DUAL VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUAL VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.695.204

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.12.2013, NGL 20.03.2014 14069-0144-015
22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 15.04.2013 13089-0417-015
23/02/2011
ÿþ" ,âqp!

fae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

'Yod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr:

0833 6 0 4

Benaming

(voluit) : DUAL VERZEKERINGEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerksesteenweg 242 Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis Moeykens te Brugge op zeven februari tweeduizend en elf,

ter registratie dat:

1/1.De heer MEERSSEMAN Yves Willy, zaakvoerder, geboren te Brugge op zeventien oktober,

negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8490 Jabbeke, Krakeelstraat 1/D000, en

2.De heer SCHOONBAERT Filip Leon Monique, zaakvoerder, geboren te Brugge op drie februari

negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koningin Astridlaan 168.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de onder de naam DUAL'

VERZEKERINGEN, met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 242, hebben opgericht.

2/ Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de heer Meersseman Yves, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen

door de heer Schoonbaert Filip, ten belope van drieënegentig (93) aandelen

totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

ten belope van één derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het kapitaal is volgestort ten belope van één derde.

Het niet-volstorte kapitaal bedraagt twaalfduizend vierhonderd euro (12400euro)

3 / Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen,

rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

1. op te treden als tussenpersoon voor de verzekeringsmaatschappij DIB NV (ook gekend onder de handelsnaam "DVV"), gevestigd te Brussel, Livingstonelaan 6, of haar rechtsopvolger en dit overeenkomstig de, overeenkomst en de bijvoegsels van de bemiddelingsovereenkomst voor zelfstandig verzekeringsagent die zullen worden gesloten tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de onderhavige vennootschap.

2. Beheren van een roerend patrimonium

Het verwerven, beheren en valoriseren van allerhande roerende waarden en echten, beleggingen, titels, en andere financiële instrumenten.

Het onderschrijven bij de oprichting of het verwerven na de oprichting van aandelen in andere' vennootschappen. Het beheren en valoriseren van een aandelenportefeuille, meer bepaald via aan- en verkoop of andere eigendomsoverdrachten, via het ontvangen van dividenden, via het geven van voorschotten, via borgstellingen, via samenwerking en via interventies in het bestuur, al of niet na benoeming als bestuurder.

3. Beheren van een onroerend patrimonium.

Het kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden en herstellen van', onroerende goederen of rechten, met het oog op het behoud van de waarde ervan of het realiseren van een rendement of meerwaarde.

4. Opnemen van bestuurdersmandaten.

Het opnemen van bestuurdersmandaten, al of niet bezoldigd, in andere ondernemingen of vennootschappen, al of niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap, al of niet verbonden met deze vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

NEER£

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

p 0 7 FEB. 201

meegriffies,

Griffie

f lLW'Ik B=

Voor- 11111

behouden aioa9seo+

aan het

Belgisch _ Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4/ Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

5/ Bestuur en vertegenwoordiging :

Bestuursorgaan : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bestuursbevoegdheid : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volnacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigheidsbevoegdheid : ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1. De vennootschap onder firma "MEERSSEMAN VOF", met maatschappelijke zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 242, met als vaste vertegenwoordiger de heer Meersseman Yves.

2. De vennootschap onder firma "SCHOONBAERT U. en F. VOF", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Koningin Astridlaan 168, met als vaste vertegenwoordiger de heer Schoonbaert Filip.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

6/ De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van maart op de zetel van de vennootschap om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

7/ Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

8/ Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9/ Ontbinding : De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij zullen in functie treden na het bekomen van de vereiste homologatie van hun aanstelling door de bevoegde Rechtbank. Zij beschikken over alle machten zoals vermeld in hun benoemingsbeslissing.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door notaris Francis Moeykens te Brugge.

Bijlagen:

oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va -

Ondernemingsnr : 0833.695.204

Benaming

(voluit) : DUAL VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Moerkerksesteenweg 242

8310 Sint-Kruis

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zeteiverpiaatsing

Er blijkt uit de notulen van het college van zaakvoerders dat de zetel van de vennootschap vanaf 15 april 2015 wordt overgebracht van 8310 Sint-Kruis, Moerkerksesteenweg 242 naar 8200 Sint-Michiels, Ten Briele 12 unit C8.

Voor ontledend uittreksel

VOF Meersseman

met als vast vertegenwoordiger

Yves Meersseman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BEL

2 9  04 2C.d5

ELGISCI-i SCrAAT

Griffie Rechtbank Koophandel

E

2 0 APR 2015

Gent Afcen6Brugge

GLAD De griffier

B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DUAL VERZEKERINGEN

Adresse
MOERKERKSESTEENWEG 242 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande