DUBRUL INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUBRUL INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.511.745

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 18.08.2014 14434-0305-014
04/03/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,111111#111

NEERGELEGD

2 1.. 02. 2014

FiECHi KORTRIJK FIDEL

Ondernemingsnr : 0806.511.745

Benaming

(voluit) : DUBRUL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8511 Kortrijk - Aalbeke, Meibloemstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 5 februari 2014, ter registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL HENNY" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL INVEST",

De zaakvoerders hebben zich ervan vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passpa van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2. De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL INVEST" keurt goed, na kennisname van de gegevens en documenten waarvan hierboven sprake, de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL HENNY", door de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL INVEST" door overgang van gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL HENNY", volgens de modaliteiten van de fusievoorstellen.

3. De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL INVEST" stelt vast dat aile aandelen van de overgenomen vennootschap "DUBRUL HENNY" reeds in het bezit zijn van de overnemende vennootschap "DUBRUL INVEST". De buitengewone algemene vergadering beslist daarom geen nieuwe aandelen uit te geven en dat geen opleg verschuldigd is, Alle aandelen van de overgenomen vennootschap zullen uit de balans van de overnemende vennootschap verdwijnen en het kapitaal en de reserves van de overnemende vennootschap blijven ongewijzigd.

De zaakvoerders van de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL INVEST" zorgen voor zoveel als van toepassing voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL HENNY".

De kosten van deze verrichtigen komen ten laste van de overnemende vennootschap "DUBRUL INVEST", Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap

De voorzitter van de algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen aan de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Zij worden overgedragen op basis van de op 30 juni 2013 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

Kapitaal, reserves, provisie en schulden gaan op de overnemende vennootschap over.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL INVEST".

De fusie gebeurt tegen de ruilvoorwaarden van het fusievoorstel, maar aangezien de ovememende vennootschap alle aandelen van de overgenomen vennootschap bezit, gebeurt de fusie zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheiti "DUBRUL_ HENNY", met aile rechten en verplichtingen en verbintenissen over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL INVEST"

4. - na kennis te hebben genomen van artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen dat luidt: "Onmiddellijk na het besluit tot fusie worden de eventuele wijzigingen van de statuten van de ovememende vennootschap, met inbegrip van de bepalingen tot wijziging van haar doel, vastgesteld volgens de regels van Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

yrc. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge aanwezigheid en meerderheid door dit wetboek vereist. Geschiedt zulks niet, dan blijft het besluit tot fusie zonder gevolg. De fusie is voltrokken zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.";

- na er nota van te hebben genomen dat de rechtsleer van oordeel is dat gezien artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen enkel verwijst naar de regels van aanwezigheid en meerderheid van het Wetboek van Vennootschappen, er geen sprake van is dat voor de wijziging van doel rapportering zou zijn vereist, zoals voorgeschreven door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen;

- en gezien de beide vennootschappen op elkaar afgestemd moeten worden;

A. stelt de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL 1NVEST" vast dat zij het doel van de vennootschap uitbreidt met een deel van de activiteiten opgenomen in het doel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL HENNY" door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

" Artikel 3 -- Doel

L Algemene activiteiten.

Al Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie in aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin; alle handel- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

D/ Het waarnemen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

1/ Het uitbaten van een activiteit als restauranthouder en feestzaal, de groot- en kleinhandel in verkoopbare vlees- en visgerechten, groot- en kleinhandel In mosselen, vis en visconserven, in schaal- en weekdieren, groot-en kleinhandel in diepvriesproducten, wijnen, sausen en groenten.

11/ Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

q[. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Boven vermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap niet zelf aan deze bepalingen voldoet."

B. beslist de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL INVEST" de statuten op deze van de overgenomen vennootschap af te stemmen en over te gaan tot de (her)formulering, hemummering en actualisering, van de statutaire bepalingen door het aannemen van een volledig nieuwe tekst en door schrapping van alle overbodige bepalingen.

5. De vergadering besluit dat de vennootschap voortaan de naam "DUBRUL" zal dragen. Als gevolg hiervan zal artikel 1 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "DUBRUL

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken evenals op de websites en alle stukken in elektronische vorm, die van de vennootschap uitgaan, moet de naam steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met vermelding van de zetel van de vennootschap en het ondememingsnummer, gevolgd door de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

6. De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid keurt niet unanimiteit de volgende nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL" goed, eerst artikel per artikel en vervolgens nog eens de volledige tekst,alhier weergegeven bij wijze van uittreksel:

1) NAAM: DUBRUL

2) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3) ZETEL: 8511 Kortrijk - Aalbeke, Meibloemstraat 15

4) DOEL:

L Algemene activiteiten.

N Met verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie in aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin; alle handel- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Met ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octroolen, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Met onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I/ Met uitbaten van een activiteit als restauranthouder en feestzaal, de groot- en kleinhandel in verkoopbare vlees- en visgerechten, groot- en kleinhandel in mosselen, vis en visconserven, in schaal- en weekdieren, groot-en kleinhandel in diepvriesproducten, wijnen, sausen en groenten.

III Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Boven vermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap niet zelf aan deze bepalingen voldoet.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (6 20.000,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

6) DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

7) OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS EN WIJZE WAAROP ZIJ DEZE UITOEFENEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd ; de heer DUBRUL Geoffrey, geboren te Kortrijk op 8 oktober 1975, wonende te 8511 Kortrijk - Aalbeke, Meibloemstraat 15.

Die de opdracht aanvaardt onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten, kan zijn opdracht om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap verbinden,

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8) AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één (1) januari en eindigt op éénendertig (31)

december van hetzelfde jaar.

9) JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om elf (11) uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

,, . Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vdôr de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem, Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

10) RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door de artikelen 98, 100, 101 en 102 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening:

a) De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, tenzij toepassing kan gemaakt worden van artikels 184 § 5 en 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling ver-boden. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft Zijn er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar(s).

b) De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

c) Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

7 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL"'

verleent kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun bestuur.

Ten gevolge van de fusie hebben de functies van volgende personen als zaakvoerders van de

overgenomen vennootschap DUBRUL HENNY" een einde genomen:

- de heer DUBRUL Geoffrey, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL", voorheen genaamd "DUBRUL

INVEST, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DUBRUL Geoffrey.

8. De buitengewone algemene vergadering van de vennootschap "DUBRUL" stelt vast dat voldaan werd

aan de eerste zin van artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen, dat de beide vennootschappen

daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen en de fusie bijgevolg bestaat en een feit is.

Dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

- ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

- de overgang aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van

de overgenomen vennootschap.

9. De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL" verleent een bijzondere macht aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte te doen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer NAESSENS Rik, te 8510 Kortrijk-Marke, Abdis Agnesstraat 1 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

10. De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er in de notulen van de vergadering akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties van beide vennootschappen, de overgenomen vennootschap "DUBRUL HENNY" heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

Deze tien voorafgaande besluiten worden door de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUBRUL" in al hun onderdelen goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VOOR GELLJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd

-expeditie van de akte statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Notaris Ann Daels te Kortrijk, 2° kanton.

, ,Voor-'4behoud`en

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2013
ÿþAAod Word 11.1

1,;~1." Ira In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5. 11. 2{{013

RUCHTBANK 1(~UPr-rANIJEL

.0i'tttii,,tK

Ondememingsnr : 0806.511.745

Benaming

(voluit) : DUBRUL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meibloemstraat 15, 8511 Aalbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 25 oktober 2013 houdende voorstel tot fusie van de BVBA DUBRUL INVEST, vennootschap met maatschappelijke zetel te 8511 Aalbeke, Meibloemstraat 15, met ondernemingsnummer 0806.511.745, RPR Kortrijk, door overneming van de BVBA DUBRUL HENNY, vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 8510 Rollegem, Lampestraat 89, met ondernemingsnummer 0420.042.167, RPR Kortrijk, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BVBA DUBRUL INVEST houdster is van alle aandelen van de BVBA DUBRUL HENNY, als gevolg waarvan het gehete vermogen van de BVBA DUBRUL HENNY, zowel de rechten ais de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA DUBRUL INVEST

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De 13VBA DUBRUL INVEST, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8511 Aalbeke, Meibloemstraat 15, met ondernemingsnummer 0806.511,745, RPR Kortrijk, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 22 september 2008, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 oktober 2008 onder liet nummer 981113.

De statuten werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 100ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA DUBRUL HENNY, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te gevestigd te 8510 Rollegem, Lampestraat 89, met ondernemingsnummer 0420.042.167, RPR Kortrijk, werd opgericht middels akte verleden voor notaris Michèle Vanden Bulcke te Wevelgem op 11 januari 1980, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari 1980 onder het nummer 353-21.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatste gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Baudouin Moerman te Kortrijk dd. 29 oktober 2001, houdende o.a. kapitaalverhoging door inbreng in natura gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 november 2001 onder het nummer 364.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vooi

b houcr n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 31.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.250 , aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/1.250ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 juli 2013 door de BVBA DUBRUL HENNY worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA DUBRUL INVEST.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders niet bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerder van de te fuseren vennootschappen.

BODEMSANERINGSDECREET

De over te nemen vennootschap (de BVBA DUBRUL HENNY) is geen eigenaar van een enig onroerend goed.

Aldus getekend voor BVBA DUBRUL INVEST:

Geoffrey DUBRUL

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 25 oktober 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 05.06.2013 13156-0484-012
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 08.06.2012 12159-0577-012
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 28.06.2011 11221-0149-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 29.06.2010 10237-0140-012

Coordonnées
DUBRUL INVEST

Adresse
MEIBLOEMSTRAAT 15 8511 AALBEKE

Code postal : 8511
Localité : Aalbeke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande