DUAELE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUAELE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.234.696

Publication

12/08/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4;(ce :0 1

BE

*13126545*

i

I

Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter tRIFFIE de,

0NlTEUR

0 5 _0g. _GISGH ST/

~ELGBECHTBANK VAN i4OOPHANDEt,

_ BRUGCg (Aftlalitt@.Brugge)

?313 op: 3 0 ,~~,~12D13

\i<aTSB;..ïac ne geer

Griffie

1(1111

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : DUAELE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8851 ARDOOIE (KOOLSKAMP), Zwevezeelsestraat 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op zesentwintig juli tweeduizend en dertien, blijkt hetgeen volgt:

1. Enige vennoot:

- De heer DUYCK Bert David Bram, geboren te Izegem op vierentwintig september negentienhonderd vierentàchtig, rijksregistemummer 84.09.24-265.66, niet gehuwd, wonende te 8851 Ardooie (Koolskamp), Zwevezeelsestraat 72.

2. Benaming: naamloze vennootschap "DUAELE INVEST",

3. Zetel: 8851 Ardooie (Koolskamp), Zwevezeelsestraat 72

4, Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden

Het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen; het uitoefenen van alle dienstopdrachten; het verrichten van activiteiten op het gebied van administratie, het verfenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

-Optreden als bemiddelaar inzake verzekeringen;

-Het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in voile eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en aile mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

-Het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

-Het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

-Het verwerven, produceren en beheren van kunstpatrimonium en dit in de meest ruime zin.

-De handel onder al hun vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import, export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie) in meubelen, antiekvoorwerpen, sier- en kunststukken, schilderijen, beelhouwwerken, houtsnijwerk,

-Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

-De verhuur en/of leasing en/of renting en/of verkoop van alle roerende goederen, en meer in het bijzonder van personenwagens, vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks een dergelijke.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze, interesseren in alle

0537 234 6 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant met het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand kunnen werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

6. Samenstelling

INBRENG IN GELS

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari:

De heer DUYCK liert, voornoemd, voor achttienduïzend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor hem

honderd (100) aandelen worden toegekend.

Hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00) te hebben volstort in speciën.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is elk aandeel volledig volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij

CRELAN met rekeningnummer BE63 1030 3074 3008.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de

bank afgeleverd op vierentwintig juli tweeduizend en dertien,

7. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang van heden.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden

worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een Vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Statutaire zaakvoerder

Nagenoemde persoon is als statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd:

De heer DUYCK Bert David Bram, geboren te Izegem op vierentwintig september negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84,09.24-265.66, niet gehuwd, wonende te 8851 Ardooie (Koolskamp), Zwevezeelsestraat 72.

De duur van het mandaat van een statutair zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

9. Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan NV VP-Invest, te Rumbeke, Vijfwegenstraat 56, of één van zijn aangestelden, om geldig alle formulieren betreffende de KBO, alle formaliteiten betreffende de BTW-administratie en de aanvraag van het registratienummer te ondertekenen.

10. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit van toepassing is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakVoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s).

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en vijftien.

11. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari van elk jaar en ein-digt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgeslo-'ten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden, zesentwintig juli tweeduizend en dertien, datum van oprichting, en sluit af op de 31 december 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12, Vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. Het bedrag van deze bezoldiging zal jaarlijks worden op de jaarvergadering worden vastgesteld.,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge; expeditie akte oprichting.

Martine Vandemaele, notaris.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

:..;,houden

aan het Belgisch Staatsblad

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 12.08.2015 15417-0189-012

Coordonnées
DUAELE INVEST

Adresse
ZWEVEZEELSESTRAAT 72 8851 KOOLSKAMP

Code postal : 8851
Localité : Koolskamp
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande