DUBRON SIMON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUBRON SIMON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.935.757

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

Griffie

*14312834*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506935757

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dubron Simon

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~ Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap  Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper, op twaalf december tweeduizend veertien, waarvan een expeditie wordt neergelegd vóór registratie, blijkt dat door de Heer DUBRON Simon Paul Daniel, geboren te Tielt op elf oktober negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.10.11-069.01, ongehuwd, wonende te 8760 Meulebeke, Molenstraat 27, een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM : Dubron Simon

3) ZETEL : 8760 Meulebeke, Molenstraat 27

4) DOEL : De vennootschap heeft als doel :

Aannemer van bouwwerken, zowel ruwbouw als delen van gebouwen of volgens de formule  sleutel op de deur en optrekken van ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartementsgebouw), ongeacht de aard van constructie of materialen waaruit de gebouwen worden opgetrokken (steen, metaal, ...).

Het uitvoeren van alle herstellingen en renovatie van gebouwen evenals haar inrichtingen en afwerking met alle daarbij horende aanverwante, voorbereidende of bijkomstige handelingen alsook het nivelleren, draineren van gronden en gebouwen.

Zij mag aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, huren en verhuren, leasen van alle gebouwen.

Zij mag verkavelen, aanpassen voor urbanisatie, riolering en wegenaanleg, beheren, huren en verhuren, verpachten van alle onroerende goederen, zowel gronden en gebouwen, enz ...

Handel in bouwstoffen ; bouwproducten ; bouwmachines, toebehoren, benodigdheden, uitrusting en werktuigen dienstig voor de bouwsector in de meest ruime zin van het woord.

Huren, verhuren, leasing, renten, financieren van bouwmaterialen en uitrustingsgoederen, benodigdheden en machines.

Zij mag tevens expertises en studies uitvoeren, bouwkundige adviezen verstrekken van zowel technisch, juridisch, commercieel , financieel als industrieel van aard en tussenkomsten verstrekken in alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onroerende goederen of handelingen alsook het verspreiden op de meest gerede manier. Zij mag in deze zin instaan voor het beheren en commercialiseren van databanken.

Optreden als coördinator van alle werkzaamheden die direct of indirect met de bouw of inrichting van gebouwen geassocieerd wordt.

Zij mag alle hijs -en hefwerkzaamheden uitvoeren - het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms - het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting - het bouwen van koelkamers, kluizen - bouwen en installatie van particuliere zwembaden.

Zij mag optreden als plafonneerder  cementbewerker -aannemer van metsel en betonwerken  tegelzetter  stukadoor  plaatsen van vloer en wandtegels  Isolatiewerkzaamheden, zowel thermische isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen aan gebouwen, leidingen, machines en

Onderwerp akte :

Molenstraat 27 8760 Meulebeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

koelsystemen - het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen - het uitvoeren van voegwerken en chapewerken en draineringswerken - Het aanleggen van opritten - Het optrekken van afsluitingen en omheiningen  draineringen -

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief te begrijpen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar, als agent of vertegenwoordiger of gelijkaardige functies in andere vennootschappen.

De vennootschap kan belangen nemen door associaties, inbreng, financiële tussenkomst of op gelijke welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare of van die aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Het uitvoeren van alle secretariaatswerk, zoals het maken van kopieën, het voeren en onderhouden van briefwisseling en poststukken, het opstellen en opvolgen van werkstaten, het beantwoorden van telefoons, het opmaken, verwerken en verzenden van facturen, beheren en verspreiden van alle vormen van databanken, dataverkeer, gegevensdragers en netwerken. Kortom, alle administratieve en uitvoerende taken in eigen beheer als voor rekening van derden.

Zij mag tevens borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Alle hiervoor uitgedrukte doelstellingen kunnen zowel voor haarzelf als voor rekening van derden of in deelneming zonder enige limitatie zowel in het binnenland als in het buitenland.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (¬ 70.000,00). Het is verdeeld in zevenhonderd (700) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt: Inbreng in geldspeciën.

Door de Heer Simon Dubron, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van tienduizend driehonderd zes en vijftig euro achtenzestig cent (¬ 10.356,68) van het kapitaal en waarvan hij tienduizend driehonderd zes en vijftig euro achtenzestig cent (¬ 10.356,68) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem honderd en vier (104) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volledig volstort. De Heer Simon Dubron verklaart dat deze inbreng gebeurt als wederbelegging van eigen middelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennoot-schappen een bedrag, groot tienduizend driehonderd zes en vijftig euro achtenzestig cent (¬ 10.356,68) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC-Bank te Meulebeke, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op negen december tweeduizend veertien.

Inbreng in natura.

Door de Heer Simon Dubron, voornoemd, wordt de volgende inbreng in natura gedaan : het geheel van activa- en passivabestanddelen van de handelsonderneming uitgebaat op naam van de inbrenger te 8760 Meulebeke, Molenstraat 27, met ondernemingsnummer 0869.545.216.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BDO Bedrijfsrevisoren , vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, opgemaakt in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, in datum van één december tweeduizend veertien luiden als volgt :  De inbreng in natura door de heer Simon DUBRON wonende te 8760 Meulebeke, Molenstraat 27, tot oprichting van de BVBA DUBRON SIMON met zetel te 8760 Meulebeke, Molenstraat 27, bestaat uit de inbreng van een geheel van activa- en passivabestanddelen van de handelsonderneming, uitgebaat op naam van de heer Simon DUBRON te 8760 Meulebeke, Molenstraat 27, met ondernemingsnummer 0869.545.216, voor een inbrengwaarde van 59.643,32 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat, onder voorbehoud van de realisatie van het financieel plan en onder voorbehoud dat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

inbrenger de stuwende kracht van de vennootschap blijft, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 596 aandelen van de BVBA DUBRON SIMON, zonder vermelding van nominale waarde.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de inbrenger.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA DUBRON SIMON en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. .

Aan de inbreng gedaan door de Heer Simon Dubron, voornoemd, wordt door de comparant een globale waarde toegekend van negen en vijftigduizend zeshonderd drie en veertig euro twee en dertig cent (¬ 59.643,32), die wordt vergoed door toekenning aan de Heer Simon Dubron, voornoemd, die aanvaardt, van vijfhonderd zesennegentig (596) volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een totale waarde van negen en vijftigduizend zeshonderd drie en veertig euro twee en dertig cent (¬ 59.643,32).

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer DUBRON Simon Paul Daniel, geboren te Tielt op elf oktober negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.10.11-069.01, ongehuwd, wonende te 8760 Meulebeke, Molenstraat 27, die verklaart te aanvaarden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1 het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een

hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder daarop volgend jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2015.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste maandag van de maand februari om twintig uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING : Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

VOLMACHT.

Voornoemde oprichter stelt hierbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Maertens Management & C° , met zetel te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32, en haar aangestelden, aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Belgische Ondernemingen, de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de kassen van sociale zekerheid, te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

- bijzonder verslag van de oprichter betreffende de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.02.2016, NGL 11.02.2016 16044-0186-015
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 06.02.2017, NGL 21.02.2017 17048-0180-016

Coordonnées
DUBRON SIMON

Adresse
MOLENSTRAAT 27 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande