DRS. WEYNE-MONTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS. WEYNE-MONTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.496.344

Publication

02/06/2014
ÿþHad PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cia aliffs

NEERZELECZ

11111M101111

Griffie Rechtbank Koophandel

11 MEI 1014

Gent Afderigierugge

-De-griffierr

Ondememingsnr : 0543.496.344

Benaming (voluit): drs. Weyne-Monté

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bestolen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Keizer Karelstraat 71, 8000 Brugge, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Neerlegging verslaggeving quasi-inbreng

Tekst

Controleverslag van BVBA Nijs en Partners bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Karel Nijs, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen, dd. 23/04/2014.

Bijzonder verslag van het college van zaakvoerders van drs. Weyne-Monté BVBA overeenkomstig de bepalingen van artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen, dd. 23/04/2014.

(get.) Steven Weyne, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermerden : Recto (Naam en-hoedentgfield van de instrumenterende notarriNefilf van ---- pers-6(6)ri(èfir'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2014
ÿþliOndememingsnr ï 0543 4 9 6 3 4 4

Benaming (voluit) : Drs. Weyne-Monté

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keizer Karelstraat 71

8000 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting-benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT, ter standplaats te Brugge op 7 december; 2013 blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid"Drs. Weyne-Monté" is opgericht door:

-De Heer WEYNE Steven Luc Ingrid geboren te Brugge op drie juni negentienhonderd;

vierenzeventig,

1.

en zijn echtgenote,

-Mevrouw MONTÉ Marie-Catherine Carlos Thérèse Lucien geboren te Zottegem op tweeëntwintig november negentienhonderdzesenzeventig, samen wonende te 8000 Brugge, Keizer Karelstraat 71.

*De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "Drs.Weyne-Monté".

*De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Keizer Karelstraat 71, 8000 Brugge, met gevolg dat het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van; Koophandel te Brugge.

*De vennootschap heeft als doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde en in het bijzonder de specialisatie anesthesie en psychiatrie; door de geneesheren-vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de lijst van de Orde van: Geneesheren ingeschreven zijn, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de : vennootschap, zoals aile uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschapi worden vereffend. De beroepsaansprakelijkheld van de vennoten blijft onbeperkt gelden.

Het doel omvat onder meer:

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat In het bijzonder, die nuttig of nodig; zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere beroepstitel voor vereist is;

- de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening;

- de aankoop, zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van;; een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen, zowel de technische, de administratieve als de financiële organisatie die nodig of nuttig kan zijn om het doel te. verwezenlijken;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te; bekwamen in hun medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de specialismen van de geneesheren-' vennoten en dit In de breedste betekenis van het woord, het uitgeven van studies en publicaties, het.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

flhI II IIII I UII UI

*iaoosisv+

i

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECFi1BANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling BruQPe)

'' P:18 DEC. 2813

ietre

Voc behot aan Beigi Staat`

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

'behquden

aan het

Belgisch

Staatsblad



participeren aan klinische studies, dit alles zonder de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aan te nemen.

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De partijen verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

1) De Heer Steven Weyne, voornoemd, tekent in op vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde of negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00);

2) Mevrouw Monté Marie-Catherine, voornoemd, tekent in op vijftig (50) aandelen zonder

nominale waarde of negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00);

De inschrijvers verklaren:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is;

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld tenminste één/vijfde (1/5de) gestort is.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00) hetzij door:

A. De Heer Steven Weyne, voornoemd, ten bedrage van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)

B. Mevrouw Monté Marie-Catherine, voornoemd, ten bedrage van drieduizend honderd euro (E 3.100,00)

Het genoemde bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drs. Weyne-Monté" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, dat werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

*Worden enkel als vennoten aanvaard: geneesheren van een aanverwante discipline ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen zijn aanvaard.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden tot hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De schorsing van een geneesheer om zijn medische activiteiten uit te oefenen, brengt voor deze geneesheer het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennoot noch de vennootschap mogen een' vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot. Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De beroepsbeoefenaars die deel uitmaken van de vennootschap moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

*De aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een geneesheer die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten zal uitoefenen.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren en aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

*Bij het overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de bepalingen van artikel 10,

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor

"behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad



*De aandelen zijn ondeelbaar en onsplitsbaar en de vennootschap erkent slechts één (1) eigenaar per titel.

*De geneesheer-vennoot blijft persoonlijk aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten.

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen door de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering, die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de medische activiteit binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

*Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd in geld of in natura en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

*De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam van en voor rekening van de rechtspersoon.

*ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

*Het lid van het college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts genomen worden of de verrichting gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber "ad hoc".

*De controle op de financiële toestand, de jaarrekening, de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten en van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening zal worden uitgeoefend door ieder vennoot, die individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris-revisor. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

*De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel, zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag is.

*Behoudens in de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie en de statuten, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergaderingen zullen beraadslagen volgens de regels voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen.

*De vennoten kunnen eveneens schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

*Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk boekjaar.

*Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

*De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Bij beslissing van de algemene vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

*ledere wijziging aan onderhavige statuten, ook wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding of stopzetting, dient te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat in geval van uitbreiding de kennisgeving voorafgaandelijk moet gebeuren.

*Alle bij onderhavige statuten niet voorziene beschikkingen zijn onderworpen aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

*De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uitvan deze statuten.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert één november tweeduizend dertien, onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te warden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS

Vervolgens hebbende oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders: 1.De Heer WEYNE Steven Luc Ingrid, voornoemd, wonende te 8000 Brugge, Keizer Karelstraat

2.Mevrouw MONTÉ Marie-Catherine Carlos Thérèse Lucien, voornoemd, wonende te 8000 Brugge, Keizer Karelstraat 71;

Hun mandaat is bezoldigd.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden benoemd vanaf zeven december tweeduizend dertien, met dien verstande, dat zij vanaf zeven december tweeduizend dertien tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichter en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend vijftien om achttien uur.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Reybrouck -- Accountants & Tax Consultants" te 8200 Sint-Michiels, Ten briele 10, bus 9 , en al haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T,W.), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de oprichtingsakte

71;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.07.2015, NGL 07.08.2015 15401-0007-012
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.07.2016, NGL 29.07.2016 16367-0416-012

Coordonnées
DRS. WEYNE-MONTE

Adresse
KEIZER KARELSTRAAT 71 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande