DUMOBIL CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DUMOBIL CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 831.773.911

Publication

20/08/2014
ÿþ( LL-kni

Mal 24

¬ t '; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-NEERCEL

MO 1TEUR BELGE

12 -08- 201 BELGI" CH STAAT

---

Griffie Rechtbank Koophandel

0 5 AUG 2014

D Gent Afderugge

De ry ";~

~1 SBLP

Ondernerningsnr : 0831.773.911

Benaming

(voluit) : DUMOB1L CONSTRUCT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Felix D'Hoopstraat 180 te 8700 Tielt

Onderwerp akte : BEVOEGDHEIDSDELEGATIE

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 23 juli 2014 blijkt dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De BVBA "BORREY & PARTNERS" met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Pierssensdreef 2, BTW BE 0546.827404, RPR Gent, afdeling Brugge, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigers, de, heer Didier BORREY en de heer Sam BORREY, voornoemd, aangesteld werd als bijzonder gevolmachtigde en: dit met ingang van 8 april 2014.

De bijzonder gevolmachtigde zal beschikken over volgende bijzondere macht:

- Het onderhandelen en ondertekenen van compromissen en bouwcontracten.

De bijzondere gevolmachtigde mag deze bevoegdheid uitoefenen ongeacht het bedrag.

Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur.





Vossekot NV

Vertegenwoordig door haar

Gedelegeerd bestuurder

Philippe DUBAERE

Vaste vertegenwoordiger



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/03/2014
ÿþ Riad Word 11.1

ÿ, f~ ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : FELIX D'HOOPSTRAAT 180, 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd, 17 december 2013:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coüperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te Lichterveldestraat 39A, 8820 Torhout, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Kwadestraat 151A bus 42, 8800 Roeselare, tot commissaris te benoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Voor de gedelegeerd bestuurder,

Vossekot NV

Philippe DUBAERE

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

MONITEUR BELGf EERGELEGDTEP IPIFFIE VAN DE z 7 -02- 20 r-

RECHTBANK VAtv'tOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELINGRj BRUGGE)

$f PA

BELGISCH STAATD 2 o FTlitk14

[?e griffer.

Ondememingsnr : 0831.773.911

Benaming

(voluit) : DUMOBIL CONSTRUCT

(verkort):

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 16.01.2014 14010-0222-034
11/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUrR BEL* y~~F4~ ~, ~>r vttlFFtE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

0 4 -07- 2213 BRUG ~Af eljng Bruggei

ELGISCH ST.A,'~~ f?i. _~°p' -~~ 1N1 ~û1~

Griffiear

. 1-





i i i InIIBIIIVIItllplOp VI

Vo beha *13107129*

aan

Belg

Staat





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0831.773.911

Benaming

(voluit) : DUMOBIL CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Felix D'Hoopstraat 180 te 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verfeden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 25 juni 2013, ter registratie neergelegd op het bevoegde registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUMOBIL CONSTRUCT', te 8700 Tielt, Felix D'Hoopstraat 1180, volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen zestig euro (¬ 1.000.060,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) op één miljoen tweeënzestig duizend zestig euro (¬ 1.062.060,00) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van duizend zeshonderd dertien (1.613) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen zestig euro (E 1000.060,00).

Deze duizend zeshonderd dertien (1.613) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen tweeënzestig duizend zestig euro (¬ 1.062.060,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd dertien (1.713) aandelen.

DERDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

Ais gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de eerste zin van artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweeënzestig duizend zestig euro (¬ 1.062.060,00) en is verdeeld in duizend zevenhonderd dertien (1.713) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één! duizend zevenhonderd dertienste (1/1.713steste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 22 VAN DE STATUTEN

Ingevotge de wijziging van artikel 640 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering artikel tweeëntwintig van de statuten aan te passen door wijziging van de paragraaf inzake het vraagrecht van de aandeelhouders, en dit als volgt:

"Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 25 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om artikel 25 van de statuten inzake de ontbinding en de vereffening aan te passen aan de gewijzigde wetgeving terzake, en dit ais volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

f ~

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij een-voudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

ZESDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COÖRDINATIE  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Recht-bank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mo-gelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervuilen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a :

Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

Mevrouw Linda Martens.

Mevrouw Eugénie Carrez.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage

-Gecoordineerde statuten

-expeditie van de akte

Op do laatsle b17. van Luik B vcrmcldcn : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.01.2013 13027-0085-032
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.12.2011, NGL 31.01.2012 12022-0588-029
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 28.12.2016, NGL 27.01.2017 17034-0353-041

Coordonnées
DUMOBIL CONSTRUCT

Adresse
FELIX D'HOOPSTRAAT 180 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande