DUSTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUSTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.890.676

Publication

02/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

BOEKJAAR:

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- Het uitbaten van een restaurant, verbruikssalon, hotel, tea-room, koffie- en theehuis, brasserie en taverne, café en feestzaal, traiteurzaak en banketaannemer, dit in de meest brede zin.

- Het aankopen, ruilen, verkopen, opschikken, bouwen, uitrusten, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhoud van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

- De uitbouw en het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten ervan te bevorderen. Het beheer van roerende en onroerende goederen voor rekening van derden zal slechts geschieden op voorwaarde dat de vennootschap terzake over de vereiste vergunningen en toelatingen beschikt.

- Het nemen van participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten op gelijk welke wijze met het oog op het laten renderen van de beschikbare middelen. - De planning en ontwikkeling van handels-, industriële, en commerciële projecten van allerlei aard in binnen- en buitenland, alsmede het participeren in alle beleggings- en financiële transacties die de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen. De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren en er toezicht op houden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks ver¬band houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakke¬lijken.

RESERVE EN WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algeme¬ne kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reserve¬fonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die vol¬gens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ONTBINDING:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto  actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld om in voorkomend geval volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerders dienen hun voorstel¬len te verantwoorden, zoals voorzien in artikel 232 W.Venn. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto - actief ten gevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan één / vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één / vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto - actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 W.Venn., kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden; tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door een gemeenschappelijke lasthebber aangesteld door de erfgenamen; bij gebrek aan overeenkomst met betrekking tot voormelde aanstelling worden de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst, totdat de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel op verzoek van de meest gerede partij een lasthebber zal hebben aangeduid.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten een vaste wedde worden toegekend waar¬van het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk worden voorafgegaan door deze woorden : "Voor  DUSTY , besloten vennootschap met beperkte aan¬sprakelijkheid, de (een) zaakvoerder".

EXTERNE VERTEGENWOORDIGERSMACHT:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand december om 18.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

SLOT EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte

en wordt afgesloten op 30 juni 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde dinsdag van december in 2015.

2. Benoeming van zaakvoerders  vaste vertegenwoordiger

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

De Heer CALLANT Pieter die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Zijn ambt is bezoldigd.

De Heer CALLANT Maarten die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Zijn ambt is bezoldigd.

Indien de BVBA DUSTY wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een andere

vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door de Heer Callant Pieter worden

uitgeoefend, hetgeen deze verklaart te aanvaarden.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overname

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sedert 1 maart 2014.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Volmacht

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan Accountantskantoor Van Maele te 8210 Loppem, Autobaan 22, aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank.

6. Naam

De comparanten verklaren voorgelicht te zijn door ondergetekende notaris omtrent de regel dat elke vennootschap een naam dient te hebben die verschillend is van andere vennootschappen en de mogelijkheid voor elke belanghebbende om, ingeval de naam gelijk is of in die mate gelijkend dat hij verwarring kan doen ontstaan, deze te laten wijzigen en daarnaast ook schadevergoeding te vorderen.

De comparant bevestigt tenslotte dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

De comparanten verklaren dat de notaris hen heeft ingelicht over de draagwijdte van artikel 9 van de Organieke Wet Notariaat, omtrent de mogelijkheid om bij tegenstrijdige belangen of een onevenwicht beding een raadsman van hun keuze aan te wijzen.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel. Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0554.890.676

Benaming

(voluit) : DUSTY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RAMSKAPELLESTRAAT 66, 8301 KNOKKE-HE1ST

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

NEERLEGGING VAN;

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

CALLANT PIETER CALLANT MAARTEN

ZAAKVOERDER ZAAKVOERDER

11\

Wi= i In de bijlagen bij het Bel na neerlegging ter griffi

Mod Word 11.1

13/04/2015
ÿþMod word tli

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griff-a.vaada aktA

Nír;F~c~t PGn

Griffio Rechtbank Koophandel

31 MRT 2015

%ont AftetlineWs

iae >raer



Luik B,



u

*15053003*

Ondernemingsnr : 0554.890.676

Benaming

(voluit) : Dusty

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ramskapellestraat 66, 8301 ramskapelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV-kapitaalverhoging

Er blijkt uit de notulen op dertig maart tweeduizend vijftien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor, VAN WEMMEL Joseph.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere vennoot erkent hierna kennis te hebben en in het bezit te zijn van de verslagen. Beide verslagen worden neergelegd voor de notaris.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt

"Besluit van de bedrijfsrevisor

Ondergetekende Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, werd op 29 september 2014 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA "DUSTY", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Ramskapellestraat 66 om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven passiva ten bedrage van driehonderd zestig duizend euro (360.000,00 EUR), hetzij een netto-inbreng van driehonderd zestig duizend euro (360.000,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

-Dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verant-woord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaar-deerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte en toekenning van 3.600 aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 1/3.800ste van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 10 oktober 2014

Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor."

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van driehonderd zestig duizend euro (¬

360.000,00-) om het te brengen van twintig duizend euro (¬ 20.000,00-) naar driehonderd tachtig duizend euro (¬ 380.000,00-), door de creatie van drieduizend zeshonderd (3.600) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een van een schuldvor-dering ten belope van driehonderd zestig duizend euro (¬ 360.000,00-) door de Heer CALLANT Pieter en de uitgegeven drieduizend zeshonderd nieuwe aandelen worden toegekend aan de Heer CALLANT

Pieter, zodat deze_ nieuwe aandelenbijgevolg volgestortzijn,_in legenprestatie van de_ inbreng._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op dit ogenblik is tussengekomen:

De Heer CALLANT Pieter, voornoemd,

Die na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap DUSTY en aantoont dat hij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuldvordering ten laste van de voornoemde vennootschap "DUSTY".

Vervolgens verklaart hij inbreng te doen in de vennootschap DUSTY van zijn schuldvordering, ten bedrage van driehonderd zestig duizend euro (¬ 360.000,00-) ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

Aile leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op driehonderd tachtig duizend euro (¬ 380.000,00-) en is vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd (3.800) gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde..

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande resoluties, beslist de vergadering artikel vijf (Kapitaal) van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL VIJF - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD TACHTIG DUIZEND EURO (¬ 380.000,00-)

Het is verdeeld in drieduizend achthonderd (3.800) gelijke aande-'len zonder vermelding van nominale waarde.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikel 302 en artikelen 305 tot en met 313 W.Venn.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar. Evenwel is hij ertoe ge-houden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtge-7bruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen, De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht, In geval de vennootschap éénhoofdig is geworden, geldt evenwel de bepalingen van artikelen 237 en 344 W.Venn.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone alge-mene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtne-'ming van de bepalingen van artikelen 316 tot en met 318 W.Venn.. De oproe-+ping tot deze vergadering moet het doel van de kapitaals-werminde-iring en de wijze waarop ze zal gebeuren vermelden. Bij iedere kapitaalsvermindering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behan-'deld worden."

De vennoten verlenen volmacht aan een zaakvoerder tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd véâr de formaliteit van registratie overeenkom-istig art. 17311 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 28.01.2016 16035-0251-016
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0172-017

Coordonnées
DUSTY

Adresse
RAMSKAPELLESTRAAT 66 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Ramskapelle
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande