DRS. VAN DEN AMEELE - LEMEY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS. VAN DEN AMEELE - LEMEY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.405.192

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 24.04.2014 14094-0421-015
22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.03.2013, NGL 18.04.2013 13090-0322-015
15/04/2011
ÿþM2,0

fede3....1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 4 APR. 2011

Griffie griffier,

ilt111,1.1111),11111!!!1111

.... ...

Ondernemingsnr : 0833405192

Benaming

"

(voluit) : Drs. van den Ameele-Lemey

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gistelse Steenweg 87, 8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte Verslagen m.b.t. quasi-inbreng

Controleverslag van de BVBA "ERNST & YOUNG & PARTNERS", bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager Marleen HOSTE, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van. Vennootschappen met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA 'Drs. van den Ameele-Lemey" - quasi-inbreng - d.d. 21 maart 2011.

"

Bijzonder verslag van de zaakvoerders van de BVBA "Drs. van den Ameele-Lemey" overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen d.d. 30 maart 2011.

Johannes van den Ameele

Zaakvoerder

Godelieve Lemey

Zaakvoerder

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

04/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11300928*

Neergelegd

02-02-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DRS. VAN DEN AMEELE - LEMEY

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 87 Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op achtentwintig januari tweeduizend elf, nog niet geregistreerd, dat:

1) De Heer VAN DEN AMEELE Johannes Adrianus Jilles, geboren te Hoofdplaat (Nederland) op 8 juli 1956, echtgenoot van Mevrouw LEMEY Godelieve, hiernagenoemd, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 87.

2) Mevrouw LEMEY Godelieve Maria Lutgarde, geboren te Tielt op 6 maart 1956, echtgenote van de Heer van den Ameele Johannes, voornoemd, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 87.

Onder elkaar een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de statuten ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel één.

De vennootschap draagt de naam  DRS. VAN DEN AMEELE - LEMEY en neemt als burgerlijke vennootschap de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel twee.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 87, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s). Verplaatsing van de zetel dient eveneens aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren te worden meegedeeld.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde en in het bijzonder van de psychiatrie door de geneesheren-vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt gelden.

Het doel omvat verder onder meer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren- vennoten;

- het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen, zowel de technische, de administratieve als de financiële organisatie die nodig of nuttig kan zijn om het doel te verwezenlijken;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de specialismen van de geneesheren-vennoten en dit in de breedste betekenis van het woord, het uitgeven van studies en publicaties, het participeren aan klinische studies, dit alles zonder de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aan te nemen.

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

0833405192

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer en na voorafgaandelijk goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel vier.

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor een onbeperkte duur.

Artikel vijf.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) , verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze aandelen worden thans afbetaald ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat zij nog dienen afbetaald te worden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), als volgt:

- door de Heer Johannes van den Ameele, voornoemd, a rato van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- door Mevrouw Godelieve Lemey, voornoemd, a rato van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) Artikel twaalf.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer aandeelbezittende zaakvoerders, natuurlijke personen, aangesteld door de Algemene Vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Zaakvoerders die geen geneesheer zijn, mogen geen medische handelingen verrichten. In dit geval beperkt hun mandaat zich tot het algemene en administratieve beleid van de vennootschap.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de medische praktijk. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Artikel dertien.

Het mandaat van zaakvoerder(s) is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijke uitgevoerde bestuursactiviteiten. Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

Artikel veertien.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, doch enkel in niet-medische aangelegenheden. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel zestien.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Artikel achttien.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering kan vroeger gehouden worden dan op de voormelde statutaire datum, mits op de jaarvergadering alle vennoten, zaakvoerders en commissarissen aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn, en instemmen met de plaats, de datum en de agenda van de vergadering. In voorkomend geval vermelden de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

notulen uitdrukkelijk dat de vergadering als gewone Algemene Vergadering of jaarvergadering bijeengekomen is.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De schriftelijke besluitvorming zal blijken uit het feit dat de door de zaakvoerder(s) of de meest gerede vennoot opgestelde notulen, zonder voorbehoud, behoorlijk, al dan niet bij volmacht,  voor akkoord en goedkeuring van alle agendapunten ondertekend werden door alle vennoten. Het ontwerp van de notulen van de schriftelijk te nemen besluiten zal een einddatum voor de ondertekening vermelden, welke datum zal gelden als de datum van de Algemene Vergadering.

Artikel negentien.

De vennoten, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen) worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de Algemene Vergadering welke zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De formaliteiten van bijeenroeping dienen niet nageleefd te worden als alle vennoten, zaakvoerders, bestuurders en commissarissen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en op de vergadering instemmen met de plaats, de datum en de agenda van de vergadering.

Artikel twintig.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel vijfentwintig.

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid indien de wet dit vereist. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Artikel zesentwintig.

Na goedkeuring van de balans beslist de Algemene Vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel zevenentwintig.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de Algemene Vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Artikel achtentwintig.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Artikel negenentwintig.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de Algemene Vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel zeven.

De Algemene Vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Indien de vereffenaar geen arts is zal bij de ontbinding van de vennootschap een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten

De Algemene Vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

De vereffenaars treden evenwel slechts in functie na homologatie van hun benoeming door de bevoegde rechtbank.

OVERGANGSBEPALINGEN. Als overgangsmaatregel zal: - het eerste boekjaar aanvangen op 28 januari 2011 en een einde nemen op 30 september 2012; - de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2013.

De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

BENOEMING.

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaren de verschijnenden, die de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aan te stellen als niet-statutaire Zaakvoerder:

1) de Heer Johannes VAN DEN AMEELE, voornoemd,

2) Mevrouw Godelieve LEMEY, voornoemd,

die aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor een duur van zes jaar vanaf 28 januari 2011. Hun opdracht is bezoldigd.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerders stellen aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name Bv ovv CVBA Van Reybrouck, kantoorhoudende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157/G, vertegenwoordigd door één van haar aangestelden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de akte-oprichting de dato 28 januari 2011.

Notaris Henry Van Caillie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DRS. VAN DEN AMEELE - LEMEY

Adresse
GISTELSE STEENWEG 87 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande