DUTRY BRUNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUTRY BRUNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.819.966

Publication

14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.01.2013, NGL 12.02.2013 13033-0012-012
31/08/2012
ÿþ mod t1.1

_deI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0860.819.966

;, Benaming (voluit) : DUTRY BRUNO

NEERGELEGD ter GRIFFIE d13~ RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdelen Bru

op; 9 Brugge)

2 p MUG, 241

Griffier e& gr." .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

=iaiaeoss*

11111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

I.

Zetel : Knokkestraat 457

8301 Knokke-Heist

.

Onderwerp akte : Doelswijziging - statutenwijziging

; Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint- ii Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op een augustus tweeduizend en! twaalf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de! neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene; vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! « DUTRY BRUNO » te 8301 Knokke-Heist, Knokkestraat 457, waarbij volgende beslissingen:

;: werden genomen met eenparigheid van stemmen :

ii 1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van!

il bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van!

; activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf.

.

:i De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van;

activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en twaalf te hebben ontvangen en er; kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva zullenI. neergelegd worden ter griffie.

2. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het; betrokken artikel door de tekst zoals verder vermeld onder punt 3.

ii 3. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met; de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

t! Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de! ti statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt , met volgende te publiceren; kenmerken:

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " DUTRY BRUNO ".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8301. Knokke-Heist, Knokkestraat 457. ;

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

;; 4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00).

t Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, dief

3 ieder één/honderdste (1/1005te) van het kapitaal vertegenwoordigen. .

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de; wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van! :! het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan.

tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. ,

!; De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de. artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

S. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" het verlenen van advies in de meest ruime zin, zowel in eigen beheer ais in deelname met derden in verband met industriële en technische aangelegenheden, metaalconstructies en constructie van gebouwen, werfcoeirdinatie en - opvolging;

" algemene bouwonderneming;

" de algemene aanneming en uitvoering van metsel en betonwerken, slopingswerken, vloerwerken en faïence, aannemer van grondwerken en aanleg van terrassen en opritten;

" de groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

" de aanneming van schrijnwerken;

" het in waarde stellen en verkavelen van alle onroerende goederen;

" de aan- en verkoop, verwisseling, verhuring en beheer van onroerende goederen;

" de kleinhandel in fietsen;

" de reparatie van fietsen;

" het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof;

" de gevelreiniging door middel van zandstralen, met onder meer behulp van stoom;

" de drukkerij waar door middel van boekdruk, offset, fotogravure, flexografie, zeefdruk of

andere drukpersen, duplicators, computerprinters, prentinstallaties, foto- of

thermokopieerapparaten, onder meer tijdschriften of boeken worden gedrukt;

" het vouwen, vergaren, naaien, garenloos binden, lijmen, snijden, brocheren en goudstempelen van bedrukte vellen voor boeken, brochures, tijdschriften, catalogi;

" het vouwen, stempelen, ponsen, perforeren, pregen, lijmen en lamineren van bedrukt papier of karton voor handelsformulieren, staalkaarten, labels, kalenders, reclamemateriaal en prospectussen voor verzending;

" het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie (retroprojectie), tekeningen, layouts, dummies;

" de bewerking van digitale gegevens: verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers;

" overige grafische activiteiten;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



" het zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier;

" de reproductie: productie van boekdrukvormen, offsetproductie- en offsetdrukplaten, diepdrukreproducties en diepdrukcilinders;

" het vervaardigen van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen: stoelen, fauteuils, zitbanken, canapés, taboeretten;

" het afwerken van stoelen en zitmeubels, het stofferen van stoelen en zitmeubels;

" de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

" het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

" de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails);

" de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden;

" de onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

" de onderneming voor het aanbrengen van chape;

" de onderneming voor het monteren van niet-zeifvervaardigde metalen constructiewerken;

" de onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

" de onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatformen;

" het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van isothermische isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

" het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

" de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen;

" de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, in metaal;

" de creatie, aanleg en onderhoud van tuinen en plantsoenen (als voornaamste specialisatie);

" het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

" Aile prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: de aan-en verkoop, de in- en uitvoer, verhuur en herstelling, maatwerk en retouches van alle textiel, herenkledij, vrouwenkledij en kinderkledij, schoenen, handtassen en tassen, dit alles zowel in Ieder of in een andere stof, afgewerkt of niet afgewerkt, fantasiejuwelen, reukwaren, schoonheidsproducten, geschenkartikelen, onderhoudsproducten, sportartikelen, breigoed, linnen en stoffen.

" De aan- en verkoop van rollend materiaal en boten, evenals de verhuring ervan.

" De aan- en verkoop van allerhande sportartikelen;

" Het onderhoud en herstel van sportartikelen, voertuigen en boten;

" De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

" De verhuur en lease van sportartikelen en fietsen en fietsonderdelen in het bijzonder;

" Reparatie en onderhoud van alle soorten transportmiddelen.

" De activiteiten van reisbureaus en reisorganisatoren.

" De activiteiten van reserveringsbureaus.

" De exploitatie van sportaccommodatie.

" Het verhuren en ter beschikking stellen van stalling voor voertuigen en boten.

" Het verlenen van advies en bijstand in de uitoefening van de communicatie in al haar vormen.

" Begeleiding en logistieke ondersteuning bij organisatie van evenementen, zowel binnen als buiten, in de breedste zin van het woord.

" Ontwikkelen en uitvoeren van audiovisuele communicatie.

" Optreden voor derden als regie en/of reklamewervingsvennootschap, en sponsorwerving.

" Organisatie van evenementen, zowel in eigen beheer als voor derden.

" Verhuren van technische faciliteiten.

" Studie-, organisatie- en adviesverlening inzake sportevenementen en sportbeoefenaars; bemiddeling en tussenkomst bij het afsluiten van contracten inzake sportevenementen, sportbeoefening, sponsoring, in de meest ruime zin; het verlenen van diensten en technische bijstand op vlak van sportmanagement en -marketing.

" het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen;

Binnen dit kader:

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand november om tien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van Vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J

+ R

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in' artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan NV CORMAFISK, kantoor houdende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan

Staat van actief en passief

Gecoordineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.12.2011, NGL 16.12.2011 11639-0374-011
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.11.2010, NGL 03.12.2010 10621-0290-011
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.11.2009, NGL 22.12.2009 09897-0187-011
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 23.12.2008 08862-0382-011
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.11.2007, NGL 24.12.2007 07844-0210-012
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 16.11.2006, NGL 30.11.2006 06887-4159-013
07/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 17.11.2005, NGL 29.11.2005 05876-1673-012
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 28.01.2016 16028-0423-013

Coordonnées
DUTRY BRUNO

Adresse
KNOKKESTRAAT 457 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande