DUTHES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DUTHES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.657.018

Publication

05/05/2014 : BG066505
30/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

ttA

MONITEUR BELGE

quatilm

23 -11/ 2014

B ELGISCH STAATSBLAf-:

UEERGELEGD-

Griffie Rechtbank Koophandel

14 OKT 2014

%Fitiâfdeling Brugge

.1:22_94ffie-r

Ondernemingsnr ; 0432.657.018

Benaming (voluit) : DUTHES

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Steenhouwersdijk 3

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :VERLENING HUIDIG BOEKJAAR, ONTBINDING en IN VEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 23 september 2014:

I/ LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De voorzitter leest het verslag van de bestuurders voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samengevatte staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 juli 2014. De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de revisor BDO Bedrijfsrevisoren, Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno Pouseele, de dato 12 september 2014 over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de bestuurders.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap NV DUTHES met zetel te 8000 Brugge, Steenhouwersdijk 3, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 juif 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 280.132,64 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 273.008,45 EUR, In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 juli 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV DUTHES en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 september 2014

BDO Bedriffsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

II/ BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éériparigheid van stemmen, dat het HUIDIG

BOEKJAAR verlengd wordt van 30 september 2014 tot 29 september 2015.

De vergadering besluit bijgevolg het artikel 29 der statuten te vervangen door volgende tekst:

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN.

Het maatschappelijk jaar begint op 30 september en eindigt op 29 september van ieder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders, hier aanwezig. Zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn. DERDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden, zodat ze vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders, de heren HESSELS Luc, Koen en Karel en mevrouw HESSELS Martine.

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist een vereffenaar aan te stellen: voornoemde heer HESSELS Luc, geboren te Varsenare op 9 december 1956, wonende te Wingene, Polderdreef 7, die hier aanvaardt, onder hierna gemeld voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

a) De algemene vergadering beslist met éénparigheici van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij het -volgens de huidige wetgeving- artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging der Algemene Vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Hij zal ten aanzien van derden, de macht die hem daartoe door de Algemene Vergadering gegeven werd niet moeten rechtvaardigen.

De vereffenaar zal zijn mandaat ten kosteloze titel, dus zonder enige vergoeding uitoefenen.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken respectievelijk opgesteld op het einde van de zesde en op het einde van de twaalfde maand aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis van zelfde wetboek bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

b) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar eveneens gemachtigd werd tot indienen VERZOEKSCHRIFT bij de Rechtbank overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en meer in het bijzonder artikel 184 van zelfde Wetboek, dit rekening houdend met het door de -onder voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank-benoemde vereffenaar voorgelegde attest van goed gedrag en zeden, alsook neemt de algemene vergadering kennis van zijn verklaring op erewoord dat hij nooit eerder failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen noch in datzelfde kader een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens 1 van de strafbare feiten bedoeld in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden tot uitoefenen van bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

ZESDE BESLUIT: ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING

De algemene vergadering beslist aldus met unanimiteit van stemmen tot de aanstelling en machtigingen van de vereffenaar, ON DER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING van de bevoegde Rechtbank.

ZEVENDE BESLUIT: DECHARGE

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering verleent ontlasting aan de bestuurders betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken te hunnen laste te zijn.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissing betreffende verlenging huidig boekjaar.

STEMMING

Al deze besluiten worden genomen en goedgekeurd bij éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

es



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Neergelegd:

Expeditie van de verlening van het boekjaar, ontbinding en In vereffeningsteiling

Beschikking van de rechtbank.

Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/07/2013 : BG066505
18/04/2013 : BG066505
06/04/2012 : BG066505
26/01/2012 : BG066505
06/04/2011 : BG066505
02/04/2010 : BG066505
27/03/2009 : BG066505
01/04/2008 : BG066505
29/06/2007 : BG066505
13/04/2007 : BG066505
14/04/2006 : BG066505
24/12/2004 : BG066505
09/07/2004 : BG066505
05/12/2003 : BG066505
26/11/2002 : BG066505
22/11/2000 : BG066505
08/01/1999 : BG066505
01/01/1997 : BG66505
20/01/1994 : BG66505
23/12/1993 : BG66505
24/02/2016 : BG066505
24/12/1987 : BGA3913

Coordonnées
DUTHES

Adresse
STEENHOUWERSDIJK 3 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande