DSH

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DSH
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.253.140

Publication

31/12/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

H1IU

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : DSH (verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEcRGELLIGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 8 DEC 2014

' fffetende

flc gi;°,`" irci

t`

(

0846253140

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Oostendse Baan 30, 8470 Gistel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel en ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28/11/2014 blijkt de adreswijziging van de maatschappelijke zetel van Oostendse Baan 30, 8470 Gistel naar de Bruggestraat 408, 8480 Bekegem. Deze wijziging gaat in op 01/12/2014.

Uit de notulen van deze bijzondere algemene vergadering van 28/11/2014 blijkt eveneneens het ontslag van

de zaakvoerder mevr. Dereere lise, Bruggestraat 410, 8480 Bekegem.

Haar mandaat eindigd op 01/1212014.

Stockman Koenraad Dereere Ilse

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nedergelegd ter gfelee wat

reck tbank vare kond_

Brugge - in-g te (-)p 31 E i 2012

Griffie Ieler

Ondernemingsnr : p S 1 f b 253 490 Benaming

(voluit) : DSH

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : OOSTENDSE BAAN 30, 8470 GISTEL (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de onderhandse akte verleden op 21 mei 2012:

Op heden, 21 mei 2012

Zijn bijeengekomen:

1) De heer Koenraad Stockman, geboren te Gent op 07/05/1977, rijksregisternummer 770507 225 53,; wonende te 8480 Bekegem, Bruggestraat 410.

2) Mevrouw Ilse Dereere, geboren te Oostende op 15/03/1978, rijksregisternummer 780315 110 32, wonende te 8480 Bekegem, Bruggestraat 410.

OPRICHTING

Die onder elkaar overeengekomen zijn een vennootschap onder firma op te richten onder de benaming; "DSH" en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8470 Gistel, Oostendse baan 30, en met een eigen vermogen; van duizend euro (¬ 1.000).

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur en begint te werken vanaf de neerlegging van het

uittreksel van de oprichtingsovereenkomst op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VERMOGEN  INBRENGEN  VERGOEDINGEN

Het vermogen van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (¬ 1.000) en wordt ingebracht in de vennootschap als volgt.

1)De heer Koenraad Stockman, voornoemd, brengt een globaal bedrag in van vijfhonderd euro (¬ 500) in geld, waardoor hij een participatie verwerft in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng, hetzij vijftig ten honderd (50%) van het vermogen van de vennootschap.

2)Mevrouw Ilse Dereere, voornoemd, brengt een globaal bedrag in van vijfhonderd euro (¬ 500) in geld,; waardoor zij een participatie verwerft in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot haar inbreng, hetzij vijftig ten honderd (50%) van het vermogen van de vennootschap.

Voornoemde inbrengers verbinden zich ertoe de inbrengen te volstorten door storting van de voornoemde bedragen op een bankrekening te openen op naam van de vennootschap.

VERVOLGENS VERKLAREN DE ONDERGETEKENDEN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP VAST TE LEGGEN ALS VOLGT:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c

11111 ililijij111Il II

*12103497*

v

beh

aa

Bei

stag

II



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Artikel 1: naam

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "DSH".

De vennootschap neem de rechtsvorm van een vennootschap onder firma aan, afgekort v.o.f..

Artikel 2: zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Oostendse baan 30, 8470 Gistel.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

-Het verlenen van dienstprestaties, van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruimste betekenis.

-Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten of vereffenaar van andere vennootschappen kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door een bestuurder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Het bevorderen van de oprichting van de oprichting van vennootschappen of participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of Buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan de hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder gelijk welke vorm: zij kan zich borg stellen of aval verlenen, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, inclusief de eigen handelszaak en in de ruimste zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

-Coaching-activiteiten in de ruimste zin van het woord.

-Het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord.

-Arbeidsbemiddeling

-Human resources management, personeelsselectie en outplacement

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

-Dames- en herenkapsalon, kleinhandel in schoonheidsproducten en toiletartikelen, fantasiejuwelen, uitzet voor dames en meisjes, schoonheidsinstituut, manicuur- en pedicuursalon, verkoop van pruiken en haarstukken.

-De exploitatie van zonnecentra, saunacentra, wellnesscentra, nagelstudio's, centra voor schoonheidsverzorging en andere centra voor lichaamsverzorging in de ruimste zin van het woord.

-Het aan- en verkopen van alle cosmeticaproducten, toebehoren en inrichtingen, alle nageldesignproducten, toebehoren en inrichtingen, alle epilatietoestellen, producten, toebehoren en inrichtingen.

-Groot- en kleinhandel in fantasiejuwelen inclusief bijkomende accesoires.

-Alsook de import, export, opslag en transit van deze artikelen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De uiteindelijke bevoegdheid tot het omschrijven van dit maatschappelijk doel berust bij de algemene vergadering.

Artikel 4: duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 5: vermogen

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000).

Artikel 6: rekening-courant vennoot

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest, in gemeen overleg vast te stellen.

Artikel 7: overdracht rechten  vertegenwoordiging

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8: beheer

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die verplicht een vennoot dient te zijn.

Tot zaakvoerder-vennoot wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap, bovenvernoemde oprichters,

zijnde Koenraad Stockman en Ilse Dereere.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

Artikel 9: boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december

van het jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31/12/2013.

Artikel 10: bestemming en verdeling van het resultaat

Het aandeel in de winst wordt bepaald pro rata van de inbreng van elk van de vennoten. Bij beslissing van de vennoten met unanimiteit van stemmen kan aan iedere vennoot boven zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend.

Deze vergoedingen zullen ais wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders gerechtigheden in het vermogen van de vennootschap.

Artikel 11: overlijden van een vennoot

Indien er slechts twee vennoten zijn, zal bij overlijden van één vennoot, de vennootschap, naar keuze van de overlevende vennoot, ofwel ontbonden worden, ofwel worden voortgezet door de overlevende vennoot, samen met de erfgenamen van de overleden vennoot, die alsdan gezamenlijk de plaats van hun rechtsvoorganger innemen en zich ten aanzien van de vennootschap verplicht moeten laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een commanditaire vennootschap.

Artikel 12: ontbinding

in geval van ontbinding van de vennootschap zal de vergadering der vennoten één of meer vereffenaars benoemen (die al dan niet vennoten zijn) en haar bevoegdheden en bezoldiging bepalen.

De benoeming van een vereffenaar/vereffenaars maakt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerders.

Artikel 13: verdeling bij ontbinding

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhouding bepaald in onderhavige statuten.

s

Artikel 14: raad van zaakvoerders _._.

De vennootschap wordt beheerd door een raad van zaakvoerders.

Het aantal zaakvoerders word vastgesteld op twee en tot deze functie wordt benoemd:

De heer Koenraad Stockman, voornoemd en mevrouw Ilse Dereere, voornoemd.

Hun mandaat is voor onbepaalde duur.

Artikel 15: jaarvergadering

De vennootschap houdt haar jaarlijkse jaarvergadering tijdens het eerste kwartaal van het jaar op een nader te bepalen !ocatle.

Artikel 16: bevoegde rechtbanken

Voor aile geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars die betrekking hebben op de zaken van de vennootschap en op de uitvoering van onderhavige statuten, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de zetel van de vennootschap; indien de vennootschap echter de verzoekende partij is, zal ze het recht hebben om het geschil voor iedere andere rechtbank te brengen.

Opgemaakt te Gistel op 21 mei 2012 in zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar ontvangen te hebben alsmede zes exemplaren dienende voor afgifte aan de bevoegde instanties, met name griffie rechtbank van koophandel, registratiekantoor, diensten kruispuntbank van ondernemingen en BTW.

De oprichters:

Koenraad Stockman Ilse Dereere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

7

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DSH

Adresse
OOSTENDSE BAAN 30 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande