DUST SOLUTIONS EQUIPMENT SERVICES, AFGEKORT : D.E.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUST SOLUTIONS EQUIPMENT SERVICES, AFGEKORT : D.E.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.920.071

Publication

28/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van, octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing op het gebied van beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks bij het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het uitoefenen van mandaat van vereffenaar.

- Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

- Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de voorgaande activiteiten en doelstellingen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën.

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

- Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die he genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide produkten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, in welk land ook. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze ook belangen mogen hebben in alle ondernemingen die een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden of te helpen realiseren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

ARTIKEL 4. : DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL II. - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5. : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen werd volledig in geld ingeschreven; deze aandelen werden volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd voorgelegd.

- de heer Herreman Geert, voornoemd, heeft ingeschreven op 90 aandelen, volstort ten belope van ¬ 9.000,00;

- mevrouw Plancke Caroline, voornoemd, heeft ingeschreven op 90 aandelen, volstort ten belope van ¬ 9.000,00;

- mevrouw Herreman Chauvilla, voornoemd, heeft ingeschreven op 6 aandelen, volstort ten belope van ¬ 600,00.

Het kapitaal kan worden gewijzigd.

TITEL III. - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 11. : ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerders

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd :

1/ de heer HERREMAN Geert, voornoemd;

2/ mevrouw PLANCKE Caroline, voornoemd.

De statutaire zaakvoerders kunnen slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL 12. : BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte, met uitzondering van de aan- en verkoop van onroerende goederen, het toestaan van leningen en het afsluiten van huurcontracten, waarvoor de handtekening vereist is van de meerderheid van de zaakvoerders.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. ARTIKEL 13. : BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL 18. : JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 22. : STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 23. : WIJZE VAN STEMMEN - VERTEGENWOORDIGING

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, drager van een schriftelijke volmacht. Die moet niet

noodzakelijk een vennoot zijn.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden

aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

ARTIKEL 26. : BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van elk

jaar.

TITEL VII. : BESTEMMING VAN DE WINST

ARTIKEL 27. : WINSTBESTEMMING

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het

reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten

honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder,

de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de

zaakvoerders.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd

binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

TITEL VIII. - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 30.: ONTBINDING  VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de

zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere

vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De ontbinding en vereffening van de vennootschap geschiedt overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNER

Eerste boekjaar en jaarvergadering

1/ Het eerste boekjaar vangt boekhoudkundig aan op heden en zal eindigen op 30 september 2016.

2/ De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste zaterdag van de maand maart van het

jaar 2017.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze

opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende

voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het

uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens

de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Tot statutaire zaakvoerders werden benoemd :

1/ de heer HERREMAN Geert, voornoemd;

2/ mevrouw PLANCKE Caroline, voornoemd.

NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te

akteren dat tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd wordt :

- mevrouw HERREMAN Chauvilla, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het haar toegekende mandaat te

aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit

mandaat.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank met name de heer Patrick Vandenweghe, te Hooglede (Gits), Gudrunstraat 3 /D000.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Peter Verstraete.

Gelijktijdige neerlegging :

- het afschrift van de oprichtingsakte

02/06/2015
ÿþ h4dVlad 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTE

26

BELGISCH

*15077A7

JR BELGE

5- 2015 sTAATSBLA~i

NEERGELEGD

15, 05. 2015

Ecl1Ta ~ ~liAt~UEL

vnhYfll lV

V 1 l 1 1 il41,

Ondernerningsnr : 0565.920.071

Benaming

(voluit) : Dust Solutions Equipment Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meensesteenweg 315 B, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Zaakvoerder

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 31/03/2015, gehouden op de zetel van de vennootschap

blijkt:

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Geert Herreman.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de aandeelhouders van wie de identiteit, alsook het aantal aandelen en het aantal stemmen dat ieder van hen bezit, vermeld zijn in de aanwezigheidslijst.

De voorzitter stelt vast dat volgens de aanwezigheidslijst, alle aandeelhouders, houders van alle aandelen die het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig zijn,

De voorzitter tevens zaakvoerder zet uiteen dat de aandeelhouders afzien van de termijn en formaliteiten van bijeenroeping.

Bijgevolg is de vergadering regelmatig samengesteld, en kan zij geldig beraadslagen en besluiten over aile onderwerpen op haar agenda, zonder dat enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de bijeenroeping.

AGENDA

De voorzitter herinnert eraan dat de agenda de volgende punten bevat:

- ontslag niet-statutaire zaakvoerder

kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerder

BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast dat ze geldig is samengesteld en bekrachtigt de

uiteenzetting van de voorzitter en de samenstelling van het bureau. De gestelde vragen worden op een

bevredigende wijze beantwoord.

Na beraadslaging neemt de vergadering de volgende besluiten:

ONTSLAG NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering neemt nota van de ontslagbrief als niet-statutaire zaakvoerder van mevrouw Chauvilla

Herreman en dit ingaand op 01/04/2015.

Haar ontslag wordt met éénparigheid van stemmen aanvaard en de vergadering wil haar dan ook bij deze

bedanken voor bewezen diensten.

- KWIJTING

Bij afzonderlijke stemming verleent de vergadering, met éénparigheid van stemmen, tevens volledige en

algehele kwijting aan de zaakvoerder mevrouw Chauvilla Herreman voor haar opdracht uitgeoefend gedurende

het behandelde boekjaar.

Zaakvoerder

Geert Herreman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Coordonnées
DUST SOLUTIONS EQUIPMENT SERVICES, AFGEKORT …

Adresse
MEENSESTEENWEG 315 B 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande