.

4. Het aanleggen van reserves.

5. Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich. verder te bekwamen in voormelde medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken,

6. Alle activiteiten, nijverheids, financiële, roerende en onroerende die niet door bijzondere bepalingen onverenigbaar worden verklaard met de uitoefening van het medisch beroep en zonder invloed blijven op de professionele onafhankelijkheid en de eer en de waardigheid van het beroep.

De vennootschap zal alle burgerlijke, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in recht- streeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, tenzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze ' in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, dit na voorgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap kan, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar middelen investeren zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Artikel 3.- De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8972 Poperinge/Krombeke, Blasiusstraat nummer 11/C.

Hij mag in elk ander gedeelte van het nederlandstalig gedeelte van België of het tweetalig gebied Brussel hoofdstedelijk gewest worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt , op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaandelijk goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 4.- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de wettelijk voorgeschreven neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarde die ' door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDZESEN VIJFTIGDUIZEND (156.000,00)EURO,

vertegenwoordigd door HONDERDZESENVIJFTIG (156) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van 1/156 van het maatschappelijk kapitaal.'

De aandelen zijn op naam,

Artikel 8.- Statuut van de aandelen.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom of in gesplitste eigendom, namelijk in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Artikel 15.-Vergaderen van de algemene vergaderingen.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste zondag van de maand juni van ieder jaar, om elf uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ~

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16.- Bevoegdheid van de aloemene vergaderingen,

A. De gewone en de bijzondere algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van

- de vaststelling van de jaarrekening - bestemming van de beschikbare winst benoeming van commissaris(sen)

vaststelling van safaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer-vennoot zelf niet waargenomen is.

bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn,

het verlenen van kwijting volgens honderd zeven en dertig van de vennootschappenwet.

13. De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

Artikel 17.- Notulen.

De notulen van de algemene en bijzondere algemene vergadering worden ondertekend door de vennoot= zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard, Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

Artikel 18.- Het bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door een vennoot die geneesheer is,

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat- schappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij speciale en herroepbare volmacht Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de verleende volmacht.

HOOFDSTUK IV - BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder'. jaar.

Artikel 23.- Winstverdeling.

I-iet batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt tenminste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de ' statuten niet mogen uitgekeerd worden, Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Over het saldo wordt door de algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende voor uitkering vatbare bedragen en van de normale vergoeding voor de door de geneesheren-vennoten gepresteerd medisch werk.

HOOFDSTUK V - ONTBINDING

Artikel 24 - Ontbinding en vereffening,

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient ! dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen,.

Het vennootschapsvermogen za! eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Artikel 25.- Benoeming van vereffenaars.

Bij ontbinding is de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd.

Deontologie,

De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer

door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit

van deze statuten.

GOEDKEURING

Bij schrijven van twintig tweeduizend en dertien heeft Dr, Chr. De Vuyst van de Orde van Geneesheer van

de Provincie Westvlaanderen, Leopold II  laan 33 te 8000 Brugge laten weten dat er een kleine bijvoeging

dient te gebeuren aan artikel 2  Doel : zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en

waarbij artikel 8 dient geschrapt te worden en vervangen te worden door "De uitoefening van de rechten

verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom of ln gesplitste eigendom, namelijk

i in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom

aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden."

Voor het overige had de Orde van Geneesheren geen bezwaren aan het voorgelegd ontwerp.

De akte werd dan ook in die zin aangepast.

Hierbij neergelegd:

-Expeditie van de akte .

- verslag van de zaakvoerders omtrent de uitbreiding van het doel samen met het verslag

van actief en passief van 31/10/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 01.07.2013 13250-0304-009
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.06.2012, NGL 06.06.2012 12152-0159-009
20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 15.06.2011 11168-0139-009
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.06.2010, NGL 10.06.2010 10163-0247-009
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.06.2009, NGL 10.06.2009 09209-0355-009
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 10.06.2008 08211-0006-009
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 27.06.2007 07291-0180-008
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 29.06.2006 06351-4856-011
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 14.06.2016 16180-0078-009

Coordonnées
DRS. SELOSSE - VANDEMAELE

Adresse
BLASIUSSTRAAT 11C 8972 KROMBEKE

Code postal : 8972
Localité : Krombeke
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande