DUCOVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUCOVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.671.108

Publication

20/06/2014
ÿþModWDrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte "

nrpetegd/ofltVaflgOfl pp-4

11111111Itt111111MIIIIII

1 t JUNI 2014

ter griffie varbdR.Nederiandstalige rechtbank van koophandel Eirussel

Ondernemingsnr 0827.671.108

Benaming

(voluit) : Ducova

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Industrieiaan 6, 1740 Ternat

(volledig adres)

akte:Onderwerp Neerlegging fusievoorstel

De raad van bestuur van Retail Estates (de "Overnemende Vennootschap" of "Retail Estates" zoals hierna gedefinieerd) enerzijds en het college van zaakvoerders van SDW lnvest (de "Over Te Nemen Vennootschap 1" of" SDW Invest' zoals hierna gedefinieerd) en Ducova ( de "Over Te Nemen Vennootschap 2" of "Ducova") [hierna tesamen genoemd: de "Over Te Nemen Vennootschappen" en elk afzonderlijk de "Over Te Nemen Vennootschap"] anderzijds, hebben op 23 mei 2014 vergaderd en beslist over de opmaak en goedkeuring van een gezamenlijk fusievoorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Door deze verrichting zef het gehele vermogen van de Over Te Nemen Vennootschappen, zowel de rechten

"

als verplichtingen, met inbegrip van doch niet beperkt tot de rechten, gronden, gebouwen en aanhorigheden zoals gedetailleerd omschreven in punten 3 en 4 hierna, overgaan op de Overnemende Vennootschap.

1BEOOGDE VERRICHTING

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de Over Te Nemen Vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaan naar de Overnemende Vennootschap, die houdster zal zijn van alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschappen op datum van de beslissing over de fusie.

De verrichting is onderworpen aan de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek Vennoot-schappen. Er wordt slechts een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overwogen, zodat de fusie enkel plaatsvindt indien de Overnemende Vennootschap op datum van de beslissing over de fusie alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschappen heeft verworven. Indien de fusie niet v6ór 31 december 2014 gerealiseerd wordt, komt dit voorstel te vervallen,

2IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

2.10e Overnemende Vennootschap

De Overnemende Vennootschap is de openbare vastgoedbevak onder de vorm van een naamloze vennootschap Retail Estates.

De Overnemende Vennootschap werd ais naamloze vennootschap opgericht onder de naam lmmo Budget bij notariale akte op 12 juli 1988, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli 1988 onder het nummer 880729-313, en is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0434.797.847.

De naam van de Overnemende Vennootschap werd gewijzigd in "Retail Estates" bij notariële akte van 6 februari 1998, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart 1998, onder het nummer 980307-082.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1740 Ternat, Industrielaan 6.

De statuten van Rotait Estates werden verschillende keren gewijzigd, het laatst op 9 december 2013.

Het maatschappelijk kapitaal van Real' Estates bedraagt op heden EUR 164.037.087,74 en is vertegenwoordigd door 7.290.411 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van Retail Estates, zoals bepaald in artikel 3 en 4 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft als doel het collectief beleggen vanuit het publiek aangetrokken financieringsmiddelen in vastgoed zoals gedefinieerd in de vastgoedbevakwetgeving.

Derhalve belegt de vennootschap in hoofdorde in vastgoed, zoals bepaald in de vastgoedbevak-wetgeving,. met name:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.onroerende goederen als gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en de zakelijke rechten op onroerende goederen;

2.aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen, die exclusief of gezamenlijk worden gecontroleerd door de vastgoedbevak;

loptierechten op vastgoed;

4.aandelen van openbare of institutionele vastgoedbevaks, op voorwaarde dat hierover, in laatstgenoemd geval, een gezamenlijke of exclusieve controle wordt uitgeoefend,

5.rechten van deelneming in buitenlandse instellingen voor collectieve belegging in vastgoed onder de voorwaarden voorzien door de vastgoedbevakwetging;

6.vastgoedcertificaten zoals bedoeld in artikel 5 §4 van de wet van 16 juni 2006;

7.rechten die voortvloeien uit contracten waarbij aan de vastgoedbevak één of meer goe-deren in leasing worden gegeven, of andere analoge gebruiksrechten worden verleend.

Binnen de grenzen van het beleggingsbeleid, zoals omschreven in artikel 4 van de statuten en in overeenstemming met de vastgoedbevakwetgeving, mag de vennootschap zich inlaten met de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van medeëigendom van vastgoed zoals hierboven beschreven, de deelneming bij wijze van fusie of anders, in elke vennootschap met een gelijkaardig of aanvullend doel (met inbegrip van een deelneming in een dochtervennootschap ten opzichte waarvan een controlebevoegdheid bestaat die dienstverlening verschaft aan de verhuurders van de gebouwen van de vastgoedbevak en(of van haar dochtervennootschappen) en in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag niet optreden als bouwpromotor behalve als het occasioneel is. De vennootschap mag hypotheken of andere zekerheden verlenen alsook kredieten verstrekken en zich borg stellen ten gunste van een dochteronderneming, binnen de perken van de vastgoedbevakwetgeving.

In bijkomende orde of tijdelijk, kan de vennootschap tevens beleggen in effecten die geen vastgoed zijn. Deze beleggingen zullen gediversifieerd zijn teneinde een gepaste verdeling van het risico te verzekeren. De vennootschap kan niet-toegewezen liquide middelen bezitten. De liquiditeiten kunnen in aile munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke

Zij kan tevens afdekkingsinstrumenten kopen of verkopen, met uitzondering van speculatieve verrichtingen, op voorwaarde dat deze enkel dienen om het rente-en wisselkoersrisico te dekken.

De vennootschap en haar dochtervennootschappen mogen één of meer onroerende goederen in leasing geven. Het in leasing geven van één of meer onroerende goederen met koopoptie mag evenwel slechts als bijkomende activiteit worden uitgeoefend, behalve indien die onroerende goederen bestemd zijn voor

doeleinden van algemeen belang dat geval kan de activiteit in hoofdorde worden uitgeoefend).

In het algemeen wordt de vennootschap geacht het geheel van haar activiteiten en transacties te verrichten in overeenstemming met de regels en binnen de grenzen voorgeschreven door de vastgoedbevak wetgeving en iedere andere toepasselijke wetgeving.

Artikel 4- BELEGGINGSBELEID

Om het beleggingsrisico op een geschikte manier te spreiden, zullen de beleggingen gebeuren in gebouwen met als hoofdbestemming detailhandel aan de rand van woonkernen of buiten dergelijke woonkernen met een bebouwde oppervlakte die in principe varieert tussen de vijfhonderd vierkante meter (500 m2) en tienduizend vierkante meter ( 10.000 m2). De onroerende goederen liggen verspreid in geheel België en eventueel de lidstaten van de Europese Gemeenschap.

Maximum tien ten honderd (10%) van de activa mogen belegd worden in onroerende goederen, waarvan de hoofdaktivitelt niet beantwoordt aan hoger vernoemde criteria. Voor de doelstellingen van dit artikel wordt als detailhandel bedoeld: zowel de dienstverlening als handel met particulieren en/of handelaars die plaatsvindt in een winkelruimte of toonzaal."

2.2De Over Te Nemen Vennootschap SDN invest

De Over Te Nemen Vennootschap 1 SDW Invest is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch Recht, met maatschappelijke zetel te 1740 Temat, industrielaan 6 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0445.581.277 en werd opgericht als naamloze vennootschap onder de benaming Gaverland blijkens notariële akte verleden voor notaris Xavier Martens te Gent op 28.10.1991 dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 november daarna, onder het nummer 911121-208. (hierna "SDW invest").

De statuten van SDW lnvest werden verschillende keren gewijzigd en voor het laatst bij akte voor notaris Niek Van der Straeten te Destelbergen op 3 september 2013, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 september daarna onder het nummer 0141058.

Het maatschappelijk kapitaal van SDW lnvest bedraagt thans EUR 465.792 en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van SDW invest zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

'De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop en de verkoop van alle onroerende goederen, het oprichten en herstellen van gebouwen, het verhuren van gebouwen en aile handelingen die enig verband hebben met immobiliën, zowel rechtstreeks of als makelaar.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerend patrimonium en onder meer aan-en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van aile onroerende gebouwde en ongebouwde, gemeubileerde en niet-gemeubileerde goederen alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, en aanverwante activiteiten.

Alle verrichtingen die betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerend en roerend patrimonium. Zij mag daartoe voor eigen rekening aandelen, obligaties, kasbons verwerven en vervreemden, zowel van Belgische als buitenlandse vennootschappen en instellingen. De vennootschap mag daartoe eveneens roerende goederen aan-en verkopen, huren en verhuren, dit in de ruimste zin van het woord.

Het beheer van goederen en middelen die bijdragen tot de uitvoering van de activiteiten van de vennoten en derden ( meubilair, materieel, toestellen, financiële middelen, personeel, zelfstandige medewerkers,...) en het verrichten van administratieve werkzaamheden voor derden.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van al hetgeen hiervoor bepaald.

Zowel voor zichzelf ais voor rekening van derden of in deelneming met derden voor zichzelf of door tussenkomst van welkdanige andere natuurlijke of rechtspersoon in België of in het buitenland: aile onroerende verrichtingen inbegrepen aankoop en verkoop, de ontwikkeling, de verkaveting, verhuring en de exploitatie van toeristische of andere onroerende goederen. De vennootschap kan optreden ais makelaar in immobiliën vennootschappen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders en vennoten,"

2.30e Over Te Nemen Vennootschap Ducova

De Over Te Nemen Vennootschap 2 Ducova is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch Recht, met maatschappelijke zetel te 1740 Ternat, Industrielaan 6 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0827.671.108 en werd opgericht krachtens akte verleden voor notaris Bernard Loontjens, notaris te Izegem, op 25 juni 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 19 juli nadien, onder nummer 107469.

De statuten van Ducova werden voor het laatst gewijzigd bij akte voor notaris Peter Van Melkebeke te Brussel op 29 november 2013, dewelke gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 december daarna onder het nummer 0188637.

Het maatschappelijk kapitaal van Ducova bedraagt thans EUR 907,105,05 en is vertegenwoordigd door 79.819 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van Ducova zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel:

1,Voor eigen rekening

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend ver-mogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en de uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandetenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemin-gen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekrnaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten-en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en fun cties.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

De aan-en verkoop, evenals de in-en uitvoer van om het even welke goederen.

111.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roe-rende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden ( met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zef zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

2 ABoekhoudkundige datum (art 719, 2° W. Venn.)

De handelingen van de Over Te Nemen Vennootschappen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf de datum dat de fusie is voltrokken (zie punt 10 hieronder).

2.5Bijzondere rechten (art 719, 3°W. Venn.)

Aile aandelen die het kapitaal van de Over Te Nemen Vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de Over Te Nemen Vennootschappen,

Bijgevolg moeten dienaangaande geen maatregelen uitgewerkt worden.

2.6Bijzondere voordelen (art 719, 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen, noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap.

3BESCHRINING VAN DE RECHTEN DIE TOT HET PATRIMONIUM VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 1 SDW INVEST BEHOREN:

Stad Deinze - tweede afdeling- Astene

Een handelspand op en met grond gelegen onder de stad Deinze, tweede afdeling, Astene, aan de Astenemolenstraat, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie C, nummer 143/K/2, met een oppervlakte van 65a23ca.

Stad Gent - vijfentwintigste afdeling - Sint-Denijs-Westrem

Een handelspand op en met grond gelegen onder de gemeente Sint-Denijs-Westrem aan de Kortrijksesteenweg 1192/B, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B, nummer 2/V met een oppervlakte van 24a81ca. Op 22 april 2014 werd de akte van minnelijke onteigening verleden voor het Aankoopcomité Gent I tussen enerzijds SDW lnvest bvba als verkopende partij en anderzijds het Vlaamse Gewest ais onteigenaar. Het betreft een onteigening ten algemene nutte van 58ca5dm2 grond, te nemen uit voormeld perceel.

Een perceel grond op en met grond gelegen onder de gemeente Sint-Denijs-Westrem aan de Adelaarsstraat, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B, nummer 4/R/2 met een oppervlakte van 33 ca.

Gemeente Sint-Martens-Latem (eerste afdeling)

In een gebouw, opgericht op grond gestaan en gelegen te Sint-Martens-Latem, Kort-rijksesteenweg 18, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B, nummer 441/R/7 met een oppervlakte van 18a97 ca:

1640/1930sten in volte eigendom in voormeld gebouw, getinkt aan volgende privatieven in voormeld gebouw;

-De 14 parkingpiaatsen, genummerd 1-2-3-4-5-6-7-841-12-123444546;

-De winkelruimte vooraan;

-De winkelruimte achteraan.

Dit alles zoals beschreven in de hierna vermelde basisakte van notaris Tytgat de dato 8 juni 2007, Stad Gent (vijfentwintigste afdeling) Sint-Denljs-Westrem

Een gebouw op en met grond gestaan en gelegen te Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1149, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie B, nummer 99/L met een oppervlakte van 8a19 ca.

4BESCHRINING VAN DE RECHTEN DIE TOT HET PATRIMONIUM VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 2 DUCOVA BEHOREN:

Stad Marche-en-Famenne - eerste afdeling

1.Een nijverheidsgebouw op en met grond en aile aanhorigheden, gestaan en gelegen onder de stad Marche-en-Famenne, eerste afdeling, aan de Rue du Part industriel 13, gekadastreerd volgens huidige kadastrale legger sectie A, nummer 889/G/4 met een oppervlakte van 31a36ca.

2.Een nijverheidsgebouw op en met grond en alle aanhorigheden, gestaan en gelegen onder de stad Marche-en-Famenne, eerste afdeling, aan de Rue du Parc Industriel +13, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger sectie A, nummer 889/K/4 met een oppervlakte van 58a34ca.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge 3.Een magazijn op en met grond en alle aanhorigheden, gestaan en gelegen onder de stad Marche-en-

Famenne, eerste afdeling, aan de Rue du Parc Industriel +13, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale

legger, sectie A, nummer 889/H/4 met een oppervlakte van 16a88ca.

Gemeente Andenne

Een grootwarenhuis gelegen aan de Avenue de Belle-Mine 23, op en met grond en aile aanhorigheden,

gestaan en gelegen eerste afdeling, sectie H, nummer 28/X/3 met een oppervlakte van 19a63ca. Volgens titel

ais volgt gekend:

Commerciële ruimte 1 bestaande uit:

-In privatieve en exclusieve eigendom: het lokaal zelf met een oppervlakte van 1265 m2, met inbegrip van

het privatief gebruiksrecht op de parkings gelegen voor de façade van deze commerciële ruimte;

-In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 645/1000sten in de gemeenschappelijke delen

waaronder het terrein.

Zoals nader omschreven in de basisakte van 6/7/2007 voor notaris Marc Henry te Andenne.

Stad Bilzen (eerste afdeling)

In een appartementsgebouw genaamd Residentie " De Klokke", gelegen op en met grond en aile

aanhorigheden gestaan en gelegen te Bilzen, eerste afdeling, Passage 6, Passage 9 en Klokkeplein 7 sectie M,

nummer 5601E:

1)0e handelsruimte genummerd "2", gelegen in blok 1 op de gelijkvloerse verdieping in het midden indien

men van op het binnenplein voor het gebouw staat omvattende:

a.ln privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte zelf.

b.ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 221/10.000sten van de gemene delen van het gebouw

waaronder de grond.

2)0e handetsruimte genummerd U4 gelegen in blok 2 op de gelijkvloerse verdieping palende aan de

Klokkestraat, het binnenplein en Winkelstraat, omvattende:

a.ln privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte zelf;

b.ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 894/10.000sten van de gemene delen van het gebouw

waaronder de grand.

3)0e handelsruimte genummerd '9" gelegen in blok 2 op de gelijkvIcerse verdieping op de hoek van het

binnenplein en de Winkelstraat (rechterkant komende van het binnenplein) omvattende:

a.in privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte zelf;

b.ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 464/10.000sten van de gemene delen van het

gebouw waaronder de grond.

Zoals deze goederen nader omschreven staan in de basisakte met reglement van mede-eigendom verleden

voor notaris Joel Vangronsveld te Bilzen op 18 maart 2002. Zoals gewijzigd ingevolge aktes voor zelfde notaris

op 8/10/2003, 20/11/2003, 30/8/2004 en 18/11/2005.

Stad Brugge (negentiende afdeling) - Sint Kruis 1

Een handelseigendom (volgens kadaster genaamd toonzaal') op en met grond en aile aanhorigheden

staande en gelegen aan de Maalsesteenweg +42, volgens recent kadaster gekend onder sectie D nummer

11/E/17 met een oppervlakte van 237 m2.

Stad Doomik (tweëendertigste afdeling) Froyennes

Een handelshuis op en met grond en alle aanhorigheden gestaan en gelegen aan de Rue des Roselières,

volgens recent kadaster gekend onder sectie C, nummer 20/T met een oppervlakte van 1346m2,

Stad Luik (drieëntwintigste afdeling) - Grivegnée- tweede afdeling

In een gebouwencomplex bestaande uit handelsgebouwen opgericht op een perceel grond, gelegen aan de

Rue Servais Malaise 29/31, volgens recent kadaster gekend onder sectie B, nummer 320/Y en een onverdeeld

aandeel van 15.075/16.673sten in een perceel gebruikt als weg, bekend ten kadaster onder sectie B, nummer

323/S13 met een gezamenlijke oppervlakte van 14.064 m2:

In gebouw A:

a)De handelsruimte Al. Op het gelijkvloers links in het gebouw aangeduid als "magasin A" omvattende:

a.ln privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte met toe-gangsdeuren, uitstalramen,

voorraadruimten en dienstruimten met een vloeroppervlakte van 1000 m2 en een netto handelsoppervlakte van

850 m2.

Lin mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1600/10.000sten in de gemene delen van het gehele

complex waaronder de grand en 1600/6050sten in de gemene delen van het gebouw A.

b)De handelsruimte A.2. op het gelijkvloers in het midden tussen handelsruimte Al. en A3 aangeduid als

"magasin 2" omvattende:

a.ln privatieve en uitsluitende eigendom: de handelsruimte met toe-gangsdeuren, uitstalramen,

voorraadruimten en dienstruimten met een vloeroppervlakte van 930 m2 en een netto handelsoppervlakte van

725 m2.

b.ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1400/10.000sten in de gemene delen van het gehele

complex waaronder de grand en 1400/6050sten in de gemene delen van het gebouw A.

Zoals uitvoerig beschreven in de basisakte opgemaakt door notaris Bart Drieskens te Houthalen op

23.812002, gewijzigd op 26.09.2002

Gemeente Heusden-Zolder (derde afdeling) (Zolder 1)

In een appartementsgebouw, gelegen aan de Meylandtlaan 171, op en met grand en alle verdere

aanhorigheden, volgens recent kadastraal uittreksel sectie F, nummer 185/G/3 met een oppervlakte van 4564

m2:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De handelsruimte gelegen op het gelijkvloers, omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: winkelruimte met toegangsdeuren en uitstalramen, magazijn,

refter, hal met twee toiletten, kleedkamer heren, kleedkamer dames, bureau, twee koelruimtes, loskade,

tellerruimte winkel, het niet bebouwde gedeelte van het dak (plat dak) boven de handelsruimte.

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 743/1000sten in de gemene delen van het gebouw

waaronder de grond.

c)Het exclusief gebruik en genot van de in-en uitrit evenals van de parking achter en rechts van het gebouw

en de groenzone vooraan het gebouw op fast van onderhoud en herstelling als een goed huisvader, en met een

erfdienstbaarheid van doorgang ten behoeve van de eigenaars, gebruikers of huurders van de appartementen

zodat ze hun appartement, de parkings en de autostaanplaatsen kunnen bereiken, zonder dat de toegang tot de

autostaanplaatsen mag verhinderd worden.

Zoals voorschreven goed beschreven is in de basisakte met reglement van mede-eigendom verleden voor

notaris Bernard Loontjens te Izegem op 16.1.2008, gewijzigd op 8/10/2008 en 31.3.2010.

Stad Huy (derde afdeling) - Ben Ahin

In een handelscomplex genaamd " Ben-Ahin" (voorheen "la Porte de Huy"), bestaande uit: handelsruimten,

parkings en appartementen opgericht op een perceel grond aan de Avenue du Bosquet 85 B, bekend ten

kadaster volgens recent kadaster sectie A, nummer 11/F/2 met een totale oppervlakte van 16.173 re:

In het blok "A", bestaande uit 4 handelsruimten:

De handelsruimte genaamd "commerce 3" op de gelijkvloerse verdieping, de derde ruimte links gezien door

te kijken naar het Nok "A", richting het noorden, begrijpende;

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: de handesfruimte, bestaande uit een voorraad, een eetzaal, twee

bureau's, een verwarmingslokaal, toiletten en een nooduitgang met zijn muren en zijn toebehoren;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

14.231/100.000sten van de algemene gemene delen;

3819/10.000sten van de bijzondere gemene delen van het blok "A";

14.705/100.000sten van de bijzondere gemeen delen voor blokken "A-B-C-D" ( uitgezonderd

appartementen);

Zoals nader omschreven in de basisakte verleden voor notaris Thierry de Rachetée te Wanze op

20.11.2007, zoals gewijzigd op 3.11.2009,

Gemeente Lanaken (eerste afdeling)

Een handelspand op en met grond en aile aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de Maaseikersteenweg

nummer +197.. gekadastreerd sectie B, nummer 339/P met een oppervlakte van 5478 m2.

Een grootwarenhuis met parking op en met grand en aile aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de

Maaseikersteenweg nummer +197, sectie B, nummer 339/X met een oppervlakte van 1187 m2.

Een handelspand op en met grond en aile aanhorigheden, gestaan en gelegen aan de Maaseikersteenweg

nummer +197, sectie B, nummer 339/C/2 voor 1173 m2.

Gemeente Libramont (vijfde afdeling) - Recogne

In een commercieel complex gelegen, op en met grond en aile aanhorigheden gelegen Rue de l'Aliénau 18,

sectie A, nummer 530/L:

a)in privatieve en exclusieve eigendom: een commerciële ruimte met een bruikbare oppervlakte van ca.

1062 m2, "lot genoemd;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

a.106/1000sten in de gewone gemeenschappelijke delen waaronder de grond;

b.106/612sten in de specifieke gemeenschappelijke delen verbonden aan de loten 1,2,3,4,5,6,7,8 en 9 in

het lot 12;

c.106/149sten in de specifieke gemeenschappelijke delen verbonden aan de loten 1 en 2 in het lot 16.

d.106/177sten in de specifieke gemeenschappelijke delen verbonden aan de loten 2 en 2 in het lot 22,

Stad Lokeren (tweede afdeling)

Een oommercieel gebouw met parking, op en met grond en aile verdere aanhorigheden, gestaan en

gelegen volgens titel aan de Zelebaan, sentie B, nummer 727/M met een oppervlakte van 2641 m2 en volgens

recent kadastraal uittreksel gelegen aan de Vellenstraat sectie B, nummer 727/P voor 30 m2 en nummer 727/N

voor 2611 m2.

Stad Oudenaarde (zevende afdeling) Leupegem

Een grootwarenhuis op en met grond en aile verdere aanhorigheden, Ronseweg 56, volgens recent

kadastraal ulltreksel gelegen sectie a, nummer 346/L met een oppervlakte van 2237 m2.

Gemeente Esneux (tweede afdeling)- Tilff

Een grootwarenhuis op en met grand en aile verdere aanhorigheden gestaan en gelegen aan de Avenue

Laboulle 17, sectie D, nummer 139/L met een oppervlakte van 1615 m2.

Gemeente Zelzate (tweede afdeling)

Een handelspand op en niet grond en aile aanhorigheden gestaan en gelegen aan de Maisstraat 3, gekend

volgens kadaster sectie C, nummer 206/K voor 3310 m2

5RUILVERHOUDING

Vermits de voorgenomen verrichting een met fusie gelijkgestelde verrichting is overeenkomstig artikel 676

van het Wetboek Vennootschappen, worden geen nieuwe aandelen uitgegeven en stelt zich de vraag niet naar

de emissievoorwaarden en de onderliggende ruilverhoudingen.

6BELANG VAN DE FUSIE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Door de voorgenomen verrichting komen alle goederen van de Over Te Nemen Vennootschappen onder het fiscale regime van de Overnemende Vennootschap als openbare vastgoedbevak.

Daarnaast wordt de voorgenomen verrichting doorgevoerd teneinde de administratie en het beheer van de Over Te Nemen Vennootschappen te vereenvoudigen en dus kostenefficiénter te werken.

7KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting warden volledig gedragen door de Over Te Nemen Vennoot-schappen. 8VERBINTENISSEN

De raad van bestuur/colleges van zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrich-ting onder de hiervoor bepaalde voorwaarden.

De raad van bestuur/colleges van zaakvoeders van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen verbinden zich ertoe om ten aanzien van elkaar alsook ten aanzien van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap aile nuttige inlichtingen mee te delen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk en de raad van bestuur/colleges van zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen verbinden zich er derhalve wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

960EDKEURING VAN HET FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 722, §6 van het Wetboek van Vennootschappen, en rekening houdend met het feit dat de Overnemende Vennootschap houdster zal zijn van alle aandelen van de Over Te Nemen Vennootschappen op datum van de beslissing over de fusie, is de goedkeuring door de algemene vergaderingen van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen niet vereist voor de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, behalve indien één of meer aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap, die aandelen bezitten die 5% van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, de bijeenroeping zouden vragen van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die over het fusievoorstel moet besluiten, en dit uiterlijk binnen de 6 weken na cie neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zal onderhavig fusievoorstel worden voorgelegd aan de raad van bestuur/colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen en van de Overnemende Vennootschap ten vroegste 6 weken na de neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 722, §6, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere aandeel-houder van de Overnemende Vennootschap op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de volgende documenten; (a)dit fusievoorstel;

(b)de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen; en

(c)de verslagen van de bestuurders/zaakvoerders en van de commissarissen van de laatste drie boekjaren van de Overnemende Vennootschap en van de Over Te Nemen Vennootschappen.

De Over Te Nemen Vennootschappen en de Overnemende Vennootschap zullen ernaar streven om onderhavig fusievoorstel door hun raad van bestuue/colleges van zaakvoerders te laten goedkeuren op 31

" december 2014 met dien verstande dat de timing in gemeenschappelijk overleg tussen de Overnemende Vennootschappen en de Over Te Nemen Vennootschappen zal worden vastgesteld in functie van (I) de daadwerkelijke publicatie van het fusievoorstel, en (ii) de voorafgaandelijke administratieve verplichtingen welke gebruikelijk verbonden zijn aan de overdracht van vastgoed (infra).

De partijen komen overeen dat de fusie ten vroegste uitwerking krijgt op 30 september 2014 om 00u en ten laatste op 31 december 2014 om 24 u. Het is mogelijk dat in functie van de evaluatie van de voorafgaande administratieve verplichtingen de besluitvorming van de verschillende vennootschappen op verschillende de tijdstippen zullen plaatsvinden. Eveneens zal het mogelijk zijn dat de besluiten van de verschillende vennootschappen uitwerking zullen hebben op onderscheiden data.

10NEERLEGGING EN VOLMACHT

Het bovenstaand fusievoorstel wordt door de raad van bestuur van de Overn amende Vennoot-schap en door de colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap geven volmacht aan Maaike Dubois en Karol Gheeraert, elk afzonderlijk, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstel en daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen.

Voor eensluidend uittreksel,

Jan De Nys

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/10/2014
ÿþ mod 11.1

" -% " C5-1 lz J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe varheekte

weiegd/ontvangen op '



10 OKT. 2014

tor griffie van de Nederiandstahge

tOGhtbanK v44W Keetericfel Brasse]

111111111'!!1111,1.1t11111Ï11111111

be

a

Bi Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1

Ondernemingsnr :0827.671.108

Benaming (voluit) : Ducova

l;

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig september tweeduizend veertien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ducova", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, Industrielaan 6, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen Vennootschap 2' genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft;

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 5 juni 2014 door de bestuursorganen ,! van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ducova", waarvan de zetel gevestigd is te :! 1740 Temat, Industrielaan 6, "de Overgenomen Vennootschap 2" en de naamloze vennootschap "RETAIL

ESTATES", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, Industrielaan 6, ondernemingsnummer ; 0434,797.847, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig

artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "RETAIL ESTATES" de Overgenomen Vennootschap 2 "Ducova" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestetde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap 2 zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap 2 ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap 2 worden vanaf 31 oktober 2014 om 24 uur boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

'; Juridische datum

Onderhavige met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met de Overgenomen Vennootschap 2

treedt juridisch in werking op datum van 31 oktober 2014 om 24 uur.

1 3' Bijzondere volmacht werd verleend aan aan de heer Jan De Nys en/of mevrouw Maaike Dubois, individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens In de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

;i VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal).

Dit uittreksel werd afgeleverd vr5r5r registratie bij toepassing van artikel 173,10 bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Industrielaan 6

1740 TERNAT

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "RETAlL ESTATES" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE TWEEDE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

UëJ_ ?. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0827671108

01

Benaming (voluit) : DUCOVA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 6

1740 Ternat

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig november tweeduizend dertien, door Meester

Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid "DUCOVA", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, Industrielaan, 6, hierna "de;

Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering en deze voortaan te houden op de derde

vrijdag van de maand maart om 10 uur en wijziging van de eerste zin van artikel 13 van de statuten door dei

volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart

om 10 uur."

Overgangsbepaling.

De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over de

jaarrekening afgesloten per 31 december 2013 zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart

2014 om 10 uur.

2/ Wijziging van artikel 29 van de statuten inzake de vereenvoudiging van de externe vertegenwoordiging

van de Vennootschap; meer bepaald vervanging van artikel 29 door de volgende tekst :

"ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal).

Uitgereikt vddr registratie in toepassing van artikel 173, 1 ° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

25/11/2013
ÿþBai:- t: 2C13 NEERGELEGD r

r. ,

~ -

_ 6. 11, 2013

..u, ,~ ,. ,.~,..

l~ECHTBA~ ~F ~lAi1b1;L



Mad word 7i,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VIONiTEUR

18 -11- Eº%-GISCH ST/

1 im

*131 632



Ondernemingsnr : 0827.671.108

Benaming

(voluit) : DUCOVA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentstraat 170-8760 Meulebeke (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerders- benoeming commissaris-zetelverplaatsing

Bij de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders en de daarna gehouden raad van bestuur van 31 oktober 2013 werden volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Verplaatsing zetel naar Industrielaan 6, 1740 Ternat met effect op 31 oktober 2013;

2. Kennisname van het ontslag van de huidige zaakvoerders zijnde:

- de heer Joost Dubaere;

- de heer Luc Dubaere;

- mevrouw Katelijn Dubaere;

- de naamloze vennootschap DUPRO, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Joost; Dubaere;

- de naamloze vennootschap KOBELMA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc. Dubaere,

- de naamloze vennootschap ALLIMMO, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw; Katelijn Dubaere.

3. Benoeming van nieuwe zaakvoerders met ingang op 31 oktober 2013 voor een duur van 6 jaar:

- de naamloze vennootschap SNOWDONIA, met zetel te Deurle, Lindenpark 2, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger de heer Jan De Nys;

- de naamloze vennootschap TRADISUD, met zetel te 's Gravenwezel, Rozenlaan 24, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger de heer Paul Borghgraef

Hun mandaat is onbezoldigd.

4. Benoeming als commissaris met ingang op 31 oktober 2013 voor een periode van 3 jaar: DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te Diegem, Berkenlaan 8 B, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen De Brabander, Haar bezoldiging wordt vastgelegd op 2500 EUR op jaarbasis.

voor analytisch uitreksel,

Snowdonia nv via vaste vertegenwoordiger de heer Jan De Nys

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 like".

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwootdigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13436-0255-014
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 06.08.2012 12382-0278-014

Coordonnées
DUCOVA

Adresse
GENTSTRAAT 170 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande